Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 849307 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Yenilmek hiç önemli değil, beni maçın sonuna nasıl geleceğimiz ilgilendiriyor daha çok. Başa baş bir oyun yeterli kendi adıma.

Ha, CSKA'dan daha zor deplasman mı, bence kesinlikle hayır...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Ikili sıkıştırma yapmak en büyük hatası olur.
switch sonrası teke tek savunmak en mantıklısi
istanbuldaki maçta switch yapıp spa-veysel teke tek kaldığı tüm pozisyonlarda spa kötü isler yaptı
ama ne zamanki ikili sıkıştırma gitti :( boş adamı bulma veya içeri devrilen 5 numarayı görme konusunda muazzamlar
Allah yardımcımız olsun ;) 8)
Yenilgiyi aklımın ucundan geçirmiyorum. Takım olma yolunda ciddi mesafe katettik.
Top 16 öncesi performansından dolayı yerden yere vurduğumuz Zoriç bile çok değişti. Mücadelesinden dolayı adamı sever oldum.  :) Buna artı olarak Zisis'in performansıda da yükselme var.
Tamam zor bir deplasman ama muhteşem dörtlümüzle (Gou, Bogdan, Bjelica, Vesely) Oly'nin fişini çekersek, bunun sürpriz olacağını düşünmüyorum.
FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yenilgiyi aklımın ucundan geçirmiyorum. Takım olma yolunda ciddi mesafe katettik.
Top 16 öncesi performansından dolayı yerden yere vurduğumuz Zoriç bile çok değişti. Mücadelesinden dolayı adamı sever oldum.  :) Buna artı olarak Zisis'in performansıda da yükselme var.
Tamam zor bir deplasman ama muhteşem dörtlümüzle (Gou, Bogdan, Bjelica, Vesely) Oly'nin fişini çekersek, bunun sürpriz olacağını düşünmüyorum.
ya ben totem adamiyim biliyorsun :)
Çaktırma ;) 8)

Çevrimdışı truth126

• Üye
  • Yer: İstanbul - Başakşehir
    • truthuntold126
Savunma performansı kadar hatta daha fazla önemli olan hücum ritmimiz.

Eğer hücum ritmimiz iyi olur maçta hiç kopmadan maç içinde kalabilirsek savunmamızı maximum seviyeye çıkaracak hamleleri yaparız.

Biz iyi ve doğru hücum ettiğimiz zaman savunmamızı çok yukarılara çekiyoruz. Sonrasında iyi savunma da kolay sayıları getiriyor.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Ikili sıkıştırma yapmak en büyük hatası olur.
switch sonrası teke tek savunmak en mantıklısi
istanbuldaki maçta switch yapıp spa-veysel teke tek kaldığı tüm pozisyonlarda spa kötü isler yaptı
ama ne zamanki ikili sıkıştırma gitti :( boş adamı bulma veya içeri devrilen 5 numarayı görme konusunda muazzamlar
Allah yardımcımız olsun ;) 8)
cem abi dediğin gibi çok zor maç olacak hayırlısı olsun

Çevrimdışı OUZZ

• Üye
  • Yer: KAYSERİ
  • FB
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #4505 : 07 Mart 2015, 15:58:04 »
Efsane defans takımını iplemişler vah yazık olmuş
Bence güzel olmuş  ;D

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #4506 : 07 Mart 2015, 16:23:59 »
Forumdaki her üyeye bir soru sormak istiyorum ve lütfen iletiyi her gören renktaş cevaplasın..
Top 8 turuna ilk ikide mi yoksa 3. Olarak mi girmeyi tercih edersiniz? Ve Maccabi Pana Barça bu üç takım Arasında tercih sıralaması yapar mısınız kısa bir tercih açıklamasıyla?

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #4507 : 07 Mart 2015, 16:44:30 »
Forumdaki her üyeye bir soru sormak istiyorum ve lütfen iletiyi her gören renktaş cevaplasın..
Top 8 turuna ilk ikide mi yoksa 3. Olarak mi girmeyi tercih edersiniz? Ve Maccabi Pana Barça bu üç takım Arasında tercih sıralaması yapar mısınız kısa bir tercih açıklamasıyla?

çok büyük ihtimal 3. olursak barca ile eşleşiriz..benim açımdan çok kötü bir eşleşme sayılmaz deplasman avantajımız olsa bile..eğer 1 ve ya 2 olursak rakip pana ve ya maccabi olurr..ikisinden de korkum yok..

Çevrimdışı lancelot

• Üye
« Yanıtla #4508 : 07 Mart 2015, 16:45:48 »
ilk 2 tercihim önce saha avantajını cebimize koymalıyız sıralama olarak
1-pana (kadrolarının üst düzey olmaması ve macabi kadar atletik bir takım olmamaları nedeni ile birde pana bizim sahamızda hiçbir türlü maç alamaz)
2-maccabi (çok atletik takım +15 dakika sofo var genelde orta seviye oyunculardan kurulu tyus ve smith bazen hayvan oynuyor ama kesinlikle barçanın kalite olarak altında ayrıca maccabi deplasmanda mala bağlayabiliyor bizim sahamızda çok zor maç alır geçen seneki kadroları bu sene yok beğenmediğimiz hickman takımı f4a çıkardı)
3- barça mümkünse gelmesin dışarda yenebiliriz içerde maç verebilirizde o yüzden tercih etmem
« Son Düzenleme: 07 Mart 2015, 16:54:26 Gönderen: lancelot »

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4509 : 07 Mart 2015, 16:46:41 »
inşallah 1.oluruz ve karşıda da 4. Pana olur.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
« Yanıtla #4510 : 07 Mart 2015, 16:48:33 »
inşallah 1.oluruz ve karşıda da 4. Pana olur.
bende onu istiyorum ne yalan söyleyim
« Son Düzenleme: 07 Mart 2015, 16:49:00 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
benim açımdan el nin favorisidir Olimpiakos..bu deplasmanı da kazanırsak 2. favorim fb ülker olur..:)

Çevrimdışı CemiL

• Üye
  • Yer: Adana
« Yanıtla #4512 : 07 Mart 2015, 16:55:31 »

En önemlisi ilk 2 ye girip önce saha avantajını cebimize koymamız lazım.

Barca'yı hayatta istemem formsuz da olsalar kötüde olsalar sonuçta markalar ve buraları oynamayı çok iyi bilirler.

Maccabi veya Pana farketmez şu aşamada her ikiside bize sorun çıkarmaz.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #4513 : 07 Mart 2015, 19:10:02 »
Karşı tarafın 1.real 2.barca 3.maccabi 4.pana olarak bitecegini düşünüyorum. Aynı sıralamanın tam tersi olarak tercih sırası olacaktır. Real banko f4 de bence o kesin cünkü su asamada en iyi takım gibi duruyorlar. Barca 'nın sakatları iyileşti ve tekrar formları yükselerek f8 de ciddi risk oluşturacaklar ve muhtemel bi 3. lükte bize göre favori olacaklarını düşünüyorum ama gene sonuna kadar mücadele edecegimizden eminim. Maccabi daha bizim dişimize göre gibi duruyor güzel bi seri olur ve %60 biz oluruz o seride bnce. En son olarak da kadrolarının bizim seviyemizde olmadığını düşündüğüm pana var. Onlara karşı %80 biz oluruz gibi ama gruptan 1. Çıkmamız gerekir ki cok istesemde 1. Cıkabilecegimizi cok düşünmüyorum ama keske olsa. Oly yi pire de yenersek oluruz ama zor gibi
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #4514 : 07 Mart 2015, 19:40:55 »
Bana göre de diğer grup Real, Barcelona, Maccabi ve Pao sıralamasıyla bitecek.

Bizim grubun ise CSKA, Olympiakos, Fenerbahçe ve Caja Laboral sıralamasıyla tamamlanacağını düşünüyorum.

Bu koşullarda saha dezavantajıyla Barcelona ile oynarız ve final four şansımız çok yüksek olmaz ama final four'a çıkmamız halinde de yarı finalde CSKA ile eşleşiriz ki bence Real ya da Olympiakos ile eşleşmektense bizim açımızdan çok daha uygun olur.