Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 859472 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Andrew Goudelock yazıp bırakıyorum yeterlidir.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #361 : 18 Ekim 2014, 02:23:18 »
Şu an ntvspor'da barcelona-bayern maçının tekrarı var, ilgilenen varsa.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Kazanmak lazım
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 02:27:29 Gönderen: Utkan Şahin »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
Kazanamamak diye bir ihtimal yok. Turow bizim rakibimiz değil.

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
Maçtaydım. Yazılacak çok şey var ama bende derman yok.

Kısaca;

Goudelock attı, Milano izledi. Winner. İzlemesi büyük zevk. Transfer edenlerin hiç bir derdi, tasası olmasın; Allah razı olsun.
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 02:35:25 Gönderen: Cengizao »

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Uzun süredir düşüncelerime bu kadar tercüman olan birisini görmemiştim,ama bir türlü alınmıyor kardeşim,ben de anlamıyorum.Hani Zoric denen adam Krstic gibi sırtı dönük oynayabilip basket bulan bir adam olsa eyvallah ama Zoric'in bulduğu basketleri dünyanın en kalas pivotu da bulur.Samuels gibi 3 kişi üzerindeyken hadi bir basket bulsun da görelim.Ben  sırtı dönük 3 kişi üzerinden basketi bırak,arkasında oyun kurucu yakalamışken bile sırtı dönük oynayamayan bir Zoric gördüm hep  veya söylendiği gibi doğru düzgün orta mesafe isabet bulduğunu da görmedim.

Yuz defa yazdik, yine yazalim.  Zoric'in sozlesmesi devam ediyordu.  Butcede ciddi sikinti yaratacagi icin kaldigini dusunuyorum.  Eger gitseydi, kadronun diger bolumlerinde fedakarlik gerekecekti.  Bunu dikkate alalim. 

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
Yuz defa yazdik, yine yazalim.  Zoric'in sozlesmesi devam ediyordu.  Butcede ciddi sikinti yaratacagi icin kaldigini dusunuyorum.  Eger gitseydi, kadronun diger bolumlerinde fedakarlik gerekecekti.  Bunu dikkate alalim.

Zoric'e takım bul, buy-out istemeyeceğiz demek zor değil. İlla sözleşmesini tek taraflı feshedecek değiliz. Meselenin bu olmadığı aşikâr.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Zoric'e takım bul, buy-out istemeyeceğiz demek zor değil. İlla sözleşmesini tek taraflı feshedecek değiliz. Meselenin bu olmadığı aşikâr.

Tamam, kardesim.  Her seyin en iyisini sen biliyorsun.  "Buy-out" kimsenin aklima gelmemisti.
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 02:52:40 Gönderen: Besim »

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
Takım bulalım demekle takım bulunuyor mu ?
Hadi buldun diyelim, senin verdiğin paraya çıkacak mı o takım, Zoric gitmeyi kabul edecek mi ?

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Bence 7. yabancı olarak kalabilirdi.
Bana sorarsanız ligde hic ihtiyacımız olmayacak zorice. Hele bir de vesely bugünkü macın sonu gibi 5 numarada kullanmaya baslarsa hoca.

onun yerine bir guard veya 3/4 alınabilirdi ki hocaın da istediği aşikar. Bütce cıkmadılar sanırım
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 03:05:10 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
şu salona gelen taraftara laf sokmayı bırakın yahu cidden bayiyor artık.

Abi sizin elinizde de bir tek çekirdek eksikti hiç kusura bakmayın :F

Biz 1 dakika bile yerimizde oturmadık, sürekli ayakta takımımıza destek verdik, bağırdık çağırdık. Şimdi soruyorum size (hem sana, hem Serkan'a, hem Okan'a) vicdanınız rahat mı ?

Hakemler o kadar berbat bir maç yönetti ki kazandığımız için şanslılar, özellikle son bölümde facia düdükler çıktı, son bir pozisyon vardı orada taraftar baskısı gelince topu bize verdiler yoksa katliam devam edecekti.

active

• Ziyaretçi

Biz 1 dakika bile yerimizde oturmadık, sürekli ayakta takımımıza destek verdik, bağırdık çağırdık. Şimdi soruyorum size (hem sana, hem Serkan'a, hem Okan'a) vicdanınız rahat mı ?

Hakemler o kadar berbat bir maç yönetti ki kazandığımız için şanslılar, özellikle son bölümde facia düdükler çıktı, son bir pozisyon vardı orada taraftar baskısı gelince topu bize verdiler yoksa katliam devam edecekti.

Maçın başında taraftar çok suskundu en azından maçı izlerken bana öyle geldi.Biz hafta sonu Ankaradaki maçta 200 kişiyle daha çok ses çıkartmıştık.Ama son bölümde taraftar bence bayağı iyi gibiydi.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Direkt rakibimiz olan bir takıma karşı zor da olsa kazanmak güzeldi ancak maç içi kopukluklar ve konsantrasyon kaybı devam ediyor. Buna çözüm getirmek lazım. Vesely de oyuna daha çok etki etmeli.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

Ahahahahaha ahahahahah ahahahhaha

Lan tuzak cümleler yapma allasen :) :)
Vicdanim rahat lan yediğimiz pizzalari zor hazmettik reis
ya o değil de.4.tane mal var tam önümüzde Allah bize.sabir.versin

Çevrimdışı HakeemOlajuwon

• Üye
  • Yer: İzmir
Kenan neden hiç süre almadı bilen var mı,bir rahatsızlığı mı var yoksa koçun tercihi mi acaba?