Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 863017 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
Havada karada yenmek falan, bu kadar havaya girmeye gerek yok. Madrid, CSKA taraftarları bile Top 16'da hiçbir maçta bu kadar rahat değildir sanırım. Ben de yeneceğimizi düşünüyorum, belki de umuyorum ama biz bu kadar temkini elden bırakırsak genç oyuncuların ayaklarının yere basmasını falan bekleyemeyiz.

Hava değil yanlış anlamışsınız, bu bir korku olmalı oyuncuların üstünde. Rahatlıktan hele hiç bahsetmiyorum. Şahsi olarak ben bu basketbol takımın bir üyesi olsam, beklentilerin farkında olup büyüklüğümü ortaya koymak için elimden geleni yaparım. (oyuncusu değil,taraftar olduğum da göz önünde bulundurulmalı tabi) Normal şartlar altında bu takımın yenmesi beklenir. Siz de bunu yerine getirmek için elinizden geleni yapmalısınız,bu kadar basit. 

Çevrimdışı OUZZ

• Üye
  • Yer: KAYSERİ
  • FB
Bu haftasonu erkek basketbol bayan voleybol ve futbol da önemli zor maçlara çıkıyoruz. Umuyorum güzel haftasonu olsun.

Takıma güveniyorum(daha iyi savunma bekliyorum, hickman semih ve zizis ile) Bu sefer kazanacağız.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Kimse dert etmesin.  Goudelock Efes'i tek basina bitirir. 

Bende Zoric ve Oğuz un toplamda 15-20 sayı atmasını bekliyorum.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
vallaha su efes'e sırf medyada ki yazarlarının efes hayranlıgı konusundaki agız paylarını almak icin koyalım istiyorum...
soyle kapasınlar cenelerini..

Çevrimdışı exex

• Üye
Hickmann Zisis Kenan  <---> Draper  Huertel Doğuş
Emir , Bogdan <---> Stratos
Semih , Oguz , Zoric <---> Krstic , Lasme

Burda agır basan ve Goudelock a sahip olan maçı kazanacaktır , Allah ın izniyle : )))))

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
çok çok çok zor maç olacaktır diye düşünüyorum

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Hücumda pr oyununa bağımlı kalmamalıyız..Lig maçında Lasme duvarına çarpmıştık sürekli..Gerçi bugün Zisis olacaktakımda..Draper ile doğuş'un baskısı o kadar etkili olmayabilir. Ama her şartta bizim bunları pota altında denize dökmemiz lazım.

Çevrimdışı OUZZ

• Üye
  • Yer: KAYSERİ
  • FB
Oyunu daha çok 4 numara üstünden oynamalıyız bence. Saric ve Milko nun savunma zaafiyetinden faydalanmalıyız.
Bence 5 numarada semih ve vesely yi daha uzun süre kullanmak lazım. 
Bu sefer dış alan savunmasını daha iyi yapacağımızı düşünüyorum.
BOL ŞANS TAKIMA

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Zor dostum zor...Lasme falan Faul problemine girse mükemmel olur ilk yarıda
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı afat

Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #4014 : 13 Şubat 2015, 00:55:31 »
Bizim idol salon atmosferimiz Maccabi tribunu olmali bu salonda oynarken. Bu gayet mumkun bence maccabinin salonunda yapisi bizimkine benzer.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
Oyunu daha çok 4 numara üstünden oynamalıyız bence. Saric ve Milko nun savunma zaafiyetinden faydalanmalıyız.
Bence 5 numarada semih ve vesely yi daha uzun süre kullanmak lazım. 
Bu sefer dış alan savunmasını daha iyi yapacağımızı düşünüyorum.
BOL ŞANS TAKIMA

katiliyorum, bjelica drive ettikten sonra bos adami bulmasi gerek. tabi ki bu kadar statik bir oyundan bahsedemeyiz. Emir - Veysel - Bjelica yanina bogdan veya glock'a ihtiyacimiz var.

Bence kilit adam Emir olacak. Bir de koc umarim Zisis - Hickman - Bogdan - Bjelica - Veysel 5ini dener.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
katiliyorum, bjelica drive ettikten sonra bos adami bulmasi gerek. tabi ki bu kadar statik bir oyundan bahsedemeyiz. Emir - Veysel - Bjelica yanina bogdan veya glock'a ihtiyacimiz var.

Bence kilit adam Emir olacak. Bir de koc umarim Zisis - Hickman - Bogdan - Bjelica - Veysel 5ini dener.

Bu 5i başa başa yakın giden maçta 25-35 dakikaları arası sahaya sürmek harika olur . Bu enerjik iyi savunma yapan takımla onları kitleyip 3 dakika içinde farkı açabiliriz

• Üye
84-72 alırız...

• Üye
Maça kesin iyi baslamak lazim.efesin savunma direncini düşürdükten mu zaten hücumda da dusecekler...

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Selamlar, bir sey soracagim Abdi Ipekci'ye Marmaray'la gidiliyor mu? Ayrica buradan maca giden varsa mac oncesi veya sirasinda bulusabiliriz.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon