Bu maçı ağır PAO mağlubiyetinden sonra oynadığımız Barcelona maçının bir benzeri gibi görüyorum. Bence yeterince iyi oynadık, küçük şeyler sonucu belirledi. Özellikle hakemler felaketti, maça etki ettiler.
Gou konusunda eleştiriler var, zaten savunması iyi diye bizde değil, eksikleri olacak bir şekilde kapatılacak o açıkları.
Bunun dışında benim kafamda maçı koparabileceğimiz anlarda Emir'in yaptıkları/yapamadıkları kaldı. Bu sene hiç kendinde değil maalesef, keşke toparlasa biraz.
Zisis klişe tabirler "40 yıllık Fenerbahçe'li" gibi çıktı oynadı bence maçın kırılma anlarından biri 5 faul alıp çıkmak zorunda kalmasıydı.
Bu arada CSKA çok iyi savunma yaptı, serbest atış yüzdeleri de iyiydi, normal süre sonunda koç Bogdan'a bir set çizdi ancak CSKA savunması topun ona verilmesine mani olunca maç uzadı.
Maçın uzatma kısmında koç Zoric'i dinlendirebilirdi, yorulunca ribaundları çekemedi, saçmaladı. Semih'e şans verebilirdi koç, Oğuz da olabilirdi bilemiyorum, ancak maç esnasında bunu bekledim ama koçun tercihine saygı duyarım.
Netice olarak kayıp hanesine yazılabilecek bir maçtı, iyi oynayıp kaybetmek bize daha çok şey kazandıracaktır.