"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ne olursa olsun Goudelock son 5 dk sahada olmamalı mümkünse en iyi 5imizle sahada olalım.
Kutay, hikaye gibi yazmissin. Devamini merak ettim
Goudelock şu anda Euroleague'ın tartışmasız en iyi SG pozsiyonunun adamı bir anda onu bench'e atacak kadar ne yaşadık biz merak ediyorum. O lükse ve rahatlığa nasıl geldi çok enteresan..
Cem abinin anlattığı dönem aslında çok yakın bir dönem bundan 3-4 yıl önceki olaylar, bunun daha vahimleri de oldu olmadı değil bundan 7-8 yıl önce.. ama gerek twitter gerek forumlar da Fenerbahce Ülker sever yada takip eden kitlenin Obradovic'in getirdiği bu hava ve rüzgarla takip etmeye başladığını net şekilde biliyoruz..Bu oranda azımsanacak derecede asla değil nereden baksanız Fenerbahce Ülker yazanların yüzde 80'nine tekabül ediyor. Yoksa son 2 yıl da gösterilen adım adım gelişmenin farkında olan geçmişini unutmamış çubuklu sevdalıları Obradovic'e bırak sallamayı ona dört elle sarılmasının altında yatan neden geçmişimizi iyi bilmemizden geliyor sanırım
Şu ligtv deki eurolegue programında o kadar şey konuşulup savunmamız niye konuşulmaz..son 4 maç yediğimiz sayı konuşulmazda hala goudlack şöle böle denilebilir..şükran diye saçma bi tip hep fb aleyhine yorumlar filann..