Bu maçı kesinlikle ilk yarı ve ikinci yarı diye 2'ye ayırmak lazım.İlk yarıda istediklerini yapan daha çok Pana idi,biz yine switch yapınca çok iyi değerlendirdiler,çok fazla penetre edip yardım gelince de dış oyuncuları çok iyi buldular,hiç stres yapmayıp iyi top çevirdiler,boş 3'lük fırsatları buldular,biz ise daha çok oyuncularımızın yetenekleri sayesinde sayılar bulduk.Maç kalitesi ise ilk yarıda çok kötüydü,zaten çok uykum vardı,az daha uyuyordum.
Obradovic devre arasında oyunculara ne dediyse artık

ikinci yarıda,özellikle 3. periyotta olağanüstü bir oyun vardı,ölüyü dirilten bir oyun vardı,tam uyuyacakken bir anda kendime geldim bu oyun karşısında.Switch yapmayınca bu takım mükemmel savunma yapabiliyor zaman zaman,bir başka neden ise dış oyuncularımız arkada Zoric'in değil de Semih'in oynadığını bilerek rahat rahat baskı yapabiliyorlar,"Hata yaparsam nasıl olsa Semih kapatır" diyorlar,bir pivot için bu güveni vermek çok önemli,Semih bu güveni veriyor.Bu takım enteresan bir takım,iyi savunma yapınca iyi de hücum yapıyor,coşuyor,ama bir anda switchler başlayıp savunma sıkıntıları yaşayınca bu hücuma da yansıyor.Aslında kötü bir oyun oynayıp kazansak üzülürdüm çünkü 2. olmamızı istemiyordum ama özellikle 3. periyotta öyle bir oyun oynadık ki bu çok sevindiriciydi.
Oyuncu bazında ise maçın yıldızı Semih'ti,hem hücumda hem savunmada mükemmel işler yaptı,ayrıca takım arkadaşlarına da bu güveni verdiği için onların da iyi savunma yapmasına sebep oldu,diğer bir yıldız kesinlikle Hickman'dı,olağanüstü savunma yaptı,savunma aklı üst düzeyde,hücumda da ritm bulmaya başladı.
Ama hiçbir zaman gözden kaçırmamamız gereken birşey var.O da guardın elzem olduğu,bu kadar iyi oynadığımız bir maçta bile oyun kurucu eksikliğini hissediyoruz bazı anlarda.Nokta atışı bir guardla çok daha farklı şeylerden bahsedebiliriz.Çok ama çok mühim guard transferinin yapılıp yapılmayacağı.