Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 859469 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Yalnız bugün tam 17 tane hücum ribaundu vermişiz,ileride yine başımıza çok büyük bela olacak gibi duruyor.Bugün de yine bazı anlarda çok büyük bela oldu ama Allah'tan kazandık.

Yalnız şu takımda Zoric yerine Samuels,oyun kurucuda da Hackett olsa,bugün diğer 3 final four takımı kim olur diye tartışma yapıyor olurduk.

Ribauntların çoğunun zoriç yada Oğuzla alakası yok..Hep kısaların saçma sapan pozisyon izlemesi..Oğuz ve Zoriç vesely de blok yaptı kritik anlarda ama top yine onlarda kaldı neden..Kimse takip etmedi de ondan..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #331 : 18 Ekim 2014, 00:40:52 »
Barcelona'nin son maclari gosteriyor ki, daha hazir degiller. 
Onlarla erken oynamak avantaj olabilirdi, Pana da eski hallerinden uzak görüntüde, deplasmanda ekstra bir galibiyet çok rahatlatır bizi.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #332 : 18 Ekim 2014, 00:41:36 »
Onlarla erken oynamak avantaj olabilirdi, Pana da eski hallerinden uzak görüntüde, deplasmanda ekstra bir galibiyet çok rahatlatır bizi.

Isin ilginci biz de hazir degilizi :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ribauntların çoğunun zoriç yada Oğuzla alakası yok..Hep kısaların saçma sapan pozisyon izlemesi..Oğuz ve Zoriç vesely de blok yaptı kritik anlarda ama top yine onlarda kaldı neden..Kimse takip etmedi de ondan..

Bravo, Murat.  Iyi takip etmissin.  Yukarida bir yerde ben de bahsettim.  Oguz'un bir blogunda kisalar gelip, topu alamadilar.  Diger bir suru pozisyon boyle.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
« Yanıtla #334 : 18 Ekim 2014, 00:42:54 »
Isin ilginci biz de hazir degilizi :)
Hahahaha, kesin hazır değiliz, ama hazır onlar da hazır değilken sürpriz galibiyet çıkabilirdi. Geçen yıl hazır girmiştik sonu kötü olmuştu, bu yıl tersi olsun :)
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 00:43:07 Gönderen: ardglr »

fbkolik

• Ziyaretçi
Ben de var demedim ki abi,bazen kısalar izlediler,özellikle Oğuz'un müthiş gayret gösterip bloğu yapmasına rağmen,kısalarımızın ribaunda girmeyip hücum ribaundu verip basket faul olması çok canımı yaktı benim,bazen de Bjelica 2-3 tane çok acayip ribaundlar verdi,Zoric de yine ilk yarıda Shawn James'e 1-2 tane verdi hücum ribaundu ama genel olarak pivotlardan kaynaklanmadı bu durum,haklısın.

fbkolik

• Ziyaretçi
Ben artık bu lanet olası atletik zencilerin karşısında 17 lik toy acemi oyuncu varmış gibi pota altımızı yerle bir edip maçı sürekli dengede götürmelerinden bıktım, tamam size göre zoric hücumda avrupanın en çeşitli uzunu tamam size göre zoric ikili oyunları çok iyi savunuyor,ama siz ne derseniz deyin ben artık takımımda zorici görmektense lanet olası atletik bir zenciyi görmek istiyorum.
Uzun süredir düşüncelerime bu kadar tercüman olan birisini görmemiştim,ama bir türlü alınmıyor kardeşim,ben de anlamıyorum.Hani Zoric denen adam Krstic gibi sırtı dönük oynayabilip basket bulan bir adam olsa eyvallah ama Zoric'in bulduğu basketleri dünyanın en kalas pivotu da bulur.Samuels gibi 3 kişi üzerindeyken hadi bir basket bulsun da görelim.Ben  sırtı dönük 3 kişi üzerinden basketi bırak,arkasında oyun kurucu yakalamışken bile sırtı dönük oynayamayan bir Zoric gördüm hep  veya söylendiği gibi doğru düzgün orta mesafe isabet bulduğunu da görmedim.
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 00:52:33 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bravo, Murat.  Iyi takip etmissin.  Yukarida bir yerde ben de bahsettim.  Oguz'un bir blogunda kisalar gelip, topu alamadilar.  Diger bir suru pozisyon boyle.

Şimdi mesela Gentile-Moss ve Hackett inanılmaz takip ettiler ortada kalanları kendi potasında..Yani bizim bu maçta sorunumuz bu zaten. Dünyanın en iyi 5 numarasını al yine olur bu sıkıntı..

Gs Bayan takımında 4 sene Önce Tina Fowles varken Birsel ve Angel 8 tane hücum ribauntu almıştı bir maçta.
HaBaBaM GüM GüM GüM

hmetin

• Ziyaretçi
Basın toplantısında 19 hucum ribauntu dedi koc sonucta ciddi sorun ayrıca su guard isini de bir turlu halledemedik.Bayern'in 20 lik guardı bile guzel asistler yaptı.Biz Can ile oynuyoruz.Kazanarak baslamak cok guzel ama kazanırken de hataları gormek lazım ben F4 istiyorum.Ve 4 sayı geri dustukten sonra yaklasık 15 sayılık seri verip bir anda deplasmanda olup gecen seneki gibi 1 ucluk 1 top kaybı ile takımın dagılmasından endise ettim.Hakemler ortada mac yonettiler bana gore hele Emir'e teknikfaul cok agırdı.Ama bizim hem icerde hem dısarda dograndıgımızı gorduk gecen sene neden bize hakemler evsahibi avantajı uygulamıyorlar anlamıyorum.Bjelica'nın faulunu gormediler ama calınan 4. faul tersi olmalıydı.Once Samuels adamı attı sonra yıkıldılar.Faul yine bize cıktı.

Hickman'ın kritik top kaybı ne kadar can sıkıcıysa hic korkmadan kaldırıp attıgı uclukte ozguvenini gosterdi.Oguz iyiydi.Bogdan,Bjelica kotu de oynasa adamlar kalite,Veysel iyi dinamizm katıyor.Eksikleri giderip daha iyi oynarız.Sonucta kazanmak guzel

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
Yeryüzündeki bütün pozisyonları değişerek savunuyoruz izlerken gülmeye başlıyorum bazen. İyi, kötü başka konu ama çok acayip olduğu kesin.
Ahaha aynen abi :)
"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

Çevrimdışı exex

• Üye
Dünyanın en karamsar taraftarına sahibiz .... NET

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
Ben farklı düşünüyorum, iyimser olmak bir şey kazandırmadığı gibi karamsar olmak da kaybettirmiyor. Her eleştiriyi karamsarlık olarak görmemek lazım, bugün kazandık evet ama bu yanlış yapılan şeyleri örtmüyor, o nedenle kazansak da eleştiri var sözü doğru bir argüman değil. Bu arada bu yazdığım asla size karşı bireysel bir durum değil, yanlış anlaşılmasın.
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 01:04:25 Gönderen: ardglr »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
takımın en büyük probleminin oyun kurucu, switch, pivot falan değil; dar rotasyon olduğunu düşünüyorum.
uzunlar bir şekilde idare ediyor ama 4 kişilik kısa rotasyonuyla zorluk seviyesi yüksek maçları oynamak kolay olmayacak gibi.

bugün mesela 33-22 öndeyken can-semih ile oynadık 2-3 dakikayı,
o bölümde momentum tamamen milano lehine döndü, geri geldiler.

ayrıca 2. problemimizin de emir olduğunu düşünüyorum.
her sene "zorluk derecesi düşük büyük maçlarda" göz boyar.
ama zorluk seviyesi ve rakiplerin savunma sertliği artınca silinir.
bugün de aynı filmi izledik.

öyle bir paradoks var ki ortada.
emir'in kondisyonu yetse 40 dakika sahada kalsın derim.
takımda organizasyonu sağlayacak tek adam kendisi çünkü.
ama rakip savunmaların sertlik dozajı artınca da kayboluyor oyundan.
onunla da, onsuz da olmuyor...

neyse artık top 16'ya dek bir şekilde idare etmek lazım.
içerde barcelona hariç maç kaybetmezsek çıkarız gibi gruptan.
turow dışındaki deplasmanlar çok zor olacak çünkü.

grup için söyleyeceğim 2 şey var;
en büyük şansımız panathinaikos'un yatırımı kesmesi.
bayern en kötü 3. olur...

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir

Bunu demeye gelmiştim,gidiyorum.Sağa sola bakınca yenildik herhalde der insan.İkinci çeyrek saçmalamasak 70'in altında tutacaktık rakibi.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #344 : 18 Ekim 2014, 01:10:20 »

Biz bu Barca ile ne zaman karşılassak hep sıkıntılı dönemine denk geliyor.
Bizim maçla birlikte ivme yakalıyor adamlar.
Barca maçlarıyla alakalı olarak sadece iki beklentim var.
Birincisi her Ispanya deplasmanında olduğu gibi uçağa biner binmez yenilgiyi kabullenen 20'li farkları gören takım hüvviyetinden kurtulmak(yine yenilelim ama başabaş geçsin maç).
Ikincisi ise iç sahada galip gelmek(ah Bojan o üçlük girseydi geçtiğimiz sene herşey çok daha farklı olabilirdi).

Düzeltme;

Ben ikinci haftada Barca deplasmanına gidiyoruz sanmıştım.
Meğersem Polonya takımıyla oynayacakmışız.
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 01:16:45 Gönderen: Bülent »
...