ilk maçı tekrar izledim sakin kafayla
https://www.youtube.com/watch?v=bDkdxtOj-z4 öncelikle hakemler kötü niyetli maç yönetmemişler yalnız tartışılabilecek 3 pozisyon var 3üde son çeyrekte ilki printezisin kafayı geriye atarak semihe çalınan foul kesinlikle yanlış bir düdük ama bu düdükte art niyet aramam devamında topu kapıyoruz oly boş dönüyor 2. pozisyon lojeskinin smaca giderken veselynin müdahalesi bence vesely ilk topa dokunduktan sonra bir temas var hakem bunu topla beraber eline bir müdahale olarak görmüş olabilir foul verilebilecek bir pozisyon bence makul bir karar serbest atıştan 2de 1 atıyor lojeski son pozisyon ise bogdanın spanın 3lüğüne el kaldırması sırasında çalınan foul bu pozisyonda bende çok isyan etmiştim ama tekrar tekrar izleyince spa elini epey uzatmış ve resmen bogdanı tuzağa düşürmüş foul çalınabilir daha azına bile çalıyorlar burdan 3te 3 atıyor spa hata olarak kabul edelim lojeskininkiyle 4 sayı diyelim
bogdan 3. çeyreğin başında topu çalıyor sonra önü bomboş pas atıcam diye dışarı atıyor
bjelica kafasına 2 tane yiyor(bir tanesi maçın sonu fark orda açılıyor 8 sayısı var ama leş oynamış) 2 tanede panyaya fırlatıyor
emir 3 yada 4 sayı öndeyiz çizgiye basıyor bir sonraki pozisyon vesely lojeskiye resmen hediye ediyor topu smaç yiyoruz
zisisin elden verdiği 2 3 top var akıllara zarar
biraz daha aklı selim oynasaymışız her şeyi geçtim gou içeri gireceğine 3lüğü tercih etmesi girsede yanlış içeri girip topu döndürsen sayı bulduğun an mola gelecek spadan o üçlüğü yememe ihtimali var yesen bile fark 1 olacak söylenecek çok şey var kısaca hediye etmişiz maçı
bence en önemlisi hickmanda yoktu
şimdi hickman olacak deplasmanda daha rahat oynadığımız bir gerçek bjelica bu kadar kötü oynamaz zoriçten 0 katkı almışız o en azından savunma tarafında cska maçına yakın oynarsa x faktör gou kalıyor o maçtan bugüne kadar geçen sürede savunmadaki enerjisi ve sıkıştırmalarda boş adamı bulma konularında ilerleme kaydettiği bir gerçek ilk maçtaki sayı katkısını vermese bile cska maçındaki gibi onun üstünden oynanan hücumlarda kurucağı oyunla o açığı kapatırız hickmanın performansının artığını da göze alırsak pireden galibiyet çıkarma şansımız .....(totem olsun)