Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 859471 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy

Ahahahahaha ahahahahah ahahahhaha

Lan tuzak cümleler yapma allasen :) :)
Vicdanim rahat lan yediğimiz pizzalari zor hazmettik reis
ya o değil de.4.tane mal var tam önümüzde Allah bize.sabir.versin

Pizza demeyin bana, hala karnım tok, ne yemişiz birader.

Kuşandık sarı laciyi

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Tamam, kardesim.  Her seyin en iyisini sen biliyorsun.  "Buy-out" kimsenin aklima gelmemisti.

Besim de delirdiyse bundan sonra kim ne yapsa normaldir :D
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Abi sizin elinizde de bir tek çekirdek eksikti hiç kusura bakmayın :F

Biz 1 dakika bile yerimizde oturmadık, sürekli ayakta takımımıza destek verdik, bağırdık çağırdık. Şimdi soruyorum size (hem sana, hem Serkan'a, hem Okan'a) vicdanınız rahat mı ?

Hakemler o kadar berbat bir maç yönetti ki kazandığımız için şanslılar, özellikle son bölümde facia düdükler çıktı, son bir pozisyon vardı orada taraftar baskısı gelince topu bize verdiler yoksa katliam devam edecekti.

Kemal,

Öncelikle kapalı salonlarda kabuklu yemiş yasak. Çekirdek futbol maçında olur, basket maçında ancak patlamış mısır yiyebiliyoruz.

Akabinde ben daha yüksek kategoriden biletimi alıyorsam, üstelik lutfedip maça geliyorsam, maçı tiyatro seyircisi gibi izlememe kimse engel olamaz. Çünkü ben basketbolu seviyorum, örneğin Milano yenseydi de alkışlardım.

Ama seni de severim, bir sonraki maçta maçı ve oyuncuları rahat görmen için sana küçük bir hediye aldım

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #378 : 18 Ekim 2014, 10:20:46 »
Turow u her türlü yeneriz o sıkıntı değil...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Kemal,

Öncelikle kapalı salonlarda kabuklu yemiş yasak. Çekirdek futbol maçında olur, basket maçında ancak patlamış mısır yiyebiliyoruz.

Akabinde ben daha yüksek kategoriden biletimi alıyorsam, üstelik lutfedip maça geliyorsam, maçı tiyatro seyircisi gibi izlememe kimse engel olamaz. Çünkü ben basketbolu seviyorum, örneğin Milano yenseydi de alkışlardım.

Ama seni de severim, bir sonraki maçta maçı ve oyuncuları rahat görmen için sana küçük bir hediye aldım

Ahahhaha çok sert :)))

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Rahat kazanmamiz gereken bir maç...

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Normal koşullarda kazanmamız gerekiyor ama tabii ki Pana karşısında deplasmanda 77 sayı atan bir takımı çok da hafife almamak lazım
Turow'un ilk maçına ait istatistikleri

A.Y.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #382 : 18 Ekim 2014, 10:39:04 »
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ahahahahah okan
evet kemal erdem yeni Türkiye'nin adamı cevap bekliyoruz 8)

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy

Kemal,

Bu mesaj için forumda ayrı başlık açılmasını talep ediyorum, bir klasik olarak tarihteki yerini almalı :)
Kuşandık sarı laciyi

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Maçta 4 adet ciddi hakem hatasi var...3 tanesi aleyhte ; 1 tanesi lehte..
1. Periyot brooks turnike atarken steps yapti ... 2 sayi yedik..
3.periyot samuels hücum reb sonrasi reverse yapip basket atti..steps vardi..2 sayi yedik..
4.periyot oguzun yaptigi faul değildi..bedavadan 2 atis yedik..
4. Periyot gentile turnikesinde bjelica koluna vurdu adamin hakemler vermedi...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Kuzenimin düğünü dolayısıyla izleyemediğim maça son anda yetiştim.Tv'yi açtığımda 68-64'tü skor,daha sonra 68-66'ya geldi,hemen ardından Goudelack'ın üçlüğü geldi,Goudelack o ana kadar 2/8 üç sayı isabeti ile oynarken korkusuzca kaldırıp atması beni memnun etti.Sorumluluk alan oyuncumuzun olması güzel.İstatistiklerden anladığım Hickman toparlanma emareleri gösteriyor.Maç sonrası yayıncı kuruluş özetlerinde izzlediğimde Moss'a kaptırdığı o top sonrası sakince kaldırıp üçlüğü atması beni memnun etti.Hakemler yine aleyimize saçma sapan kararlar vermiş.Zor da olsa kazanmak güzel,Milano'ya karşı galip gelememe serisi son buldu.

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Zoric'in attığı basketleri en kalas pivotlar atar denmiş. Çok çok acayip. Yaptığımız savunmadan bile daha acayip. İyi oynamadığıyla ilgili görüşlere büyük oranda katılıyorum ve saygım sonsuz fakat bulunduğumuz kıtada bilekleri en yumuşak üç beş pivottan biri bu adam. Attığı sayıları en kalas pivotlar atarmış. Akıl alır gibi değil bu eleştiri.

Başka bir noktaya daha değineyim. Şu forumda 4-5 ay Hackett istendi. Oyunu yönlendirirdi, savunma da yapardı. All around oyuncu tabirinin sözlük karşılığıydı. Her gün en az 1-2 giri yapıldı Hackett ile igili bir dönem. Bu yaz Moss gibi sert bir 3 numara istendi. Ek olarak dün akşamki yorumlarda bile kara adam eksik deniyordu. Semih çok istikrarsız Oğuz çok beyazdı. Mesela Samuels gibi kara bir adam alınsa çok sevinilecekti ama koç takıntılıydı işte.

Dün akşam yendiğimiz Milano bu dilenilen 3 tarzda oyuncuyu da kadrosunda bulundururken, kimsenin kalitesinden şüphe duymadığı Gentile ve skorerliğinden sual olunmayacak Brooks da yetmezmiş gibi rakip on ikideydi. Üstelik Milano, -mimarisinden mi kitlesinden mi kaynaklanmaktadır bilinmez- kulak memesi kıvamında bir salonda oynayacaktı maçı. Toparlayalım, tüm bunlara rağmen eurochallenge'da finale oynayan bir takımda bile oynayamayacak Can'ın ilk beş başlayıp 22 dakika süre adlığı bir maçta Emir kötüyken, Zoric'in ise beş dakika daha sahada kalsa forumda annesine küfredilecekken yendik.

Yapılan iş az bir iş değil. Eksiler elbette var ama dün akşam burada artılardan daha çok konuşulması garip geldi. Ben de bu açıdan bakayım dedim. Sanırım biraz karışık ve uzun cümleler oldu, umarım anlaşılıyordur.

Not: Yazıda bağzı cümleler ironi içerirken bağzıları içermez.
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 13:18:50 Gönderen: finkployd »

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Hackett'ın dün kötü oynamıs olması,
gecen sene milano takımını top 16da saha kaldırdıgı gercegini değiştirmiyor.

playofflarda da maccabiye karsı oldukca iyi oynamıstı ayrıca.

dün gece 43, evet 43 dakika sahada kalmıs mesela. Yıgılıp kalmamıs iyi ki :)

Hackettı isteyen o dönem mesaj yazan biri olarak cevap verme geregi duydum :D
Su an gelsin, hatta dünkü mactan sonra gelsin yine kabulümdür mesela.. Aradıgımız tarz bir oyuncu

dün macın basında, can'ın az biraz yaptıgı topa baskıyı, hackett ile birlikte nasıl yapadık düşünmek lazım.
Üstüne hackett saha görüşü de yeterli bir oyuncu
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 13:24:29 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Küçük çaplı bir uyarıda bulunayım..

İyi niyetli bile olsa kara adam şeklinde tabirlerde bulunmazsanız seviniriz.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.