Bizim Golden State'de 4. periyotlar çok tıkanıyor, oyunu açamıyor. Orlando gibi bir takım 31-19, Utah gibi bir takım 31-16, hatta ahı gidip vahı kalmış Lakers 36-21, Charlotte dahi 19-16 üstünlük sağladı bize son periyotlarda. Neyse ki, ilk üç periyot 30 sayı filan fark yapmıştık da, onun sayesinde kayıpsız geçtik. Bir gard transferi de son periyotlar için bize lazım. Mümkünse savunma yönü gelişmiş olsun. Curry çok kötü savunmacı, hiç geliştirmiyor bu yönünü. Kazanıyoruz ama NBA kalitesinin çok altında maçlar oynayarak... Her galibiyetten sonra takımın bir sürü eksiği çıkıyor açığa. Hiç mutlu değilim, hiç... Steve Kerr niye bastırmaz transfer diye anlamıyorum. Şu oyunu, mücadeleyi niye dört periyoda yaymazlar ki... Hemen bir buçuk, iki buçuk periyotta fark yapıp üstüne yatarlar; anlamıyorum bir türlü. Gıcık oluyorum. Ben 48 dakika kafa kafaya mücadele istiyorum arkadaş. Olmuyor böyle yarım yamalak. O salona gelenler 25 dakikada maç bitsin diye gelmiyor, tam bilet parası ödüyor. Protesto ediyorum. Artık gard mı alırlar, oyunu son periyot açacak başka bir şey mi alırlar bilemem.