Macı kazanmak zorundayız ve kazanacagız.Benim mactan endisem yok.Salonda seyirci degil taraftar olsun yeter...
İsmet Badem basit bir dert degil gercekten rezil bir yorumlaması var.Mumkunse hicbir FB macına vermesinler onun o sacmasapan cumlelerini duymayalım.EL icin Dsmart aldık hemen Lig TV ye kaptırdılar.Umarım netten duzgun bir yayın buluruz.Link veren olursa da makbule gecer.
Mac ile ilgili korkum da Hickman ve Gadlak'ın perf. , Hickman 1 olarak alındıysa 1 oynayacak.Ya oynayacak ya da oynayacak baska yolu yok.3 denen Emir 1 oynuyor ama 2 denen Hickman oynayamıyor.Bir de Gadlak'ın baskıda topu eline ayagına dolastırması ve kaptırması var.Baskıda Hickman ve Gadlak basımıza is acmazsa sıkıntı cekmeyiz.Bir sw Semih kadroda olursa aklının nerede olacagı da cok onemli daha onceki maclarda kafa macta degil de nerde oldugunu bilmedigimiz yerlerde olur da rakip smacı basarsa sıkıntı olur.Kenan,Berk,İzzet gibi oyunculardan oyuncu limiti ile yararlanamamak da uzuntu verici...
Macı kazanacagımızı dusunuyorum.İyi baslarsa 20 sayı fark bile beni sasırtmaz.Bizde sacı ile oynamaktan baska birsey yapmayan ve cok da ciddi para alan Kleiza'yı gormek ise benim icin sinir bozucu olacak.Islıklayın,ugultu yapın,takıma destek olun,hakemleri etki altına alın.CSKA seyircisi gibi ses cıkarmadan onunde cips,mısır macı izlemeyin lutfen