Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845883 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
lig tv deki yayından bahsediyorsunuz sanırım eger yurt dışı yayınları degil ise. Yorumcu Can Sonat idi alatanda Murat Muratanoğlu. Can Sonat da eski bi Fenerbahceli oyuncu olup hem ultra beyefendi bi insan olup hemde güzel yorumlar yapan benimde cok begendiğim bir yorumcdur
Murat Murathanoglu'nu unutmusum bir an onu biliyorum tabii :) Can Sonat'i da tanimis olduk tevekkeli degil adam cok icten seviniyordu.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Dün yayınlar gerek maç öncesi (Murat Didin) gerek maç esnasında iyiydi. Özellikle Murat Didin'in maç öncesi yorumunda galibiyetten emin ve pozitif görüntüsü ve Murat Murathanoğlu'nun maç skorları lehimize iken 2 kez skorumuzu 2 fazla söylemesi ve sonradan hatalarını düzeltirken yaptıkları jestler hoştu.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
isisn acıkcası ben yorumcuların (ozellikle can sonat-hursit baytok ve nur germen) fb nasıl yenilir uzerinden yorum yapmasına gıcık oluyorum..hadi hursit ve nur germen'i anlıyorum da can sonat'ı anlayamıyorum...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Özellikle nur germenin fenerbahce nin basketbol maçlarını yorumlamasındansa bir basketbol maçında ömer üründül ü duymaya razıyım. Adam bildiğin sarı laciverte düşman :) ama can sonat ı duymaktan dinlemekten hoşnutum kendi adıma maç esnasında :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #1879 : 05 Aralık 2014, 11:39:04 »
soyle bir grupta...
evimizde cska haric mac verecegimiz sanmam...oly ve milano dahil yeneriz..cebe 6 galibiyeti kesin koyarız..belki cska'yı bile yeneriz ama bu 3 macta 1 hata yaptık dersek eder 6 galibiyet..
deplasmanda ise cska-oly ve milano'ya kaybetsen bile dun gordugum zalgiris'i kesin yeneriz...ayrıca laboral-malaga-efes 3'lusundan alacagın 1 galibiyet daha 8-6 yapar..ikili averajın iyiyse %90 cıkarsın...kaldıki bu 3 takımı da deplasmanda yenme oalsılıgın fazla..ama 2 galibiyet bile 9-5 yapar kesin cıkarsın..

diger tarafın deplasmanları tam berbat..
real-barca-maccabi-pana-kızılyıldız-kazan ve gs deplasmanları cok zor..sadece alba'yı yenerim diyebilirsin...

biz dua edelim d grubunda kızılyıldız 2; laboral 3, gs veya her kimse 4 olsun...

bu arada alba son 2 macı kazanır ve malaga kaybderse sam da kayısı..gruptan malaga gidecek alba gelecek en guzeli..
keske alba bu hafta limoges'u deplasmanda yense...

ısın acıkcası real son mac efes'e kaybedip numara cekmez ise herkese kesinlikle grup 2. olmamız daha iyi sanki su ortamda..
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2014, 11:44:27 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
Özellikle nur germenin fenerbahce nin basketbol maçlarını yorumlamasındansa bir basketbol maçında ömer üründül ü duymaya razıyım. Adam bildiğin sarı laciverte düşman :) ama can sonat ı duymaktan dinlemekten hoşnutum kendi adıma maç esnasında :)

nur germen ve hurşit baytok mükmünse Gs i  da yorumlamasın. adamlar konusurken ben fenalık geçiriyorum. ebe gübe hebe diye zorlaya zorlaya konusuyorlar :) ama Can Sonat'ı severim Murat Didin'i de
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2014, 11:48:44 Gönderen: daredevil »
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
nur germen ve hurşit baytok mükmünse Gs i  da yorumlamasın. adamlar konusurken ben fenalık geçiriyorum. ebe gübe hebe diye zorlaya zorlaya konusuyorlar :) ama Can Sonat'ı severim Murat Didin'i de
Bide cemal nalga nın kankası o olayın diğer kahramanı ligtv nin yeni sayılacak yorumcularından tufan ersöz :) bunlar gs tv de daha mutlu olabilirler :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

• Üye
« Yanıtla #1882 : 05 Aralık 2014, 11:52:57 »

HEURTEL, PERKINS
CAUSEUR, VUJACIC
BERTANS, SAN EMETERIO
SHENGELIA, TILLIE
IVERSON, BEGIC

bir de duble diop biraderler...

sizlere guveniyoruz...bu arada yeni sg'leri m.james umarım olur kadroda...fena skorer degil..

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #1883 : 05 Aralık 2014, 12:05:50 »
Yeni aldıkları adam da oynar bence..Birde MirZA Begiç
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
Bide cemal nalga nın kankası o olayın diğer kahramanı ligtv nin yeni sayılacak yorumcularından tufan ersöz :) bunlar gs tv de daha mutlu olabilirler :)

ya zaten o adamı hiç çözemedim kimdir nedir neden oradadır ne alaka? birilerinin yeğenimidir nedir.. eski basketbolcu mu kalmadı?
Zaten kim oldugnu da ayırt edemiyoruz isimler karışmış gene :)
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2014, 12:27:41 Gönderen: daredevil »
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

• Üye
« Yanıtla #1885 : 05 Aralık 2014, 12:12:39 »
Yeni aldıkları adam da oynar bence..Birde MirZA Begiç

ben su begic'i cozemedim...yahu adamın bir macı ızlıyorsun zannedersin avrupa'nın elit 3-5 pivotundan biri, bir izlersin nereden cıktı bu akzma diye..bu kadar dengesiz adam olmaz..

ama maca iyi baslarsa iyi goturuyor kalas...

Çevrimdışı yes

• Üye
« Yanıtla #1886 : 05 Aralık 2014, 12:20:37 »
Young'tan verim alamazlarsa Begic delik desik eder o pota altini.

Haftasonu yillarin kazmasi Rakovic bile anasini aglatmis..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Dün souç olarak iyi galibiyet oldu..Takımın hırsı, arzusu 10 numara idi..Ama hickman ve Kenan'ın topu getirip, forvetlere verdikten sonra sadece izleyici olmaları can sıkıcı...Dün diamantidis'in ayağını burkması lehimize oldu ama onun yerine oynayan Papas, Jankovic inanılmaz baskılı savunma yaptılar. Gaude'yi dövdüler resmen..Üstüne Jankovic'in sürekli post up yaparak Gaude'yi savunmada da yıpratması cabası oldu...Eldeki uzun rotasyonuyla Pao'nun bize rakip olamayacağı belliydi, öyle de oldu. Zaten Dusko da pivotsuz oynayarak bize dezavantaj yaratmaya çalıştı.Ancak Semih o kadar hırslıydı ki resmen dövdük adamları pota altında.
Farka rağmen Pao'nun saha içi dizilişini izlemek keyifti..inanılmaz bir spacing yaptılar ama bu sefer şutları sokamadılar. Ayrıca bu pozisyonlarda nemanja nedense elini kaldırmıyor ve rakibin rahat rahat şut atmasına izin veriyordu ilk yarıda. Ama fırçayı yedi ki ikinci yarı uçarak çıktı bir iki pozisyonda şuta...
Sonuçta dünkü galibiyet güzel ama takım hala 1 numara diye bağırıyor. İkinci yarının başında Gaude'nin 4 üçlüğünden üçü tamamen bire bir beceri idi..Girmese belki de maç kora kor devam edecekti. Bu yüzden takımı set hücumunda çekip çevirecek bir pg şart..
Heurtel mi olur (Efes'in ilgisi yok) Pat 'Kemal' Calathes mi olur bilmiyorum ama pg şart... 

• Üye
pana'nın saha icinde (hucumda) topu dolastırması cidden inanılmaz guzel geliyor goze..biz o seviyeye ulassak f4 hayal degil..
bunu biz kotu yapıyoruz demiyorum ama o seviyeye gelmek icin cok calısmamız lazım hala..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Volkan abim
pg alınması konusunda seninle ayni fikirdeyim ama goudelock için ayni fikirde değilim.  Gpu gibi adamı sen geç köşede top bekle dememek lazım  Allah nazardan saklasin ama bu adam yetenekli ve bu işi iyi yapıyor.  Önemli olan bu 1 e 1  dediğimiz olayi tadında yapmasi. Çok iyi yapıyor ve yapsın da zaten. Pg gelse de yapsın gelmese de yapsin..
elinde böyle  u yönde yetenekli adamin vatsa kullanmak lazim ki obradovic de böyle yapıyor. . Sonuçta  1 e 1 diye takıntı yapmamak lazim ( genel konuşuyorum ) bunda basketbolun bir parçası.  Neden garipseniyor cidden anlamıyorum