Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845993 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Gaude de haklısın Cem ama iş tamamen bire bire dönünce takım oyunu sekteye uğruyor... Ayrıca dün Pao'nun ilk yarıda ona ve diğer kısalara yaptığı savunmayı ikinci turda çok görecektir...bu yüzden pg şart..

Abi, ben de Cem'e katiliyorum.  Bizim diger oyuncularin atacagi sut veya bire birlerden ziyade, Goudelock'un yapacaklarina her daim raziyim.  Atamazsa da o atamasin :)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
bakalım tutturmus muyuz? daha dogrusu ne derece tutturmusuz..

goudelock 22 (5 tane 3 luk) / 19 (4 tane 3 luk) : fena degil...
bjelica 14 (2 tane 3 luk) (2 tane dunk) : 6 (0 tane 3 luk) (1 tane dunk) : bu olmadı profesor
bogdanovic 13 (3 tane 3 luk) : 5 (1 tane 3 luk) : gununde degildi..olmadı...zaten ufak sakatlıgı varmıs..
semih 10 (4 tane dunk) : 14 (2 tane dunk) : fena degil...bekledigimden iyi..
vesely 8 (3 tane dunk) : 12 (2 tane dunk) :  fena degil....bekledigimden iyi..
emir 7 (1 tane 3 luk) : 3 (1 tane 3 luk): fena degil...
hickman 7 (1 tane 3 luk) : 10 (2 tane 3 luk) : fena degil....bekledigimden iyi..
oguz 6 (1 tane dunk) : 4 (0 tane dunk) : fena degil...
zoric 6 (1 tane dunk) : 6 (1 tane dunk) : tam isabet..
kenan 5 (1 tane 3 luk) : 0 hic olmadı... :(
melih 3 (1 tane 3 luk) : 6  (2 tane 3 luk) : fena degil....bekledigimden iyi..
berk veya serhat piyangodan 2 sayı daha : 0 hic olmadı :(

eder 103 sayı...ve 14 adet 3 luk..11 adet dunk...intikam intikam...
attık 84 sayı  ve 10 adet 3 luk..6 adet dunk..

:)

emir, bjelica ve bogdan'dan yatmısız..zaten tutuklardı...ve iyimser oldugumuz icin kenan ve berk'den...

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
Valla kizacak biri varsa, sanirim en sonda Emir gelir.  Daha birkac hafta once Barcelona maci oynandi...

Valla hızlı hücumda lafımı es geçmişsin. Barca maçındaki pozisyonun bu pozisyonla alakası yok. ayrıca Barca maçında G-Lock atıp kaçırsa kimse ağzını açmayacak ama Emir kaçırınca herkes homurdanıyor, aynı Emir 5 ribaund 6 asist yapıp takıma katkı yapmasa takıma o son topa dahi gelemeyeceği gerçeğini gören de yok. o yüzden Emir gibi kendini cidden Fenerbahçe'ye vermiş adamları bulmak zor arada herkes gibi o da hata yapacak her hatasında hunharca eleştirmek bana yanlış geliyor yanlıştan ziyade kötü niyet arıyorum bu eleştirilerin arkasında.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2014, 17:00:24 Gönderen: furkanzengin »
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
10 yabancı lig için..Planinic Pertev'de idman yapıyor parasını alıyor

barac'a da hırvat hükümeti işssizlik maaşı bağlayacaktı ama Hırvat basketbolunu kötü temsil ettiği için vazgeçti hatta Hırvat olup olmadığını sorguluyorlarmış :)

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Barac bence Hırvat basketbolunu gayet iyi temsil ediyor. :)

Hırvat hükümeti asıl Ante Tomic'in Hırvat'lığını sorgulasın.
O herifin kanında hafiften Sırplık var gibi. :)
...

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
Barac bence Hırvat basketbolunu gayet iyi temsil ediyor. :)

Hırvat hükümeti asıl Ante Tomic'in Hırvat'lığını sorgulasın.
O herifin kanında hafiften Sırplık var gibi. :)

Drazen Petroviç Toni Kukoç, Dino Radja ,Kresimir Çoşiç ,Zan tabak   yakın gelecekte de Arapoviç Hezonja ve Şariç isimlerini sık sık duyacağız . Hırvat basketboluna haksızlık etme :)

Çevrimdışı fundamental

• Üye
Valla hızlı hücumda lafımı es geçmişsin. Barca maçındaki pozisyonun bu pozisyonla alakası yok. ayrıca Barca maçında G-Lock atıp kaçırsa kimse ağzını açmayacak ama Emir kaçırınca herkes homurdanıyor, aynı Emir 5 ribaund 6 asist yapıp takıma katkı yapmasa takıma o son topa dahi gelemeyeceği gerçeğini gören de yok. o yüzden Emir gibi kendini cidden Fenerbahçe'ye vermiş adamları bulmak zor arada herkes gibi o da hata yapacak her hatasında hunharca eleştirmek bana yanlış geliyor yanlıştan ziyade kötü niyet arıyorum bu eleştirilerin arkasında.

Herkes gider,Emir kalır. Öyle Fenerbahçeli bence.

Çevrimdışı Besim

• Üye

Gidip de hizli hucumda musait olana atilir deyip de, Barca macindaki pozisyon icin Emir'i hakli cikartirsan, bu en hafif tabiriyle, celiskidir.  Iki pozisyonda da yanlis secimler var. 

Ben "hizli hucumda" lafini es gectiysem, sen orada bahsettigim sinirli mevzuyu nasil Goudelock ile Emir'in genel performansina getirdin, bu da hayli ilginc.  Bu sezon icin hunharca elestirdigimi dusunuyorsan, keske gecen sene soylediklerimi gormus olsaydin.  Burada sezon basindan beri, en kotu gununde bile destek veren birkac kisi vardi.  Eger forumu dikkatli takip etseydin, gayet net gorebilirdin. 

Edit: Hakaretvari olmayan, birkac sert ifade vardi.  Onlari sildim.  Gun icindeki olumsuz durumlar nedeniyle olusan asabiyet diyelim. 
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2014, 18:15:04 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Drazen Petroviç Toni Kukoç, Dino Radja ,Kresimir Çoşiç ,Zan tabak   yakın gelecekte de Arapoviç Hezonja ve Şariç isimlerini sık sık duyacağız . Hırvat basketboluna haksızlık etme :)

Yok o açıdan demiyorum.
Bana kalırsa Hırvat'lar Sırplar'dan daha yetenekli oluyor ama onlar kadar çalışkan ve hırslı olmadıklarından elde etmeleri gereken başarıların çok uzağındalar. :)

...

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
Gidip de hizli hucumda musait olana atilir deyip de, Barca macindaki pozisyon icin Emir'i hakli cikartirsan, bu en hafif tabiriyle, celiskidir.  Iki pozisyonda da yanlis secimler var. 

Ben "hizli hucumda" lafini es gectiysem, sen orada bahsettigim sinirli mevzuyu nasil Goudelock ile Emir'in genel performansina getirdin, bu da hayli ilginc.  Bu sezon icin hunharca elestirdigimi dusunuyorsan, keske gecen sene soylediklerimi gormus olsaydin.  Burada sezon basindan beri, en kotu gununde bile destek veren birkac kisi vardi.  Eger forumu dikkatli takip etseydin, gayet net gorebilirdin. 

Edit: Hakaretvari olmayan, birkac sert ifade vardi.  Onlari sildim.  Gun icindeki olumsuz durumlar nedeniyle olusan asabiyet diyelim. 

valla isteyen hakarette edebilir çok sallamadığım için sanal dünyayı hakareti de dikkate de almam yüzüme edilmediği sürece.

Genel Performansa getirdiğim yok Emir o gün 11 sayı ile oynamış 5/6 serbest atış atmış ikisini kaçırsa maç son topa gelmeyecek aynı şekilde G-Lock attıklarında birini kaçırsa ya da 1 asist eksik yapsa o maç gene oraya gelmeyecek. Obradoviç değiliz son seti nasıl çizdi bilmiyoruz belki de Emir'e sen oyna dedi. Sonuçta takımı biz yönetmiyoruz o yönetiyor, o Emir'in kullanmasını istediyse bize bok yemek düşer. He o Emir'i istemeyip Emir gene kullanmışsa da ne yaptın be Emir diyerek canın sağolsun demek düşer. Benim takıma ve Fenerbahçeme bakış açım bu kimse benimle aynı açıdan bakmak zorunda değil.

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
Yok o açıdan demiyorum.
Bana kalırsa Hırvat'lar Sırplar'dan daha yetenekli oluyor ama onlar kadar çalışkan ve hırslı olmadıklarından elde etmeleri gereken başarıların çok uzağındalar. :)

Hırvatlar kendilerini Balkandan da saymaz Avrupalıyız biz der hele AB'ye girdiklerinden beri bir tepeden bakma halleri oldu hepten kendilerinde. Çalışanı çalışıyor da Sırplar'ın cidden genetik olarak incelenmesi gerekiyor yani petrol gibi düşün o bölgede her yerde petrol çıkıyor ama en kalitelisi hep Sırbistan'dan çıkıyor

Çevrimdışı Besim

• Üye
valla isteyen hakarette edebilir çok sallamadığım için sanal dünyayı hakareti de dikkate de almam yüzüme edilmediği sürece.

Genel Performansa getirdiğim yok Emir o gün 11 sayı ile oynamış 5/6 serbest atış atmış ikisini kaçırsa maç son topa gelmeyecek aynı şekilde G-Lock attıklarında birini kaçırsa ya da 1 asist eksik yapsa o maç gene oraya gelmeyecek. Obradoviç değiliz son seti nasıl çizdi bilmiyoruz belki de Emir'e sen oyna dedi. Sonuçta takımı biz yönetmiyoruz o yönetiyor, o Emir'in kullanmasını istediyse bize bok yemek düşer. He o Emir'i istemeyip Emir gene kullanmışsa da ne yaptın be Emir diyerek canın sağolsun demek düşer. Benim takıma ve Fenerbahçeme bakış açım bu kimse benimle aynı açıdan bakmak zorunda değil.

Hakaret her yerde hakarettir.  Senin sallayip sallamaman onemli degil zaten.  Hakaretvari olmayan bir seyi dahi "neden oyle yazdim" deyip, yakistiramadiysam, ayni sekilde hakareti de yakistiramam. 

Daha once de dedigim gibi Emir'in o pozisyonda yaptigi tercihin yanlis oldugunu inkar edip, iddiani hakli cikarmak icin daha genel bir argumana yani Emir'in o gunku performansina deginmissin.  Emir'in o gun iyi oynayip, oynamadigi hususunu tartissa idik, bu argumanin hem guclu hem de mesele ile ilgili olurdu.   Ancak Emir'in son tercihi konusuyorsak, tartismaya fazla bir katki sunmaz. 

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
Hakaret her yerde hakarettir.  Senin sallayip sallamaman onemli degil zaten.  Hakaretvari olmayan bir seyi dahi "neden oyle yazdim" deyip, yakistiramadiysam, ayni sekilde hakareti de yakistiramam. 

Daha once de dedigim gibi Emir'in o pozisyonda yaptigi tercihin yanlis oldugunu inkar edip, iddiani hakli cikarmak icin daha genel bir argumana yani Emir'in o gunku performansina deginmissin.  Emir'in o gun iyi oynayip, oynamadigi hususunu tartissa idik, bu argumanin hem guclu hem de mesele ile ilgili olurdu.   Ancak Emir'in son tercihi konusuyorsak, tartismaya fazla bir katki sunmaz. 

Besim anlayacağın şekilde yazayım o zaman. Emir'in o tercihinin koç isteği olup olmadığını biliyor muyuz ? bilmiyoruz Peki bize göre tercihinin yanlış olmasını Fenerbahçe Ülker takımı idari kadrosu içinde sallayan var mı ? bence o da yok.

neyi tartışıyoruz ?

kime göre yanlış neye göre yanlış ?
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2014, 20:55:00 Gönderen: furkanzengin »

Çevrimdışı Besim

• Üye
Besim anlayacağın şekilde yazayım o zaman. Emir'in o tercihinin koç isteği olup olmadığını biliyor muyuz ? bilmiyoruz Peki bize göre tercihinin yanlış olmasını Fenerbahçe Ülker takımı idari kadrosu içinde sallayan var mı ? bence o da yok.

neyi tartışıyoruz ?

kime göre yanlış neye göre yanlış ?

Yukarida dile getirdigim dusuncelerime tas atan sendin.  Gayet kucuk ve onemsiz bir mesele olsa da, buna binaen tartistigimizi hatirlatmakta fayda var. 

Kime gore, neye gore yanlis demissin ama gayet acik degil mi?  Tartistigimiz husus, acik ve basit: Emir'in dunku macta yapilan yanlis secimden dolayi gider yapmasi.  Neye gore yanlis dediginde bu da gayet acik.  Yanlis secimden rahatsiz olan birinin, benzer yanlistan kacinmasi beklenir.  Ben de diyorum ki daha birkac mac once Barcelona macinda yanlis bir tercih yapan adamdan bahsediyoruz.

Obradovic'in tercihi olup olmamasina gelince.  Oncelikle Obradovic'in tercihi olup olmadigini soylemeye imkan yok.  Farzedelim ki oyle, Hoca'nin "her ne sartta olursa olsun, o son sutu sen at" dedigini sanmiyorum.  Hoca'nin bir suru tercihini yerine getiremeyip, insiyatif kullanan oyuncularin sorumluluktan bu sekilde kurtulabilmesine ben karsiyim.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #1919 : 05 Aralık 2014, 22:55:35 »
Osman la nur Germen agliyor su an..mucize ariyorlar...