Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845881 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #225 : 16 Ekim 2014, 08:34:48 »
Geçen sene bende de EL TV vardı, dediğin gibi görüntü kalitesi çok kötüydü bazı maçlarda. TR'de Digiturkplay oldukça iyi geçen sene futbol maçlarını digiturkplayden izliyordum :) Rufat yurtdışı için yanlış bilmiyorsam ayrı bir sitesi var digiturkplayın ama yine de EL TV'den ucuza gelir heralde.

Digiturkplay.com yurtdışında yaşayanlar içindi
Digiturkplay.com.tr türkiyede yaşayanlar içindi eğer sistemi değiştirmedillerse, ordan daha net öğrenilebilinir. Biz sonu "com" olan adrese girmeye çalışınca direk türkiye sayfasına yönlendiriyo. Fiyat farkı olacağını çok sanmıyorum, bende bi dönem yurtdışında yaşamıştım, futbol maçlarını izleyebilmek için sezonluk paket almıştım bi fiyat farkı yoktu diye hatırlıyorum türkiye fiyatıyla ama bu olay 3 sene önceydi
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #226 : 16 Ekim 2014, 12:30:34 »
Ben yurtdisinda yasiyorum, 10 tl lik paketi alabilirmiyim acaba?

Sent from my iPhone using Tapatalk

bende yurtdışındayım (sanırım ikimizde Azerbaycan dayız), araştırdım biraz bu konuyu ama web sayfası çok açıklayıcı değil. Aylık 9 usd yazıyor basketbol paketi için, ama açıklamasında sadece bbl den bahsediyor. Tek başına alınabiliyormu o da net değil.
« Son Düzenleme: 16 Ekim 2014, 14:27:01 Gönderen: ayhan »

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #227 : 16 Ekim 2014, 12:57:47 »
bende yurtdışındayım (sanırım ikimizde Azerbaycan dayız), araştırdım biraz bu konuyu ama web sayfası çok açıklayıcı değil. Aylık 9 usd yazıyor basketbol paketi için, ama açıklamasında sadece bbl den bahsediyor. Tek baçına laınabiliyormu o da net değil.
10 tl'lik paket diye bahsettigimizin adi premium, ama yurtdisinda daha pahali olabilir.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #228 : 16 Ekim 2014, 14:28:58 »
Yurtdışı için farklı paketler çıkarmışlar. Aile paketi, basketbol paketi ve türk sineması paketi :).
Ben şanslıyım, burada (Baku) digiturk var. Üye olacağım ama ligtv için emin değilim.

Çevrimdışı 78ers

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #229 : 16 Ekim 2014, 15:42:36 »
Premium üyelik yerine 80 tl'lik sezonluk paketi almanızı tavsiye ederim. Biraz daha pahalı gibi gözükse de, premium üyeliği istediğiniz zaman iptal ettirmeniz veya alt pakete geçmeniz çok zor oluyor, iptal ettirmemek için bin dereden su getiriyorlar.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #230 : 16 Ekim 2014, 15:58:22 »
digiturk oldugu iyi oldu...gerci d smartta da alacagım ama..olsun varsın...

• Üye
« Yanıtla #231 : 16 Ekim 2014, 23:12:57 »
Marjonovic ve m.Williams gs te tecavüz ediyor..özellikle marjonovic...
Esnasinda zoric yerine bu adam seneye olabilir..iyi beslenirse inanılmaz etkili..ve emir bu isi yapar...ayrıca m.Williams NBA yildizi olacakken saatlik yüzünden buralarda..ama topladi kendini...eğer top 16 da kizilyildiz olmaz ise alınabilir...PG derdini çözer..pas kalitesi çok yuksek oyuncu...ustumede marjonovicle ile ciddi ciddi bu kadro super olur...

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
kenarda dursun ;
EA7 Emporio Armani Milano'nun üstünden tır gibi geçeriz.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Gentile yada sezona formda giren Kleiza'nın atacakları sayıdan ziyade geçtiğimiz sezon herşeyi bitiren maçtaki gibi Lawal tarzı ekstranın ekstrası skor katkısı bulacak oyunculara iyi konsantre olabilirsek ve sezon başı itibariyle canımızı çok yakan baskıda yaşanacak top kayıplarını minimuma indirebilirsek kazanabileceğimizi düşünüyorum.
Sayın adminin dediği gibi üstünden geçmekte güzel bir seçenek olarak görünsede 1 sayıyla olsun kazanalım diyeceğim bir maç.
...

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Ben mactan korkuyorum acikcasi... Savunmamiz henuz oyle iyi bir goruntu cizmiyor ve Milano savunmasinin cok iyi olmadigini duysam da atletik oyuncular agirlikta. Bir sekilde kazanalim bana yeterli, umarim averaj hesabi yapmak zorunda kalmayiz.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
Maçla ilgili en büyük endişem ismet badem, umarım o yorumlamaz. Gerçekten sinir bozuyor, insan maçı bırakıp ismet badem'e sinirleniyor. Bugün efes maçında iyi sinyaller vermedi, bu yıl geçen yıldan bile kötü olabilir. Ligde nispeten çekiliyordu ama EL'de hiç çekilmez. Neyse kazanalım da tek derdimiz ismet badem olsun.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Maçla ilgili en büyük endişem ismet badem, umarım o yorumlamaz. Gerçekten sinir bozuyor, insan maçı bırakıp ismet badem'e sinirleniyor. Bugün efes maçında iyi sinyaller vermedi, bu yıl geçen yıldan bile kötü olabilir. Ligde nispeten çekiliyordu ama EL'de hiç çekilmez. Neyse kazanalım da tek derdimiz ismet badem olsun.

Sayın Badem sadece bizim moralimizi bozuyorsa sesi kapatır keyfimize bakarız, biz kazanalım da varsın Ünal Aysal anlatsın :)

• Üye
ne yazık ki gstv'den beter digiturkteki basketbol kadrosu...
macı anlatan tiplerden
osman denen zat zaten hasta gs li; nur germen desen o da oyle; beraber gs maclarını anlatsınlar hep zaten...
barbaros cıdal macları can sonat ile anlatıyor; sozde ikiside fb'li ama suya sabuna dokunmayan ama her fırsatta fb'ye giydirme derdindeler..
murat murathanoglu ve badem zaten allaha havale...ergin sempatizanları...efes macları onların olacak galiba...

genelde barabaros-can sonat ikilisi olur bence bizim maclarda...

• Üye
maca gelirsek..

RAGLAND, MEACHAM,CERELLA
BROOKS,HACKETT
GENTILE,MOSS,   
KLEIZA, MELLI
SAMUELS, JAMES, GIGLI

herhalde ilk bes; ragland, brooks, gentile, kleiza ve samuels olur...

vallaha rakip kagıt uzerinde tek tek korkutucu ısımlerle dolu; meacham, cerella, melli ve gigli haric 8 oyuncuda problem tipler..keza dikkat etmezsek meacham...

gerci ben daha pek sure almayan ve uyum problemi olan s.james'i bu mactada kullanacaklarını pek sanmıyorum...

kısalarımız ragland, brooks, hackett ve gentile ile  isi kapısmaya dokmemeliler..oyunu dırekt iceri yıgıp; kleiza ve samuels uzerinden isi bitirmeliyiz...
mumkun oldugu kadar dıs alan savunmamızı sıkı tutup, hucumda iceriden oynamalıyız...

cok akılcı oynamadıgımız surece kaybetme ihtimalimiz her dakika artar..

mumkunse macı basabas degil sassarının super kupa macında yaptıgı gibi ilk basta yumruk vururak yapmalıyız...

moss, hackett, ragland falan bir yere kadar bizi zorlar..

gentile ve brooks'a dikkat etmek sart...ozellikle tum dengemizi gentile bozuyor... adamı oyuna sokmamak sart...

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
ne kadar az sayı atsa da ne kadar zıpır tipler etrafına doluşsa da o takımın yıldızı daima Gentile'dir
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.