Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845885 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #3510 : 23 Ocak 2015, 18:17:36 »
Ben çok mutluyum ve umutluyum.
Ama cehaletim ama fanatikliğim bazen gözümü kör ediyor, Obra'ya bile salladığım oluyor.
Mağlup olduğumuz da yazık bu kadar emeğe hepsi boşa diyor, galip geldiğimizde bu yıl olmasa da takıma güveniyorum başarı mutlaka gelecek diyorum.
Ama her zaman görüşe, saygı çerçevesi içinde olduktan sonra sonduz saygı duyarım.
Burda ki herkesi seviyorum, gereksiz yere üzmesin kimse kimseyi.
Saygılar selamlar.
İyi ki Fenerbahçeliyiz...

Sent from my iPhone using Tapatalk
serkan dostum ne olursa olsun kendine ''cahil'' deme...
haa fanatiksin bak o konuda lafım yok :)
şimdi Mİlano maçı öncesi neler yazdığını sana söylerim burda :) ;)
selamlar..

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Goygoy yapmak için yazmıyorum fakat gruplar öncesi Malaga deplasmanının grubumuzdaki en zorlanacağımız maç olacağını düşünüyordum, hala da öyle düşünüyorum 0-4 yapmalarına ve ligdeki harika performanslarına nazaran euroleaguedeki kötü performanslarına rağmen. Sebep olarak da bize çok ters gelebilecek kadro yapılarının olduğu kanaatindeyim. Umarım yanılırım ve rahat kazanırız.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3512 : 23 Ocak 2015, 18:19:06 »
Hemso, bu benim hayat felsefeme tamamen aykiri.  Tartisma her zaman iyidir.  Ama olumsuz, ama olumlu.  Bunu iki sebepten dolayi soyluyorum.  Birincisi, insanlarin bazi gerceklerle veya sorunlarla yuzlesmeyip, bunu geciktirmesi halinde sorunun daha da buyuyecegini dusunuyorum.  Ikincisi ise alenen yanlis veya haksiz olduguna inandigimiz durumlarda, buna acikca karsi cikmak lazim.  Bu noktada, Zeki Abi veya saygi duydugum diger kardeslerimiz ve abilerimiz lutfen uzerine alinmasin.  Cunku sonucta her bakis acisi cogu zaman subjektif olacaktir.  Bu demektir ki, benim de surekli olarak yaptigim yanlislik ve haksizliklar vardir.  Bunlarin da sizlerce dile getirilmesi, dogrunun gun isigina cikarilmasi icin gerekli bir unsurdur.  Gecen seneki yorumlarimiza bakarsak, cogu zaman yargilarimizda degisikliklere gidiyoruz.  Bunun en onemli sebebi de burada birbirimizle icine girdigimiz diskurdur.  Troll ve bazi heyecanli ve genc arkadaslar disinda harika bir diyalektik isletiyoruz diyebilirim.  O yuzden, onlar elestirsin, sonra biz elestirelim.  Yani ben "yav Goudelock'i neden elestiriyorsunuz bosuna" derken de, bu elestirilerdeki faydayi unutmuyorum.  Hem zihinlerdeki soru isaretleri bu karsilikli tez ve antitez savaslari ile aydinlanmis oluyor hem de kulaktan dolma ve onyargili dusuncelerden kurtulmus oluyoruz.
forumlar için fazla entellektüelsin..
yürü git işine :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #3513 : 23 Ocak 2015, 18:24:11 »
forumlar için fazla entellektüelsin..
yürü git işine :)

Hemso, entel demek su alttaki demek.  Bu "entellikte kulan yakan" seviyeye gelmek icin 40 firin ekmek yemek lazim :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
Goudelock 20'de 0 ucluk isabeti ile yeni bir rekor kirabilir. 

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
maça ilişkin yorumum kısaca

Banchi adamsa ( adam değil demiyorum ) Emir'in son saniye basketinin neresine girdiğini açıklar. Ha bir de Artaega olmayınca içerde dışarıda tokatı yiyorlar
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
yorumlara çok bakmadım basketboldanda çok fazla anladıgımı iddea etmem öncelikle galibiyetten dolayı takıma tebrikler
Goudelock sahadayken savunmada bir eksik kalıyoruz sanki, hücumdada tek Goudelock  5 kişinin üstüne gidiyor
Goudelock iyi günündeyse izlemekten keyif alıyorsun yok kötü günündeyse adamı fıtık ediyor
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
aynı şeyleri düşünüyoruz..
ben rahat insanım bence sende öyle ol.
ne olacak yani karaleke olarak göreceğimiz 1 tane maçımız olsun :)
bunda bir sakınca görmüyorum ben ;)

Ya senin gibi adamlar mutabık olmamak zor, çaba gerektirir. Olsun kara leke, ne olacak? İlk çeyrekte Real'den 20 sayı fark yediğini de izledik bu takımın. Bu seneyi düşününce, sorun yok.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı narcikmazi

• Üye
  • Yer: Istanbul
    • @skayalar2
« Yanıtla #3518 : 23 Ocak 2015, 19:11:06 »

serkan dostum ne olursa olsun kendine ''cahil'' deme...
haa fanatiksin bak o konuda lafım yok :)
şimdi Mİlano maçı öncesi neler yazdığını sana söylerim burda :) ;)
selamlar..

Tutarsız olmamızda takımın hiç mi suçu yok patron?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Yıl 1998
Yer Abdi İpekçi
Fenerbahçe 99-84 Zalgiris Kaunas
Ordaydım...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3519 : 23 Ocak 2015, 19:16:56 »
Herkes birinin avukati, ben de Goudelock'in avukatiyim.  Haksiz gordugum elestirilerde mudahil olacagim bundan sonra.  Dikkat edersen, "haksiz gordugum" ifadesini kullandim.  Bununla, alti doldurulamayan, desteksiz ve onyargili elestirileri kastediyorum.  Dunku macin ozelinde dikkat edersen, ben de elestirdim: hakli bir elestiri idi.
Şu Goudelock'un avukatlığı işinde istihdam varsa ben talibim vazifeye.  8)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #3520 : 23 Ocak 2015, 19:20:53 »
Adına övgüler şiirler şarkılar yapılan !efsane! efes savunması daha ilk yarıda nizhni den sadece  ve sadece 65 sayıcık yedi... Ama durun bahanemiz tabi ki hazır tabiki nizhni euroleague nin en çetin en tehlikeli 2-3 takımından biri zaten.
Haa gerci biz onları 20 ye yatırıp maç boyu rakibi 60 sayıda tuttuğumuzda yorumcular abartılmasın nizhni zaten bu seviyelerin takımı değil olmadı gereken sonuç deniyordu...
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 19:21:36 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Bu arada Vesely yine gecenin smacını yapmış EL'ye göre şöyle dursun;
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 19:21:40 Gönderen: Solamnus »

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Bu maçı alırız Plaza'cımı severim bize bir kıyak yapsın :P

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #3523 : 23 Ocak 2015, 19:29:28 »
Şu Goudelock'un avukatlığı işinde istihdam varsa ben talibim vazifeye.  8)

Durum vahim, Umut.  Onyargiyi yikmak, atomu parcalamaktan daha zor.  O yuzden, ihtiyacimiz olan yardimi goz onunde tutunca, istihdam acigimiz buyuk :)

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
« Yanıtla #3524 : 23 Ocak 2015, 19:31:22 »
Adına övgüler şiirler şarkılar yapılan !efsane! efes savunması daha ilk yarıda nizhni den sadece  ve sadece 65 sayıcık yedi... Ama durun bahanemiz tabi ki hazır tabiki nizhni euroleague nin en çetin en tehlikeli 2-3 takımından biri zaten.
Haa gerci biz onları 20 ye yatırıp maç boyu rakibi 60 sayıda tuttuğumuzda yorumcular abartılmasın nizhni zaten bu seviyelerin takımı değil olmadı gereken sonuç deniyordu...

Bizim oynadığımız maçlar Euroleague seviyesinde(!) değilmiş çünkü, öyle diyor ulema.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon