Sene başında biçok kişi semihe atıp tutarken, muhtemelen aynı kişiler mayıs ayında semihle sözleşme ne zaman yenilenecek yenilenmezse hepiniz istifa demeye hazır mı:)
Öyle bir şey demeyi hiç düşünmüyorum. Ben kahin değilim, müneccimlik yapmıyorum. Bir oyuncuyu -değil Semih, Michael Jordan bile olsa- son iki sezonuna bakarak kriter eder, o iki sezonu baz alarak değerlendiririm. Bugüne kadar böyleydi, kendi adıma bundan sonra da böyle olacaktır. Mesela gelecek sezon yine Semih'i son iki sezonuna göre değerlendirecek ve "ne vereceği belirsiz, çok iyi de olabilir, büyük bir kontrat vermek felaket de olabilir" diyeceğim. Çünkü yüksek meblağlı garanti kontratla geçirdiği sezon dibe vurmuşken, bu sezon kendisini ispatlamak için varını yoğunu ortaya koydu. Gelecek sene yine çok yüksek ve uzun vadeli garanti bir kontrat konusunda ben çekimser olacağım. Eğer gelecek seneyi de iyi geçirirse yine son iki senesine bakacağım için "artık olgunlaştı ve istikrar kazandı" derim. Ama Semih konusunda yazdığım hiç bir şeyden pişman değilim. Böyle oynarken izlemeye de bayılıyorum onu.
Semih konusunda eskiden de bir defa yanılmıştım: Zamanında fenerbasket'te onun NBA'de tutunma şansının Ömer Aşık'tan daha fazla olduğunu yazmıştım. Çünkü pasör özelliği ve nispeten daha çabuk ayaklara sahip olması artısıydı. Ama beni ters köşeye yatırdı. O günden beri Semih konusunda yoğurdu üfleyerek yerim.

Umarım böyle devam eder. Umarım iyi bir kontrat alınca boş vermez. Onu böyle izlemek şahane.