Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845917 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
Cem abinin anlattığı dönem aslında çok yakın bir dönem bundan 3-4 yıl önceki olaylar, bunun daha vahimleri de oldu olmadı değil bundan 7-8 yıl önce.. ama gerek twitter gerek forumlar da Fenerbahce Ülker sever yada takip eden kitlenin Obradovic'in getirdiği bu hava ve rüzgarla takip etmeye başladığını net şekilde biliyoruz..Bu oranda azımsanacak derecede asla değil nereden baksanız Fenerbahce Ülker yazanların yüzde 80'nine tekabül ediyor. Yoksa  son 2 yıl da gösterilen adım adım gelişmenin farkında olan geçmişini unutmamış çubuklu sevdalıları Obradovic'e bırak sallamayı ona dört elle sarılmasının altında yatan neden geçmişimizi iyi bilmemizden geliyor sanırım :)

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #3556 : 24 Ocak 2015, 02:06:31 »
Ne olursa olsun Goudelock son 5 dk sahada olmamalı mümkünse en iyi 5imizle sahada olalım.
Goudelock şu anda Euroleague'ın tartışmasız en iyi SG pozsiyonunun adamı :) bir anda onu bench'e atacak kadar ne yaşadık biz merak ediyorum. O lükse ve rahatlığa nasıl geldi çok enteresan..

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
teknik taktik bir yana vesely ruhu denen bir şey var..

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Kutay, hikaye gibi yazmissin.  Devamini merak ettim :)

Abi devamını getiririm istersen ama karanlığı hüzünlü anlamında yazmıştım :) Tırıs tırıs eve döndüm maçtan sonra.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Ergin Ataman olsaydı 4-0, Oktay Mahmuti olsaydı 3-1, Ahmet Kandemir olsaydı en kötü 2-2 olmuştuk. Şuan zaten 2-2 olduk. Bunu Ahmet Kandemir de yapar.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Kritik maç, bu maçı alırsak ciddi bir seri gelebilir. Takımın başında Ergin Ataman, Oktay Mahmuti ya da en kötü Ahmet Kandemir olsaydı kazanırdık derdim ama Zeljko'ya güvenmiyorum.

Hakkımızda hayırlısı.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #3561 : 24 Ocak 2015, 03:07:52 »
Goudelock şu anda Euroleague'ın tartışmasız en iyi SG pozsiyonunun adamı :) bir anda onu bench'e atacak kadar ne yaşadık biz merak ediyorum. O lükse ve rahatlığa nasıl geldi çok enteresan..

Kemal'in dedigi gibi bizim basimizda olsa Ergin Ataman'in 4-0, Oktay Mahmuti'nin 3-1 ve Ahmet Kandemir'in bile 2-2 yapabilecegi bir Top 16'da, Goudelock'in bench'te olmasi cok da anormal degil :) 

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Cem abinin anlattığı dönem aslında çok yakın bir dönem bundan 3-4 yıl önceki olaylar, bunun daha vahimleri de oldu olmadı değil bundan 7-8 yıl önce.. ama gerek twitter gerek forumlar da Fenerbahce Ülker sever yada takip eden kitlenin Obradovic'in getirdiği bu hava ve rüzgarla takip etmeye başladığını net şekilde biliyoruz..Bu oranda azımsanacak derecede asla değil nereden baksanız Fenerbahce Ülker yazanların yüzde 80'nine tekabül ediyor. Yoksa  son 2 yıl da gösterilen adım adım gelişmenin farkında olan geçmişini unutmamış çubuklu sevdalıları Obradovic'e bırak sallamayı ona dört elle sarılmasının altında yatan neden geçmişimizi iyi bilmemizden geliyor sanırım :)
millet takımının maçlarını tekrar izlenebilir hale getiren adamı taşlıyor

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #3563 : 24 Ocak 2015, 11:30:38 »
keşke başımızda gergin, 95 oktan yada büyük ncaa scout'u ahmet americandemir olsaydı dediğiniz gibi herşey mükemmel olurdu ama maalesef başımızda ZELJKO OBRADOVİÇ var

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #3564 : 24 Ocak 2015, 12:13:54 »
Şu ligtv deki eurolegue programında o kadar şey konuşulup savunmamız niye konuşulmaz..son 4 maç yediğimiz sayı konuşulmazda hala goudlack şöle böle denilebilir..şükran diye saçma bi tip hep fb aleyhine yorumlar filann..

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #3565 : 24 Ocak 2015, 12:19:42 »
Şu ligtv deki eurolegue programında o kadar şey konuşulup savunmamız niye konuşulmaz..son 4 maç yediğimiz sayı konuşulmazda hala goudlack şöle böle denilebilir..şükran diye saçma bi tip hep fb aleyhine yorumlar filann..
Adamlar bize sallamaya yer arıyor GS kaybetmiş adamlar konuşmadı bile sonra Tufan Ersöz müdur nedir maçı izlemedim başka mac anlatiyodum diyip bizim takıma sallamaya başlayınca kapadım. Çok tarafsızlar! YERSEN!!!!

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Zeljko hoca değil valla..Getirin Halil abimi, açın takımın önünü

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock

Şimdiden söyle Plaza'ya bu takımın taraftarı Euroleague de değil 11 maç arka arkaya 5 maç kaybetsin direk kellesini alır.
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 18:46:18 Gönderen: Cem Ağrak »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
rahatsız insanların bizler ile dalga geçmesini istemiyorum bu forumda
sergio nickli amerikadan yaşayan ama antalya ip si ile yazan artık bey bayan kimse
kendisine güle güle dedim.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Ulen ben de mi Amerikadan yazsam, Floridadan Tampa şehrinden mesela, öyle yazınca daha mı kaale alınıyor :)