Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845886 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Zoric takıma transfer edildiğinde çok iyi bir p&r bitiricisi, çok iyi bir orta mesafe atıcısı ve iyi savunma bilgisiyle tartılıp alındı. Bütün bu özelliklerine fiziksel güç eklense zaten NBA'de oynamasının önünde engel olmaz. Bizde isteneni veremiyor olabilir ancak kendisi hakkında yargıları sene sonuna bırakalım bence zira bu seneyi bizde öyle ya da böyle bitirecek ve ilerleyen zamanda performansında nasıl bir değişim olabilir, bunu bilemiyoruz. Nasıl daha iyi kullanılabiliri tartışmak fayda sağlayabilir belki. Ya da daha faydalı olabilir diyeyim.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı zeljkoo

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #3481 : 23 Ocak 2015, 14:48:34 »
Uzun süredir Goudelock'a yapılan savunmayı görmemiştim özellikle maçın başında Hackett Goudelock'un topu almasına bile izin vermedi.

Çevrimdışı zeljkoo

• Üye
Milano maçından korkuyordum ama bu maçtan hiç çekinmiyorum Malaga'yı dünkü maça benzer bir şekilde yeneriz.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Semih'in fake bu maçın en klas hareketiydi . Köşede dursun :)

https://vine.co/v/OIdDXJTulwB

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Zisis'in dün yaptığı akıllı savunmanın yarısını ataları yapabilmiş olsa, İstanbul'a hala constantinople diyor olurduk. :)
...

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
Ayağına sağlık değerli dostum.
gittin hallettin :)
haftaya İspanya'ya gitsene :)

Eyvallah Cem;

Ço keyifli maç oldu, gurbet elde.

Takım sahaya çıkınca duygulandım....

Maçı kazanacağımızı her an hissettirdik, Milano potansiyelli ama çok düzensiz takım.

Oyun aklımı fazla geldi.

Maçın en güzel hareketi Semih'in fake'i oldu, iki milanoluyu bakkala gönderdi :)

Zisis, Vesely, Bogdan, Oğuz maçın iyileriydi bizim adımıza.

Zoriç için diyecek çok şey yok malesef çok zayıf kalıyor.

Kenan malesef topu orta sahaya kadar taşımak dışında tek bir iş yapmıyor, bu yönüyle bir Erdal Koşan olma yolunda ilerliyor :)

Umarım Ricky döner, dönmeyecekse de savunmacı bir üç numara alıp, organizasyon işini Zisis ve onun olmadığı anlarda Bogdan & Emir arasında paylaştırarak halletmek lazım.

İspanya'ya bir kez gidelim tam gidelim, İspanya hakkımızı Malaga maçında kullanmayalım :)
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 15:57:34 Gönderen: Del Piero »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Fenerbahçe Ülker  senide gurbet ellerde mutlu etti daha çok sevindim.
Milano takımı ile ilgili olarak yorumun çok güzel .. çok kaliteli isimler var ama takım değiller

bizde maçın her anında maç bizim dedik bunu izlerken görüyoruz.
Mİlano kısaları bence oldukça iyi savunma yapmaya çalıştılar tabi Gou ya extra önlem almaları hücumda diğer oyuncuları cidden rahatlatıyor.
Oğuz un maçın başında pota altından sayı bulması çok değerli oldu. dün Oğuz cidden çok iyi oynamış . tebrik ediyorum kendisini...
Rİcky dönmek zorunda ne yapıp ne edip dönecek başka çaresi yok bunun

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
+40fark yeriz, Obradovic bu maç sonu istifa eder sırp oyuncular takımdan aflarını ister ayrılır. Gou zisis vesely kadro dışı bırakılır. Zoric kaptanlığında sezona gençlerle devam ederiz
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı valance

• Üye
ben umutluyum bu maçtan o yüzden kaybederiz kesin
milano maçından ümitsizdim kazandık insan gerçekten hayret ediyor

Çevrimdışı valance

• Üye
« Yanıtla #3489 : 23 Ocak 2015, 16:34:18 »
vesely avrupa kıtasında kirilenko etkisi yarattı desek yanlış olmaz sanırım:)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
tuncay hemen umutsuzluğa kapıl .. acilen fark yeriz yeniliriz gibi kelimeler kullan...
bak beni sakarya ya getirtme

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
7. deplasman maçımızdan 6. galibiyetimiz oldu.

1 ve 5 numara katkısı aldığımız her maçı kazanacak güçteyiz.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
7. deplasman maçımızdan 6. galibiyetimiz oldu.

1 ve 5 numara katkısı aldığımız her maçı kazanacak güçteyiz.
nazar etmemek için yorum yapmıyorum cenk ama bu oyun topluluğu eksik ve defolarına rağmen '' takım '' oldu.. yenildiğimiz maçlarda da bunu görüyoruz.
Pao maçı da sezonun nazarı olsun :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Umutcuğum , Zoric Malaga da iken onu besleyen isim kimdi ?
Baydar.. umut abine düzgün hitap etmeni senden abin olarak rica ediyorum...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #3494 : 23 Ocak 2015, 17:04:22 »
Fenerbahçe Ülker için F4 yada F8 hedeflerinden öte, seviyesini belirleyeceği, nereye ait olduğunu ele güne göstereceği çok kritik bir dönemeçti, Milano deplasmanı.
Cska, Barça, Real'i ayrı bir yerde tutup, Oly, Pana ve Maccabi'yi de o üst grupta sayarsak, Fenerbahçe Ülker "bende sizin seviyenizdeyim" diyememiş olsada "alt kategoridekilerden de değilim" mesajını çok net vermiş ve bu dönemeçi, başından sonuna hak edilmiş bir galibiyetle en güzel şekilde dönmüştür.
İlk periyodu karşılıklı basketlerle geçilen maç, atanın kazanacağı havasını vermişti ancak ikinci periyodta savunma seviyeleri yükselince skor yarı yarıya indi. İkinci yarının başlamasıyla, Fenerbahçe Ülker oyuna ağırlığını koydu ve yükselişe geçti gibi görünen Milano'yu sahasında rahat geçti.
Bu maçın en kabataslak kısaca yorumuydu...
İstatistiğe fazla girmeden yazmaya dikkat etsem de özellikle birkaç rakam söylemezsek ayıp etmiş oluruz..
Fenerbahçe Ülker tarafında yapılan 18 asist (*Bogdanovic 8, *Zisis 4), 33 ribaund (*Bjelica 9, Vesely 8), 9 top çalma, EA7'nin 14 top kaybına karşı 9 top kaybı.
Özellikle Nikos Zisis, bu maçta takımın çok önemli bir parçası olduğunu gösterdi. Oyun zekası ve biraz erken faul problemine girse de savunması etkileyiciydi. Tek tek tüm oyunculardan bahsetmeyelim ancak Jan Vesely de müthiş bir maç çıkardı. Artık çok net Obradovic'in sahada olmasını istediği uzunlar Jan ve Nemanja. Onların beraber oynadığı sürelerde savunma yönü (karartma) sıkıntılı olsa da, ancak burda bir parentez açalım, Vesely'nin transitionlarda yaptığı kısa savunması kusursuz, hücumlara gelince de izlemenin tadına doyulmuyor. Bireysele pek girmeyelim dedik ama Goudelock olayı çok karmaşık bir hal almaya başladı. Seviye yükseldikçe performans düşüyor. Gou'yu maç özelinde anlatmak için yeterli olan veri, ranking'inin 0 olmasıdır. Umarız toparlar.
Son söz olarak da, sevgili Ricky Hickman, öldün mü kaldın mı be adam?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yav bu adam, en onemli maclarda en cok sayiyi atan adam.  Daha gecen hafta Oly'e 23 atan adam degil miydi?  Sonra da diyorsunuz ki, elestiri yaptirmiyorsunuz.  Milano maci ozelinde defalarca elestirdim.  Alti doldurulamayan, somut verilerle desteklenemeyen, kulaktan dolma soylemlerle lutfen oyunculara elestiri yapmayalim.  Cidden bir Goudelock takintisi var.