Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 864380 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
maçın ikinci yarısını tekrar izledimde zoriç resmen geri geleyim mi demiş malagaya :)

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Gounun asistleri yendi nasıl bencil oluyor :)

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Maç öncesi Bjelica nin  kotu oynayacağını söylemiştim sasirtmadi. Bu seviyelerin oyuncusu değil... Ben demiştim.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Şaka bi yana bu maçı kazanmak önemliydi. Çokta iyi oynamadik çok top kaybı yaptık yine de kalitemizi gösterdik.
Mac öncesi ligtvde koç uzunlara eşit derecede güveniyor ayırt etmiyor dediler ilk kez katılıyorum. Zoric iyiydi bu mac.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Kaybetsen sen 2-3, rakibin 1-4 oluyordu. Rakibinle arandaki fark 1'e iniyordu, rakibini umutlandırıyordun. Kazandın 3-2 olmakla kalmadın, rakibini 0-5 yaptın ve aradaki fark 3 oldu.

Son kurşununu atan bir takıma karşı, üstelik son dakikalarda son zamanlarda göstermedikleri kadar büyük bir direnç göstererek, canını dişine takıp, her türlü çirkefliği göze alarak saldırmalarına rağmen, bu kez ayakta kaldık. Bu galibiyet sadece bizim kazanmamız açısından değil, rakibin kaybetmesi açısından da büyük bir zaferdir.

1 maç 2 takımın kaderini böyle tuhaf bir şekilde değiştirebiliyor.
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2015, 08:24:52 Gönderen: Chauncey Billups »

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Koçun da maç sonunda dediği gibi "İyi oynamadık ama galibiyete yetti ". Önemli deplasmanda can havliyle saldıran bir takımı 60 sayıda tutarak yendik . Artık önümüz bir nebze daha aydınlık .

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
O değilde Haha bunu yazacağıma inanmazdım Zoriç için 4 dakakalık savunması takdire şayan dı..

Atın beni denize ancak paklanırım

Niye yahu ben de beğendim Zoriçi bu maçta, aldığı kısa sürede verimli oynadı bence. :)

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Müthiş kritik bir maçtı. Gerçi bundan sonraki her maçımız bir öncekinden daha kritik olacak. Galibiyet ilk 4 için çok önemliydi ve son dakikalarda güçlü kalmayı bilerek kazanmayı başardık.  Yalnız yine çok basit top kayıpları yaptık sonlarda. Bunda da pay sahibi Emir'di. İleride bu tip baskıları çok göreceğimizi düşünürsek daha bol paslı ve elde çok top tutmadan çıkmamız lazım o presten. Efes'i iki hafta sonra yenersek ilk iki için ciddi iddialı konuma geliriz.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
https://www.youtube.com/watch?v=UPYgk-fv5q8#t=36 ofsayt yok bu iyiydi de asıl 0.26da obra bjelica'ya böbreğini yediğim sen neler yaptın öyle falan diyor heralde

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Arkadaşlar askerden dönüş üzerine yazdığım ilk mesajın bıraktığım noktada olması beni de üzüyor ama; rica ediyorum şu maçlardaki tepkilerinize dikkat edin. Küfür, hakaret ve abartılı şeyler yazmamaya özen gösterirsek daha okunulası bir forum olacağız diye umuyorum.

Ayıca, hiç kimseyi fişlemek ya da yargılamak için söylemiyorum; tek kelimelik, hiçbir içeriği olmayan maç sırası yorumları da ''okuyucu olarak'' bana rahatsız edici geliyor. İçi dolu şeyleri ve akabinde doğan tartışmaları okumak daha tatmin edici. Bu konuda da basit bir okuyucu olarak ricada bulunmak istiyorum.
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2015, 10:47:42 Gönderen: Eto »

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Malaga ispanya liginde lidermiş yahu..

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Arkadaşlar askerden dönüş üzerine yazdığım ilk mesajın bıraktığım noktada olması beni de üzüyor ama; rica ediyorum şu maçlardaki tepkilerinize dikkat edin. Küfür, hakaret ve abartılı şeyler yazmamaya özen gösterirsek daha okunulası bir forum olacağız diye umuyorum.

Ayıca, hiç kimseyi fişlemek ya da yargılamak için söylemiyorum; tek kelimelik, hiçbir içeriği olmayan maç sırası yorumları da ''okuyucu olarak'' bana rahatsız edici geliyor. İçi dolu şeyleri ve akabinde doğan tartışmaları okumak daha tatmin edici. Bu konuda da basit bir okuyucu olarak ricada bulunmak istiyorum.

Hoş geldin Eren hayırlı olsun.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

hoşgeldin forumun disiplin adamı ....
özledik seni .. ben özlemedim tabi hemen hemen her ay gördüm lan seni 8)

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Linke tiklamaya usenenler icin bazi ifadeleri buraya kopyalamak istiyorum:

"Oyuna geçersek; Fenerbahçe Ülker ilk yarıda sadece 28 sayı üretebildi ve soyunma odasına 2 sayı farkla geride girdi. Skorun bu kadar düşük kalmasının 2 temel sebebi rakibe verilen hücum ribaundları ve Goudelock’un hücumda gereksiz zorlamalarıydı. [...] İlk yarı boyunca rakibine tam 11 hücum ribaundu verdi Fenerbahçe. Bu durum Malaga’ya 2. şans sayıları kazandırdığı gibi, Fenerbahçe’nin de hızlı hücum imkanı bulamamasına neden oldu. Hızlı hücum sayıları gelmediği gibi, Andrew Goudelock’un gereksiz bire birleri nedeniyle set hücumlarında istediği ritmi bulamadı Fenerbahçe Ülker. Söz konusu iki etken nedeniyle ilk devre sadece 28 sayı üretildi."

Simdi ben burayi okuduktan sonra, ne yalan soyleyeyim, yazinin geri kalanina bakmadim.  Macin tekrari baslayinca, ozellikle Goudelock'a odaklanip tekrar izledim.  Macin ilk yarisindaki sonucun muessibi olarak gosterilen Goudelock neler yapmis bir bakalim:   

(1) Goudelock, ilk ceyrekte 9 sayi atip, harika bir asist yapti.  Zorlamasi yok gibi. 

(2) Goudelock, 2. ceyrekte 6 kusur dakika kala maca giriyor.  Bu dakikadan sonra hucumlar su sekilde.  Ilk iki hucumda 2 defa pas verdi. Ilkini Emir kacirdi; daha sonra Bjelica serbest atislari kacirdi.  Bu arada Zoric hucum faul yapti.  4. hucumda Goudelock ucluk atti ve kacirdi.  5. hucumda iceriyi zorladi ve sayiyi buldu.  6. hucumda Emir kendi sahasina kacirdi topu.  7. hucumda Goudelock topu Bjelica'ya verdi, o da Vessely'e aktardi: Vesely kacirdi.  8. hucumda Zisis zorladi ve kacirdi.  9. hucumda Zisis'in pasinda Vesely topu kaptirdi.  10. hucumda Bjelica ve Vesely hizli hucum sayisi buldular.  11. hucumda Goudelock, Bjelica'ya pas verdi ve Bjelica uclugu kacirdi.  12. hucumda anlamsiz bir hizli hucum yapmaya calisan Bjelica, topu kaybetti.  13. hucumda topu kapan Goudelock'in asisti ile Vesely sayiya ulasti.  14. hucum son saniyede orta sahadan atilan suttu, Goudelock kacirdi. 

Simdi, bu bilgiler isiginda soruyorum: hangi zorlamalardan bahsediyorsunuz? 

Buyur Besim...
27:30 ile 34:30 arasını izle...

https://www.youtube.com/watch?v=Hnkpew00vsw

İlk yarıda Goudelock sahadayken 6 sayı gerideyiz. Goudelock'un kenarda olduğu 2-3 dakikada 4 sayı öndeyiz bu arada...

Bunun yanında Goudelock'un 2. çeyrekte kenara geldiği 3 dakikada 6-2 üstünüz.
Sonrasında Gou'nun sahada olduğu 6 dakikada 6 sayı buluyoruz, 9-6 gerideyiz...

http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=157&seasoncode=E2014#!playbyplay
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2015, 13:03:12 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Şanşal bombayı bıraktı basketbola da passolig nam ı diğer faşşolig uygulaması geliyomuş. Sömürmedikleri bi basketbol seyircisi kalmıştı.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...