Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845883 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Öyle bir şey demeyi hiç düşünmüyorum. Ben kahin değilim, müneccimlik yapmıyorum. Bir oyuncuyu -değil Semih, Michael Jordan bile olsa- son iki sezonuna bakarak kriter eder, o iki sezonu baz alarak değerlendiririm. Bugüne kadar böyleydi, kendi adıma bundan sonra da böyle olacaktır. Mesela gelecek sezon yine Semih'i son iki sezonuna göre değerlendirecek ve "ne vereceği belirsiz, çok iyi de olabilir, büyük bir kontrat vermek felaket de olabilir" diyeceğim. Çünkü yüksek meblağlı garanti kontratla geçirdiği sezon dibe vurmuşken, bu sezon kendisini ispatlamak için varını yoğunu ortaya koydu. Gelecek sene yine çok yüksek ve uzun vadeli garanti bir kontrat konusunda ben çekimser olacağım. Eğer gelecek seneyi de iyi geçirirse yine son iki senesine bakacağım için "artık olgunlaştı ve istikrar kazandı" derim. Ama Semih konusunda yazdığım hiç bir şeyden pişman değilim. Böyle oynarken izlemeye de bayılıyorum onu.

Semih konusunda eskiden de bir defa yanılmıştım: Zamanında fenerbasket'te onun NBA'de tutunma şansının Ömer Aşık'tan daha fazla olduğunu yazmıştım. Çünkü pasör özelliği ve nispeten daha çabuk ayaklara sahip olması artısıydı. Ama beni ters köşeye yatırdı. O günden beri Semih konusunda yoğurdu üfleyerek yerim. :D

Umarım böyle devam eder. Umarım iyi bir kontrat alınca boş vermez. Onu böyle izlemek şahane.
Mesajımda aslında siz yada sizin düşüncenizde olan, basketbola takıma dair bilgi birikiminde olan kişilere değil de takıma olan sevgisi baglılığı transferlerle oyuncu isimleriyle artan azalan kişiler oluyo farklı platformlarda sizlerde görüyosunuzdur duyuyosunuzdur biliyosunuzdur. Semih büyük bi kumardı kesinlikle ama kumarda kazanmakta var ve biz şuan kazanan taraftayız. Umarım kazancımızı da her gecen maç katlarız.
 Kendi adıma semih takıma katıldığında bu durumdan memnun olmuştum bu memnuniyetimde artık bi keyfe dönüşüyo :)
Sizin semih hakkındaki yorumunuz yazdıklarınız yada eski iddialarınızda bizim için daha doğrusu semih konusunda uğurumuz nazarlığımız olsun :) kendi hakkında olumsuz düşünenleri yanıltmaya olumlu düşünenleri de memnun etmeye devam etsin sanırım kimse bundan rahatsız olmaz zaten :)
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2014, 22:16:23 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
son maçlara bakmadım ama

Cska
Fb ülker
Gs - Laboral
Zalgiris - Kazan
Oly
Efes
Maccabbi - Malaga
Milano

gibi bir şey olacak.

Tek dileğim Maccabi gelmesinde malaga gelsin hem geçen yılında öcünü almış olalım
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
iki uzun yok DDD oynamadı falan anlamam başkasından 23 sayı fark yiyene kadar tarih PAO'nun EL tarihinde aldığı en ağır mağlubiyet olarak bunu yazacak.
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Alnı secdeli tertemiz Anadolu çocuğu Semihe helal olsun :)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #1834 : 04 Aralık 2014, 22:21:44 »
Mal Kosova anirip duruyor ama ama bu mac başabaş olacak...birde zalgiris asagilamiyor mu delirir insan..
Sonra mac sonu gene bidir birdir konusmasini bekliyorum..

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
Tek dileğim Maccabi gelmesinde malaga gelsin hem geçen yılında öcünü almış olalım

son maç belli olacak gibi duruyor o durum. Ben de malagayı tercih ederim.

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
Efes yenerse ki yener gibi duruyor insalah yener cunku Kazan'dan kacmis oluruz

CSKA
Oly
Malaga
Milano
Efes
Zalgiris
Gs/Laboral/Valencia

Olacak kesin gibi artik. Gayet disimize gore 1 ve ya 2. olma sansimiz yuksek

Diger tarafta:
 Real
 Barca
 Pao
 Maccabi
 Kazan
 Kizilyildiz(kendi sahasinda kaybetmiyor)
 Alba
 Gs/Laboral/Valenica

Gs gelmesin de  4.olsunlar daha iyi
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2014, 22:50:30 Gönderen: İbrahim Awwad »

fbkolik

• Ziyaretçi
Bu maçı kesinlikle ilk yarı ve ikinci yarı diye 2'ye ayırmak lazım.İlk yarıda istediklerini yapan daha çok Pana idi,biz yine switch yapınca çok iyi değerlendirdiler,çok fazla penetre edip yardım gelince de dış oyuncuları çok iyi buldular,hiç stres yapmayıp iyi top çevirdiler,boş 3'lük fırsatları buldular,biz ise daha çok  oyuncularımızın yetenekleri sayesinde sayılar bulduk.Maç kalitesi ise ilk yarıda çok kötüydü,zaten çok uykum vardı,az daha uyuyordum.

Obradovic devre arasında oyunculara ne dediyse artık :) ikinci yarıda,özellikle 3. periyotta olağanüstü bir oyun vardı,ölüyü dirilten bir oyun vardı,tam uyuyacakken bir anda kendime geldim bu oyun karşısında.Switch yapmayınca bu takım mükemmel savunma yapabiliyor zaman zaman,bir başka neden ise dış oyuncularımız arkada Zoric'in değil de Semih'in oynadığını bilerek rahat rahat baskı yapabiliyorlar,"Hata yaparsam nasıl olsa Semih kapatır" diyorlar,bir pivot için bu güveni vermek çok önemli,Semih bu güveni veriyor.Bu takım enteresan bir takım,iyi savunma yapınca iyi de hücum yapıyor,coşuyor,ama bir anda switchler başlayıp savunma sıkıntıları yaşayınca bu hücuma da yansıyor.Aslında kötü bir oyun oynayıp kazansak üzülürdüm çünkü 2. olmamızı istemiyordum ama özellikle 3. periyotta öyle bir oyun oynadık ki bu çok sevindiriciydi.

Oyuncu bazında ise maçın yıldızı Semih'ti,hem hücumda hem savunmada mükemmel işler yaptı,ayrıca takım arkadaşlarına da bu  güveni verdiği için onların da iyi savunma yapmasına sebep oldu,diğer bir yıldız kesinlikle Hickman'dı,olağanüstü savunma yaptı,savunma aklı üst düzeyde,hücumda da ritm bulmaya başladı.

Ama hiçbir zaman gözden kaçırmamamız gereken birşey var.O da guardın elzem olduğu,bu kadar iyi oynadığımız bir maçta bile oyun kurucu eksikliğini hissediyoruz bazı anlarda.Nokta atışı bir guardla çok daha farklı şeylerden bahsedebiliriz.Çok ama çok mühim guard transferinin yapılıp yapılmayacağı.

« Son Düzenleme: 04 Aralık 2014, 22:42:31 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Fbtv de maçın tekrarı var ve görüntü o kadar bulanık ki 3boyutlu filmde gözlük çıkarmış gibi bakıyorum ekrana :) ne olacak bu fbtv nin hali :(
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

fbkolik

• Ziyaretçi
İleride Maccabi düzelir mi bilmem ama şu ana kadarki oyunlarına bakarsak ben kesinlikle Maccabi'yi tercih ederim,işkence gibi basketbol oynuyorlar.Her 3 hücumundan 2'si saçma sapan ya zorlamalar,ya da bireysel hücumlar,savunmalarında da sıkıntı var.Malaga ise belki çok kaliteli oyunculara sahip değil ama basketbolun bütün doğrularını yapmaya çalışan,çok agresif savunma yapan,her takım için inanılmaz tehlikeli bir takım.Kesinlikle istemem Malaga'yı,Maccabi gelsin.

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
Pota altında gerçek bir blok tehdidi ve saldırgan, savunmacı bir 5 numara ile yenemeyeceğimiz takım yok şu anda.
Hoops and rap

Çevrimdışı bugra

• Üye
Detay yorumlarımı birazdan yazacağım, güzel şeyler ağırlıklı olacak ancak maçta canımı en çok sıkan 2 şeyi baştan yazayım.
1)Bogdanovic'in Vesely'e alley-oop pası attığı pozisyonda Emir'e vermediği top sonrası Emir'in serzenişi ve pozları bu gece canımı sıkan bir numaralı olaydı.
2) Kenan ve Berk'in pazartesi günü yaptıkları idmanı sürekli hale getirmeleri gerekli anlaşılan :)

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Sahada kaos var . Telaş yapıyoruz bence . Son zamanlardaki en kötü oyunumuzu oynadık .

Ayrıca son topta Obradovic çıldırdı . İyi bir fırça bekliyor oyuncuları soyunma odasında .

Bunu yazmıştım devrede . Üçüncü çeyreği izleyemedim , maça tekrar döndüğümde 18-20 fark bandına gelmişti maç .

Okuduğum kadarıyla üçüncü çeyrek karakter koymuş takım , çok sevindirici . Yeneceğimizi ama ikili averajı alamayacağımızı düşünüyordum , takım bana da cevap vermiş oldu .

Halen inişli çıkışlı bir grafiğimiz var çıkış zamanı ne kadar çok olursa yolumuz o kadar açık olacak . Tebrikler tüm takıma .

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Detay yorumlarımı birazdan yazacağım, güzel şeyler ağırlıklı olacak ancak maçta canımı en çok sıkan 2 şeyi baştan yazayım.
1)Bogdanovic'in Vesely'e alley-oop pası attığı pozisyonda Emir'e vermediği top sonrası Emir'in serzenişi ve pozları bu gece canımı sıkan bir numaralı olaydı.
2) Kenan ve Berk'in pazartesi günü yaptıkları idmanı sürekli hale getirmeleri gerekli anlaşılan :)

Emir, bugunun en zayif halkasi idi.  Adamin artik yarardan cok zarari var. 

Çevrimdışı bugra

• Üye
Barca maçından sonraki 3-4 maçta şut atmadan çok verimli oynadı ancak zaman geçtikçe ve skor yapmadıkça biraz mutsuzlaştı gibi geliyor bana. O 3-4 maçlık dönemdeki verimli oyununu sürekli kılabilirsek fark yaratacağız.