Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 850037 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bu hava ile Oli'yi de yeneriz. Kritik eşiği aştık. İnşallah devamı gelir.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
emir tutmasa çok değişik şeyler olabilirdi haftaya inşallah alıp olyle eşitlemek lazım

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Sonuç normal; ama şu serbest atış yüzdemiz Oly maçında yine bize saç baş yolduracak...Bu maçı değerlendirmeye bile gerek yok, rakip yoktu karşıda...Üç maçlık yenilgi serisinin bitmesi güzel, muhtemelen Beşiktaş'ı da yeneriz..Ama Oly maçı çok zor geçecek...o savunmaya karşı bakalım ne yapacaz

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Rahat bir galibiyet oldu,tebrikler tum takima.

Yanliz serbest atis yuzdemiz çok düşük,düzeltmemiz lazim.
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2015, 20:36:25 Gönderen: vonyc »
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı Murat

• Üye
Top kaybı sayımızdaki Düşüş de sevindirici.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Bu soğuk havada galibiyet içimizi ısıttı.
Koça ve oyunculara teşekkür ediyor ve devamını bekliyoruz.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Iyi, kotu...  Istikrarli bicimde her hafta adini yazmaktan keyif duydugumuz bir gercek var bu takimda: Andrew Goudelock.  Attigi iki el ustu uclugu ancak onun gibi sutorler sokabilir.  Son ceyrekte, 5 rakibe karsi tonla basketi sadece onun gibi ozel bir skorer atabilir. 

Savunmada da goze batan bir aksamasi olmadi: Oyunda olmadigi ilk ceyrekte takim 19 sayi yemis; oyunda oldugu ikinci ceyrekte ise 17.  Ama nedense yorumcular, aksamadigi bir macta bile meseleyi "EZBER"ledikleri sekliyle yansitmaya devam ettiler.  "Goudelock savunmada bire birde kalinca, sayi yediriyor"; "Goudelock'u teke tek yakalayinca mutlaka iceri giriyorlar"; "ucluk savunmasi cok kotu" vb...  Evet, elemanda bu hususlarda eksiklik olabilir ama bu eksikliklerinin yansimadigi maclarda bile ezberden yorum yapmak marifet degil. 

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
Maçın temposu ve kalitesi  galiba soğuğun da etkisiyle  biraz düşüktü. Obradovic maçtan önceki söylediklerimi duymuş galiba tam da dediğim gibi hiçbir oyuncu 30+ süre almadı bu sevindirdi:) Yalnız semihin çok iyi çalıştığından bahsediliyodu takıma yakın kaynaklardan ama belli ki onun ve serhatın çalışma temposu tatmin etmiyor ki onlara mesajlar veriliyor herkesin dakika aldığı bu maçta da net şekilde gözüktü.

Bireysel performanslara gelirsek Goudelock'un savunmada gayretli ve üzerine koyduğunu söylemiştim bu maçta çok iyi bir şekilde hemen her topun oyuncunun karşısında durdu ve perdelere vs. de takılıp adam kaçırmadı. Hücum konusunda özellikle koçtan tavsiyeler aldığını tahmin ediyorum dikkat ettiyseniz yapabildiği kadar penetre üzerinden oynayıp şutla bitirmemeye çalıştı. Avrupa basketboluna uyum sağlıyor hem defansif hem ofansif anlamda gün geçtikçe. Umarım üzerine koymaya devam eder bu konuda.

Zisis biraz hayalkırıklığına uğrattı etkisiz eleman gibiydi  oyuna hiç giremedi, günlük bir performans olduğunu tahmin ediyorum, ya da umuyorum diyelim.

Emir uzun bir süre sonra en çok oynayan oyunculardan biri oldu ama onda da oynamamanın verdiği bi özgüven kaybı var gibiydi. Yine de bu takımın ona çok ihtiyacı olduğunu ve böyle oyunun içinde olmaya ve dakikaları azalmadan oynamaya devam eder umarım.

Oğuz Savaş bence her zaman çok önemli bir silah eski hantallığını da biraz atıp zayıflayınca hem sanki pota altında savunma kısmında sertleşmiş hem de kısayla 1vs1 kaldığında eskisi gibi çok çabuk yenilmiyo biraz da olsa direnebiliyor. Ama bundan dolayı ama öteki pivotların durumundan dolayı zaten pivot rotasyonda en sonuncu sıradan en ön sıraya fırladı ve ben iyi katkı aldığımızı düşünüyorum kendisinden.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
1ci gruplarda yaptığım totem işe yaradı
top 16 için hemde 2015 yeni bir yıla girdiğimiz için totemleri değiştirme kararı aldım
en güzeli herhangi tarafa yorum yapmamak
maç berabere biter - 78-78 ... :) 8)
attığımızı tutturabilmisim :)
en azından bi işe yaradım :)

hmetin

• Ziyaretçi
attığımızı tutturabilmisim :)
en azından bi işe yaradım :)
Hoca 3 sayı 14-5 serbest atıs 14-5 takıma kursun dokturup toplu halde hamama gotursen belki daha faydalı olur :)

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Komisyoncu Obradovic istifa.

Pardon kazanmışız.
Artıkın kısmetse bunu gelecek hafta dillendireceğim.
Takipte kalın. :D
...

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
Bülent arkadaş şu komisyoncu lafını sallayıp duruyosun da bizim bilmediğimiz ne biliyosun.Adam efsane olmuş konisyonlarla ne işi olsun böyle yorumlar çirkin kaçıyor.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
Bence maçın geneli kolay oldu herkes kazanacağını biliyordu havaları öyleydi.Olimpiyakos maçı ivmemizi belli edecek ki bence kazanacaz güzel bir galibiyet motivasyonu arttırır.Bizim büyük maç kazanmaya ihtiyacımız var.Bu arada bence Hickman önemli bir adam oynamalı, bakmayın Gou'ya 23 sayı attı ama büyük maçlarda olgun basketbol oynamakve  winner olmak başka bişey.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
Arkadaşlar Semih neden oynamıyor bilen var mı?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bülent arkadaş şu komisyoncu lafını sallayıp duruyosun da bizim bilmediğimiz ne biliyosun.Adam efsane olmuş konisyonlarla ne işi olsun böyle yorumlar çirkin kaçıyor.
bülent goygoy yapıyor....