Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845919 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bugra

• Üye
  • Yer: İstanbul
Kenan guard lazım diyenleri susturur umarım, ben razıyım göt olmaya :)

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
Geçen yıl ki top 16 daki grubumuz zor du:

Barcelona,
Panatinakos,
Olympiakos,
EA7 Milano,   
Unicaja,
Saski Baskon,
Anadolu Efes

Şimdi sorum şu olacak.Grubumuzu 1-3 mü yoksa 2-4 mü bitirmek daha avantajlı olup kolay bir gruba düşmemizi sağlar?

Valla gorunen o ki eger 2. bitirirsek
Olympiakos
CSKA
Efes
Milano
Malaga/Maccabi
Kazan/Novgorod
Gs/Laboral/Valencia

Eger 3.olursak
Real
Barca
Kizilyildiz
Zalgiris
Gs/Laboral/Valencia
Malaga/Maccabi
Alba

gibi bir gruplar olusacak. Matematigini yapmak gerek

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
sanki 3. periyotlar çok tıkanıyoruz böyle zamanlarda oyunu açamıyoruz ilerde açarmıyız bilmiyorum o yüzden bir guard transferi lazım diye düşünüyorum kenan savunma yönünü geliştirirse bu sezon alınacak oyuncunun savunma zaaflarını tölere edebilir

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Valla gorunen o ki eger 2. bitirirsek
Olympiakos
CSKA
Efes
Milano
Malaga/Maccabi
Kazan/Novgorod
Gs/Laboral/Valencia

Eger 3.olursak
Real
Barca
Kizilyildiz
Zalgiris
Gs/Laboral/Valencia
Malaga/Maccabi
Alba

gibi bir gruplar olusacak. Matematigini yapmak gerek

Kesinlikle 3.lüğe kasılmalı.Ayıp değil 3.lüğe yatmak maç vermek.İkinci olursak geçen seneki gruptan pek farkı olmayacak üstüne üstlük ite kaka çıkıp Barca ya da Realden Top8'de tokadı yiyip döneceğiz.Öbür türlü çıkmamız çok daha kolay ve rakiplerimiz Oly ve Cska.Oly evinde maç vermez ama seriyi uzatabiliriz onlara karşı keza Cskanında ev sahibi diye bir avantajı yok o seriyi de zorlayabiliriz.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Yine Euroleague seviyesinin çok altında bir maç oldu, seviye yüksek olsa zaten Fenerbahçe kazanabilirmiydi? :)

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Yine Euroleague seviyesinin çok altında bir maç oldu, seviye yüksek olsa zaten Fenerbahçe kazanabilirmiydi? :)

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
Kesinlikle 3.lüğe kasılmalı.Ayıp değil 3.lüğe yatmak maç vermek.İkinci olursak geçen seneki gruptan pek farkı olmayacak üstüne üstlük ite kaka çıkıp Barca ya da Realden Top8'de tokadı yiyip döneceğiz.Öbür türlü çıkmamız çok daha kolay ve rakiplerimiz Oly ve Cska.Oly evinde maç vermez ama seriyi uzatabiliriz onlara karşı keza Cskanında ev sahibi diye bir avantajı yok o seriyi de zorlayabiliriz.
Yani ben soyle dusunuyorum. 3. olursak top8 garanti ancak CSKA veya Oly ile saha dezavantaji olucak sekilde eslesecegiz. Ama 2. olursak diger grupta 2. olup burda Maccabi Malaga tarzi bir takimla saha avantaji bizde olucak sekilde eslesme sansimiz olacak. Bu da F4e cikan bir yol demek oluyor.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bizim Golden State'de 4. periyotlar çok tıkanıyor, oyunu açamıyor. Orlando gibi bir takım 31-19, Utah gibi bir takım 31-16, hatta ahı gidip vahı kalmış Lakers 36-21, Charlotte dahi 19-16 üstünlük sağladı bize son periyotlarda. Neyse ki, ilk üç periyot 30 sayı filan fark yapmıştık da, onun sayesinde kayıpsız geçtik. Bir gard transferi de son periyotlar için bize lazım. Mümkünse savunma yönü gelişmiş olsun. Curry çok kötü savunmacı, hiç geliştirmiyor bu yönünü. Kazanıyoruz ama NBA kalitesinin çok altında maçlar oynayarak... Her galibiyetten sonra takımın bir sürü eksiği çıkıyor açığa. Hiç mutlu değilim, hiç... Steve Kerr niye bastırmaz transfer diye anlamıyorum. Şu oyunu, mücadeleyi niye dört periyoda yaymazlar ki... Hemen bir buçuk, iki buçuk periyotta fark yapıp üstüne yatarlar; anlamıyorum bir türlü. Gıcık oluyorum. Ben 48 dakika kafa kafaya mücadele istiyorum arkadaş. Olmuyor böyle yarım yamalak. O salona gelenler 25 dakikada maç bitsin diye gelmiyor, tam bilet parası ödüyor. Protesto ediyorum. Artık gard mı alırlar, oyunu son periyot açacak başka bir şey mi alırlar bilemem.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Bizim Golden State'de 4. periyotlar çok tıkanıyor, oyunu açamıyor. Orlando gibi bir takım 31-19, Utah gibi bir takım 31-16, hatta ahı gidip vahı kalmış Lakers 36-21, Charlotte dahi 19-16 üstünlük sağladı bize son periyotlarda. Neyse ki, ilk üç periyot 30 sayı filan fark yapmıştık da, onun sayesinde kayıpsız geçtik. Bir gard transferi de son periyotlar için bize lazım. Mümkünse savunma yönü gelişmiş olsun. Curry çok kötü savunmacı, hiç geliştirmiyor bu yönünü. Kazanıyoruz ama NBA kalitesinin çok altında maçlar oynayarak... Her galibiyetten sonra takımın bir sürü eksiği çıkıyor açığa. Hiç mutlu değilim, hiç... Steve Kerr niye bastırmaz transfer diye anlamıyorum. Şu oyunu, mücadeleyi niye dört periyoda yaymazlar ki... Hemen bir buçuk, iki buçuk periyotta fark yapıp üstüne yatarlar; anlamıyorum bir türlü. Gıcık oluyorum. Ben 48 dakika kafa kafaya mücadele istiyorum arkadaş. Olmuyor böyle yarım yamalak. O salona gelenler 25 dakikada maç bitsin diye gelmiyor, tam bilet parası ödüyor. Protesto ediyorum. Artık gard mı alırlar, oyunu son periyot açacak başka bir şey mi alırlar bilemem.
o yorumu yaparken top 16 ve sonrasını düşünmüştüm yalnız dediklerim olsa bİle yine hucumda ve savunmada tıkanacağımız zamanlar olacaktır ama realle barçayla kapışmak çok uzak değil olmasada olur 

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #1689 : 27 Kasım 2014, 23:46:18 »
ben bu hafta gs'nin grubunun iyice karısacagını dusunuyorum..
cvezda neptunas'ı ezer..4-3 olur..neptunas 3-4 olur..
valnecia gs'yi yener..2-5 olur..gs 3-4 olur.. her şey istedigin gibi olmuş

esas bomba laboral-oly macında kopacak..sahsen 4 gozel laboral galibyeti bekliyorum..oyle olursa; laboral 3-4..oly 6-1

oly 6-1
cvezda 4-3
laboral-neptunas-gs 3-4
valencia 2-5

olur ki isler tam karısır..

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #1690 : 27 Kasım 2014, 23:57:55 »
Evet gs dusunsun..yarin zaten valencia bunları kesin yenecek.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Hesap işleri bize ters. Tüm maçları kazanmak için oynarız. Kazanırız kaybederiz orası ayrı. İkinci isek ikinci üçüncü isek üçüncü oluruz. Kim gelirse gelsin. Sonuçta öyle yada böyle bu takımlarla oynamamız lazım.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Hesap işleri bize ters. Tüm maçları kazanmak için oynarız. Kazanırız kaybederiz orası ayrı. İkinci isek ikinci üçüncü isek üçüncü oluruz. Kim gelirse gelsin. Sonuçta öyle yada böyle bu takımlarla oynamamız lazım.
aynı fikirdeyim. ne zaman hesap işine girsek bize vuruyor ki OBradoviç geçen sene onu yapsaydı yapardı
birşekilde her maça kazanmak için çıkıyor 1 2 3 4 oluruz artık orası kısmet
benim tek bir isteğim var . sadece ve sadece normal makul fikstür ile başlamak.

Çevrimdışı kalamarina

• Üye
  • Yer: Uşak/Maslak
Takımı en beğenmediğim maç olabilir(Pao dışında).Ama öyle yüksek potansiyel var ki kasmadan 15 vurduk

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın Baş Antrenörü Zeljko Obradovic, Turow maçında elde edilen galibiyetin önemine dikkat çekti.

Maç sonrası bir basın toplantısı düzenleyen Obradovic şunları söyledi:

"Bizim için çok önemli bir karşılaşmaydı. Çok iyi bir şekilde bu maç için hazırlandık. Rakibimiz hızlı hücumlarda çok etkili bir takım ve bunu biliyorduk; onlara bu fırsatları vermemeye çalıştık. Hücum açısından oyun kontrol altında olduğu dönemlerde bizim için harika bir karşılaşmaydı. Ama oyuncularım, farkın açıldığı bölümde bireyselliğe kaçtılar ve fark kapandı. Birçok insan Turow'u hafife alıyor ama özellikle geçiş hücumlarında ve dış atışlarda oldukça iyiler.

Bizim için çok önemli bir galibiyet ama her maçtan sonra olduğu gibi neleri iyi, neleri kötü yaptığımızı değerlendirmemiz gerekiyor.

Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kendi sahamızda 2 tane maçımız kaldı, onlarda da bizi aynı şekilde desteklemelerini rica ediyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Turow'u da tebrik ederim, onlar da kaliteli bir takım"