Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845881 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı valance

• Üye
içimden bir ses bjelicayla bogdanovıcın maçı olur diyor

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
içimden bir ses bjelicayla bogdanovıcın maçı olur diyor

Benim içimden de tam tersi geçiyor, hayırlısı olsun bakalım :)

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
inşallah 1 puanla bile olsa alırız macı ilk maca galibiyetle baslamak özgüven acısından da yararlı olacaktır. yanlız ben milano nun bu yıl pekde kan kaybettiğini düşünmüyorum. hatta uyum saglayabilirler ise geçen yıldan da daha tehlikeli olabilirler bence. umarım kazanıcaz.
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bugün zoriç ve Oğuz un maçı olur
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
78-67 yenicez :D

Çevrimdışı HakeemOlajuwon

• Üye
  • Yer: İzmir
Gou yine bir 20 atar gibi..

hmetin

• Ziyaretçi
Macı kazanmak zorundayız ve kazanacagız.Benim mactan endisem yok.Salonda seyirci degil taraftar olsun yeter...
İsmet Badem basit bir dert degil gercekten rezil bir yorumlaması var.Mumkunse hicbir FB macına vermesinler onun o sacmasapan cumlelerini duymayalım.EL icin Dsmart aldık hemen Lig TV ye kaptırdılar.Umarım netten duzgun bir yayın buluruz.Link veren olursa da makbule gecer.

Mac ile ilgili korkum da Hickman ve Gadlak'ın perf. , Hickman 1 olarak alındıysa 1 oynayacak.Ya oynayacak ya da oynayacak baska yolu yok.3 denen Emir 1 oynuyor ama 2 denen Hickman oynayamıyor.Bir de Gadlak'ın baskıda topu eline ayagına dolastırması ve kaptırması var.Baskıda Hickman ve Gadlak basımıza is acmazsa sıkıntı cekmeyiz.Bir sw Semih kadroda olursa aklının nerede olacagı da cok onemli daha onceki maclarda kafa macta degil de nerde oldugunu bilmedigimiz yerlerde olur da rakip smacı basarsa sıkıntı olur.Kenan,Berk,İzzet gibi oyunculardan oyuncu limiti ile yararlanamamak da uzuntu verici...

Macı kazanacagımızı dusunuyorum.İyi baslarsa 20 sayı fark bile beni sasırtmaz.Bizde sacı ile oynamaktan baska birsey yapmayan ve cok da ciddi para alan Kleiza'yı gormek ise benim icin sinir bozucu olacak.Islıklayın,ugultu yapın,takıma destek olun,hakemleri etki altına alın.CSKA seyircisi gibi ses cıkarmadan onunde cips,mısır macı izlemeyin lutfen

Çevrimdışı legend-damir

• Üye
  • Yer: istanbul
82-69 alırız bir tahminde ben yapayım bari :)

Çevrimdışı exex

• Üye
95 67 olsun bizim olsun hayırlısıyla

edit :aklımdan geçen 77 idi yanlış yazdım rakibi :)
« Son Düzenleme: 17 Ekim 2014, 17:15:59 Gönderen: exex »

Çevrimdışı south

• Üye
Ne kadar bilet satılmış bilgisi olan var mı ben maç öncesinde 4. veya 5. kategoriden bilet almayı planlıyorum da inşallah kalır.
« Son Düzenleme: 17 Ekim 2014, 19:17:17 Gönderen: south »

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
Valla bn cok farklı kazanacagımızı düşünmüyorum pek sanki 2-3 sayı farkla bitecekmiş gibi doğuyo içime başa baş geçen bi maç bekliyorum ama umarım yanılırım da farklı kazanırız.
Skor tahmini: 82-80
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Euroleague sezonunu açıyoruz kazasız,belasız ve sonunda mutlu olacağımız bir sezon olur inşallah  8)
Allah yardımcımız olsun :)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
81-76 tahminim.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
Maçı kazanacağımıza inanıyorum ama Kleiza'dan da 15+ yemeye hazır olun. Huyumuzdur. Bizden gidene yaparız hep bir kıyak..
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
12 kişilik kadroya giremeyenler serhat ve izzet olmuş. Kenan umarım artık yavas yavas sorumluluk almaya baslar bu maçla birlikte. Ömer Onan ın jübile töreni daha çok taraftar olması adına devre arasına alınmış bence de doğru bi karar. İki takımında 75 ve üzeri sayı atacağını 7-8 farkla kazanacağımızı umuyorum. Hadi hayırlısı...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...