Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 850037 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Maçın tekrarını tv den izlerken can sonat cska nın top kayıpları sonrası ilkokul maçı sanki dedi..böyle tipler olduğu sürece basketbolun ülkede ilerlemesi zor..

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Maçın tekrarını tv den izlerken can sonat cska nın top kayıpları sonrası ilkokul maçı sanki dedi..böyle tipler olduğu sürece basketbolun ülkede ilerlemesi zor..
3. Ceyrekte onlarin da bizlerin de sacma top kayiplari vardi ama, bazilari baski sayesinde olsa da bazilari topu disari atmak seklindeydi iki taraftan da. Tabii bu da baskiya baglanabilir...
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Evet çok kötü top kayıpları oldu ama yorum çok saçma..acaba o arkadaş bu seviyeede kaç maç oynadı??

active

• Ziyaretçi
Dün maçı kaybetmemizde hakemlerden bile büyük etken serbest atışlardı.Bu takımın sadece uzunları değil kısaları faul çizgisine gittiğinde de atacak hissi vermiyor bana.Resmen bulaşıcı olmuş bir durumda artık.22 de 13 bu seviyelerde kabul edilcek bir rakam da değil.
Gelelim Gou konusuna Gou nun savunma açıkları kapatılabilir ama ne büyük sorunu top paylaşımı bence.Atmasına atıyor yüzdeli de atıyor.Ama topu bazen gerçekten çok fazla tutuyor elinde mesela Bogdan ikinci yarı potaya doğru düzgün top atamadıYa da Zisis ilk yarıda oynadığı oyunun yanına yaklaşamadı.Çünkü top paylaşımı yoktu.Bu sorun halledilirse ki, halledilmeyecek bir sorun değil bu takım iş yapar.
Bu arada Zisise iyi bir savunmacı değil diyen İhsan maçı dün izlemiştir herhalde Zisis dün gerçekten inanılmaz savunma yaptı bir poziyonda Teo ya kandı faulü yaptı ve bir pozisyonda da yine Teo yu bir adım geriden takip etti üçlüğü yedik.Yine de gruptan ikinci çıkacağımıza inancım tam

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
Evet çok kötü top kayıpları oldu ama yorum çok saçma..acaba o arkadaş bu seviyeede kaç maç oynadı??

Kendisi NCAA'da ilk oynayan Türk oyunculardandır. O zaman fark ışık yılı ile ölçülüyordu.
Hoops and rap

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Doğuş balbay da oynuyordu bildiğim kadarıyla orada..ya da ncaa ın sayı kralı gelmişti geçen sene bize

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
    • dincerorc
Doğuş balbay da oynuyordu bildiğim kadarıyla orada..ya da ncaa ın sayı kralı gelmişti geçen sene bize

Lütfen yazdıklarımı ezbere okumayın, tam okuyun, " O zaman fark ışık yılı ile ölçülüyordu."

Ek olarak, Ncca'nın sayı kralından kastınız kimdir, anlamadım? Bize gelmiş olmasını yorumcunun yorum yapabilme becerisine nasıl bağladınız peki?

Bir de Doğuş'un basketbolu yorumlama, değerlendirme yeteneğini ne zaman ve nasıl ölçtünüz açıklayabilirseniz sevinirim.
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2015, 16:06:29 Gönderen: Stojakoviç »
Hoops and rap

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Can sonat bence çok kötü yorumcu..oldu mu dostum??

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
    • dincerorc
Can sonat bence çok kötü yorumcu..oldu mu dostum??

Tamam, şimdi oldu.
Hoops and rap

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Tamam, şimdi oldu.

Oyunculuğunu da bilirim vasatın üzerine hiçbir zaman çıkamamış biriydi, benim kıstaslarımda yıldız falan değildi yani.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Oyunculuğunu da bilirim vasatın üzerine hiçbir zaman çıkamamış biriydi, benim kıstaslarımda yıldız falan değildi yani.
Türkiye'de benim gördüğüm en iyi fundementala sahip oyuncuydu..PG'lerden daha iyi top hakimiyeti vardı ve inanılmaz şutördü...Zaten ilk şampiyonluğumuzda da payı büyüktü ama atletizmi korkunçtu...2.06 boyuyla smaç yapamazdı..Ama onun atletik modeli zaten Mehmet Okur oldu...
Sorun yorumlarının kötü olması değil her eski basketbolcu yorumcu olacak diye bir şey yok ki...Bilmek başka anlatmak başka...O da derdini anlatamayanlardan ama kötü niyetli değil en azından

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Türkiye'de benim gördüğüm en iyi fundementala sahip oyuncuydu..PG'lerden daha iyi top hakimiyeti vardı ve inanılmaz şutördü...Zaten ilk şampiyonluğumuzda da payı büyüktü ama atletizmi korkunçtu...2.06 boyuyla smaç yapamazdı..Ama onun atletik modeli zaten Mehmet Okur oldu...
Sorun yorumlarının kötü olması değil her eski basketbolcu yorumcu olacak diye bir şey yok ki...Bilmek başka anlatmak başka...O da derdini anlatamayanlardan ama kötü niyetli değil en azından
Ya yorumlarini begendigim bazi abilerim de Can Sonat'i cok elestiriyor ama ben de katiliyorum, Can Sonat art niyetli degil. Kalite olarak da arada garip seyler soylese de yorumculugu Turkiye seviyesinin cok ustunde.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
tartışmalar yorumcular benim de  bir kaç söyleyecek sözüm var.
can sonat bizim lig maçlarında bazen ayarı kaçırıp anadolu takımları şöyle yenmeleri gerek gibi laflar ediyor.yani taraflı yorum yapmak yerine biraz olanı yorumlasa çok iyi olacak.
ayrıca gss maçlarını yorumlayan ve eurolegue maçlarını yorumlayan iki tane amcamız var onlar yorum yapmıyor zaten sadece anlamsız haykırışlar yapıyorlar.dünkü efes maçıni izleyenler anlayabilirler.
ismet bademi anlatmama gerek yok zaten.adam usta falan tamam da bir tane anlamlı cümle kuramıyor yav.
anlatıcıları fena değil ona lafım yok.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye

tartışmalar yorumcular benim de  bir kaç söyleyecek sözüm var.
can sonat bizim lig maçlarında bazen ayarı kaçırıp anadolu takımları şöyle yenmeleri gerek gibi laflar ediyor.yani taraflı yorum yapmak yerine biraz olanı yorumlasa çok iyi olacak.
ayrıca gss maçlarını yorumlayan ve eurolegue maçlarını yorumlayan iki tane amcamız var onlar yorum yapmıyor zaten sadece anlamsız haykırışlar yapıyorlar.dünkü efes maçıni izleyenler anlayabilirler.
ismet bademi anlatmama gerek yok zaten.adam usta falan tamam da bir tane anlamlı cümle kuramıyor yav.
anlatıcıları fena değil ona lafım yok.

Ha ha geçen Konya-beşiktaş maçını yorumlayan bir ara ulumaya başladı ekranda ne oluyor dedim..garip garip sesler çıkarmak moda oldu...Yapacak bir şey yok, gençler yerine sırf eski basketbolcu diye adamlara yorum yaptırırsan olacağı bu..Halbuki bu işi çok iyi yapacak isimler var piyasada

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Eksi sozluk ve forumlarda, tum Fenerbahce taraftari acimasizca Goudelock'a kufur ediyor.  Adalet duskunu olan bir tarafim, bu taraftarin hicbir seyi hak etmedigini soyluyor.  Dun Obradovic ve Bogdan acimasizca elestirilirken de ayni seyi soyluyordu.  Ama Goudelock'a olan onyargi gercekten cok baska.  Asiri derecede ezber var.  Herkes birbirini gaza getiriyor.

Abi bunun sebebi çok açık değil mi sence:Sene başı bekleniyor muydu ki Goudelock?Hayır.Teolar onlar bunlar derken Hickman ve Gou gelince ön yargı ile yaklaşıldı.Bogdan aylardır adı çıktı orada burada iyi oynadı benimsendi sempatik çocuk diye sahiplenildi.Sene başında Bogdan kayıp olduğu bir sürü maç varken de kimse ona eleştiri yapmaz gider Hickmanı Twitterdan ablukaya alırdı.Gou küçümsendi,ezikledi çoğu.Ahahahha Eurocup sayı kralı pff 3.sınıf Amerikalı skorerlere mi kaldı 531651 milyon euro bütçe komisyoncu Obradovic dendi.