Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 849307 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
maç sonlarını Goudelock değilde Bogdanovic ile oynasak daha iyi olacak bence Goudelock direk şuta odaklı

hmetin

• Ziyaretçi
Arkadaş biz kendi evimizde niye bu kadar saçmalıyoruz. Deplasmanda olsa şu maç 10 sayı farkla yenerdik. Bizim taraftar olumsuz etkiliyor bizim takımı.
Taraftarın sesi cıkmadı ki takımı olumsuz etkilesin.Maca gidip ıslık,yuhlama,tepki gostermemek nedir anlamıyorum.Kodaman da olsan bagır,ıslıkla,hakemi etki altına al.
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2015, 22:02:32 Gönderen: hmetin »

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Taraftarın sesi cıkmadı ki takımı olumsuz etkilesin.Maca gidip ıslık,yuhlama,tepki gostermemek nedir anlamıyorum.Koaman da olsan bagır,ıslıkla,hakemi etki altına al.

Katılıyorum taraftar çok kötü kimse kusura bakmasın. Kastettiğim yani o kalabalık sadece. O da yetiyor. Birazcık psikolojik bir olay.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
şu salonda mac oynamayalim mumkunse tum maclarimizi deplasmanda oynayalim.omrumden omur gitti.
veselynin smaci disinda iyiyiz diyebilecegim bir tane bir şey yok.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Seyirci konsantre değildi,oyuncular konsantre değildi.Savunmada çok kötü olmamıza rağmen kazanmak güzeldi.Oly-Milano-Malaga maçlarını izleyememiştim ama gerek forumda yazılanlar,gerekse maç istatistiklerimiz gayet iyi olduğumuzu gösteriyordu.Ayrı bir üzüldüğüm nokta Semih ilk 5 başlayıp ilk 2 dakikada iki faul alınca oyuna girememesi oldu.6 maç sonunda 4 galibiyet 2 mağlubiyetmiz var,geçen sene tam tersiydi.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Hickman bir an önce girsin şu takıma artık.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Genelde öyle oluyor bizim maçlar ama ciddi ciddi bizim taraftarın takıma iyi gelmediğini düşünüyorum. Oyuncular çok fazla motive oluyorlar taraftarın önünde kaybetmemek için bu da olumsuz etkiliyor sanki. Ama bu maç kabuğu kırdık gibi umarım daha iyi oluruz iç sahada.

Aynı fikirdeyim. İnşallah bu maçla evde kazanma stresini atmışlardır.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Kötü oynarken de kazanabiliyorsak taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor demektir.
Ben hala iddialıyım bu takım Cska'yı da Oly'de deplasmanda yenebilir. Yeter ki 5 numaradan az da olsa katkı gelsin.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Aslında 3.çeyreğin başında savunmanın vidalarını sağlam sıktık ama rakibin sanırım İverson ile hücum süresi biterken bulduğu basketle birlikte gevşedik.
Yanlış saymadıysam hücum faulleri üstüne rakibin savunma aksiyonuna bile gerek kalmadan kaybettiğimiz 4-5 pozisyonla 15'lerden tek hanelere düşüp tam deplasman takımlarının işine gelen bir maç halini aldı.
Koçunda dediği gibi rakibin son iki hücumda şans bizim yanımızdaydı ve kazandık.
Sezon başından bu yana ligdeki Anadolu Efes maçıyla birlikte en kötü oyunumuzu oynadığımız maçta öle ya da böyle tek sayıylada olsa kazanmak iyidir.
Artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz. :)
...

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Kötü oynarken de kazanabiliyorsak taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor demektir.
Ben hala iddialıyım bu takım Cska'yı da Oly'de deplasmanda yenebilir. Yeter ki 5 numaradan az da olsa katkı gelsin.

Ne katkısı hocam 5 numaralarımız sahada kalabilecek kadar oynasa duacıyız. En iyi performans veren adam Zoriç, zamanında savundum ama Zoriç bu yani. Seneye ilk bu konuyu çözmek lazım.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı yek3

• Üye
Son dönemde savunmada izlediğim en kötü fenerbahçe. Bu maçı hemen hafizamdan silmek istiyorum. Bu maçta sevi dirici olan kkötü oynadığımız bir maçı kazanmış olmak.  Evimizdeki ilk galibiyet inşallah devamı gelir.
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2015, 22:35:33 Gönderen: yek3 »

Çevrimdışı hercumerc

• Üye
  • Yer: Tampa,FL
Su son anlarda topu Goudelock'a vermekten vazgecmek lazim bence. Top Emir'de veya Bogdanovic'de olsa, Goudelock iyi pozisyon alacagi ve  onun 3'luk lerini kimse kolay kolay riske etmeyecegi icin, Mac sonlarinda nerdeyse 4 e 4 hucum etme sansimiz olur. Hem Goudelock da daha tehlikeli bir silah olmus olur cunku bu durumda baski geldigi zaman bos adami bulmakta zorlaniyor ama top Emir de olsa (Ya da Bogdanovic de) ikili siksitirma getirmek cok zorlasir cunku bu oyuncularin bostaki oyuncuyu bulabilirler. boylece daha dengeli bir hucum planimiz olur.

Simdi herkesin aklina Barcelona maci gelir. Emir'in 3luk sallayip kaybettigimiz. Ancak orda Goudelock top almaya calistigi icin spacing cok iyi olmadi ve Emir'e drive edecek yer kalmamisti. Tabi Emir her daim risk onun icin son hucumlarda Bogdanovic'i birinci opsiyon, Emir'i ikinci opsiyon yapsak daha iyi olur sanki.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
2. Yarının ilk 5 dakikası 5 sayı yedik geri kalan 35 dakikada 85 sayı..

Çevrimdışı CemiL

• Üye
  • Yer: Adana
Ekran başında krize girdiğim bir maç çok şükür kazandık.Takımın deplasmanda çok rahat evimizde ise telaşlı ve kötü oyunu bir garip hep dışarda oynasak daha iyi bizim için

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Bi de bu adamların tek deplasman galibiyeti gs ye..ters geldiler bize..çok 3 lük atabilen takımlara karşı çok zorlanıyoruz