Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 849307 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #4515 : 07 Mart 2015, 20:07:09 »
Obra olduğu sürece kim gelirse gelsin Real dışında..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı truth126

• Üye
  • Yer: İstanbul - Başakşehir
    • truthuntold126
« Yanıtla #4516 : 07 Mart 2015, 22:01:19 »
Forumdaki her üyeye bir soru sormak istiyorum ve lütfen iletiyi her gören renktaş cevaplasın..
Top 8 turuna ilk ikide mi yoksa 3. Olarak mi girmeyi tercih edersiniz? Ve Maccabi Pana Barça bu üç takım Arasında tercih sıralaması yapar mısınız kısa bir tercih açıklamasıyla?
İlk iki içinde bitirip saha avantajını alırsak
1- Pana
2-Maccabi
3-Barca

Saha avantajını alamazsak
1.Barca
2.Maccabi
3.Pana

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
ilk maçı tekrar izledim sakin kafayla https://www.youtube.com/watch?v=bDkdxtOj-z4
öncelikle hakemler kötü niyetli maç yönetmemişler yalnız tartışılabilecek 3 pozisyon var 3üde son çeyrekte ilki printezisin kafayı geriye atarak semihe çalınan foul kesinlikle yanlış bir düdük ama bu düdükte art niyet aramam devamında topu kapıyoruz oly boş dönüyor 2. pozisyon lojeskinin smaca giderken veselynin müdahalesi bence vesely ilk topa dokunduktan sonra bir temas var hakem bunu topla beraber eline bir müdahale olarak görmüş olabilir foul verilebilecek bir pozisyon bence makul bir karar serbest atıştan 2de 1 atıyor lojeski son pozisyon ise bogdanın spanın 3lüğüne el kaldırması sırasında çalınan foul bu pozisyonda bende çok isyan etmiştim ama tekrar tekrar izleyince spa elini epey uzatmış ve resmen bogdanı tuzağa düşürmüş foul çalınabilir daha azına bile çalıyorlar burdan 3te 3 atıyor spa hata olarak kabul edelim lojeskininkiyle 4 sayı diyelim
bogdan 3. çeyreğin başında topu çalıyor sonra önü bomboş pas atıcam diye dışarı atıyor
bjelica kafasına 2 tane yiyor(bir tanesi maçın sonu fark orda açılıyor 8 sayısı var ama leş oynamış) 2 tanede panyaya fırlatıyor
emir 3 yada 4 sayı öndeyiz çizgiye basıyor bir sonraki pozisyon vesely lojeskiye resmen hediye ediyor topu smaç yiyoruz
zisisin elden verdiği 2 3 top var akıllara zarar
biraz daha aklı selim oynasaymışız her şeyi geçtim gou içeri gireceğine 3lüğü tercih etmesi girsede yanlış içeri girip topu döndürsen sayı bulduğun an mola gelecek spadan o üçlüğü yememe ihtimali var yesen bile fark 1 olacak söylenecek çok şey var kısaca hediye etmişiz maçı
bence en önemlisi hickmanda yoktu
şimdi hickman olacak deplasmanda daha rahat oynadığımız bir gerçek bjelica bu kadar kötü oynamaz zoriçten 0 katkı almışız o en azından savunma tarafında cska maçına yakın oynarsa x faktör gou kalıyor o maçtan bugüne kadar geçen sürede savunmadaki enerjisi ve sıkıştırmalarda boş adamı bulma konularında ilerleme kaydettiği bir gerçek ilk maçtaki sayı katkısını vermese bile cska maçındaki gibi onun üstünden oynanan hücumlarda kurucağı oyunla o açığı kapatırız hickmanın performansının artığını da göze alırsak pireden galibiyet çıkarma şansımız .....(totem olsun)
« Son Düzenleme: 07 Mart 2015, 22:13:19 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #4518 : 07 Mart 2015, 22:13:18 »
Ne İspanyol ne de Yunan takımlarıyla top8'de karşılaşmak istemezdim.
Her iki grupta da mevcut sıralamanın kalmasını bizim adımıza en güzel gelişme olurdu.
Maccabi kolay rakip mi?
Kesinlikle değil hatta Pao bahse konu 4 takım içinde en geçilebilir olanı gibi gözüküyor olsa da hakemlerden hala hak ettiğimiz saygıyı göremezken EL kuran ülkelerin takımlarıyla karşılaşmak istemezdim.
Sırf bu nedenle bile saha avantajı bizde ya da rakipte olacak şekilde Maccabi'yi tercih ederdim.
...

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Bu macın en büyük zorlugu seyircisi zaten. Su mac cska macı atmosferinde oynansın 50-50dir ihtimaller.
Petway'in olmaması cok iyi. Atletizm ve savunması enerji getiriyordu oylmpiacosa.

Dunston bir hayli zorlayacak bizi.
« Son Düzenleme: 08 Mart 2015, 00:29:44 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Muhtemelen tepki çekeceğim bir çıkış olacak ama Oly seyircisinin abartıldığını düşünüyorum.
Tamam bir Moskova deplasmanına göre daha zor bir deplasman ama misal Partizan tribünü kadar zor değiller.
Oly'nin tribünden ziyade korkutucu yanları; kadro mühendisliğinin mükemmel olması, hakemlerden hak ettikleri saygıyı fazlasıyla görmeleri ve avrupa için ultra mega yıldız denebilecek V-Span'ın gerektiği anlarda sürekli ortaya çıkması...
Bunun yanında rakiplerini "aslında biz bunları yenebiliriz" moduyla 3 periyot uyutup sonra hançeri indirmeleri gibi sinir bozucu yönlerinide es geçmeyeyim.
Maç içinse Oly'nin maç bir süre ortada gitsede V-Span ve Türk takımlarına boşu olmayan Pritezis ile birlikte sazı eline alıp bizi yeneceklerini düşünüyorum.
...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Muhtemelen tepki çekeceğim bir çıkış olacak ama Oly seyircisinin abartıldığını düşünüyorum.
Tamam bir Moskova deplasmanına göre daha zor bir deplasman ama misal Partizan tribünü kadar zor değiller.
Oly'nin tribünden ziyade korkutucu yanları; kadro mühendisliğinin mükemmel olması, hakemlerden hak ettikleri saygıyı fazlasıyla görmeleri ve avrupa için ultra mega yıldız denebilecek V-Span'ın gerektiği anlarda sürekli ortaya çıkması...
Bunun yanında rakiplerini "aslında biz bunları yenebiliriz" moduyla 3 periyot uyutup sonra hançeri indirmeleri gibi sinir bozucu yönlerinide es geçmeyeyim.
Maç içinse Oly'nin maç bir süre ortada gitsede V-Span ve Türk takımlarına boşu olmayan Pritezis ile birlikte sazı eline alıp bizi yeneceklerini düşünüyorum.

Oly o gün iyiyse seyirci de iyi oluyor kanka bence..Kötü ise iteliyorlar tamamda biyere kadar.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Oly o gün iyiyse seyirci de iyi oluyor kanka bence..Kötü ise iteliyorlar tamamda biyere kadar.

Aslında benim demek istediğimde senin dediğine yakın hocam.
Partizan seyircisi takımı itebiliyor, Oly ise takım iyi oynayınca seyircide olaya dahil oluyor(tabi bu, barış dostluk salonunun tribünlerinin sahaya uzak olduğundan bana öyle geliyor olabilir).
...

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
ilk maçı tekrar izledim sakin kafayla https://www.youtube.com/watch?v=bDkdxtOj-z4
öncelikle hakemler kötü niyetli maç yönetmemişler yalnız tartışılabilecek 3 pozisyon var 3üde son çeyrekte ilki printezisin kafayı geriye atarak semihe çalınan foul kesinlikle yanlış bir düdük ama bu düdükte art niyet aramam devamında topu kapıyoruz oly boş dönüyor 2. pozisyon lojeskinin smaca giderken veselynin müdahalesi bence vesely ilk topa dokunduktan sonra bir temas var hakem bunu topla beraber eline bir müdahale olarak görmüş olabilir foul verilebilecek bir pozisyon bence makul bir karar serbest atıştan 2de 1 atıyor lojeski son pozisyon ise bogdanın spanın 3lüğüne el kaldırması sırasında çalınan foul bu pozisyonda bende çok isyan etmiştim ama tekrar tekrar izleyince spa elini epey uzatmış ve resmen bogdanı tuzağa düşürmüş foul çalınabilir daha azına bile çalıyorlar burdan 3te 3 atıyor spa hata olarak kabul edelim lojeskininkiyle 4 sayı diyelim
bogdan 3. çeyreğin başında topu çalıyor sonra önü bomboş pas atıcam diye dışarı atıyor
bjelica kafasına 2 tane yiyor(bir tanesi maçın sonu fark orda açılıyor 8 sayısı var ama leş oynamış) 2 tanede panyaya fırlatıyor
emir 3 yada 4 sayı öndeyiz çizgiye basıyor bir sonraki pozisyon vesely lojeskiye resmen hediye ediyor topu smaç yiyoruz
zisisin elden verdiği 2 3 top var akıllara zarar
biraz daha aklı selim oynasaymışız her şeyi geçtim gou içeri gireceğine 3lüğü tercih etmesi girsede yanlış içeri girip topu döndürsen sayı bulduğun an mola gelecek spadan o üçlüğü yememe ihtimali var yesen bile fark 1 olacak söylenecek çok şey var kısaca hediye etmişiz maçı
bence en önemlisi hickmanda yoktu
şimdi hickman olacak deplasmanda daha rahat oynadığımız bir gerçek bjelica bu kadar kötü oynamaz zoriçten 0 katkı almışız o en azından savunma tarafında cska maçına yakın oynarsa x faktör gou kalıyor o maçtan bugüne kadar geçen sürede savunmadaki enerjisi ve sıkıştırmalarda boş adamı bulma konularında ilerleme kaydettiği bir gerçek ilk maçtaki sayı katkısını vermese bile cska maçındaki gibi onun üstünden oynanan hücumlarda kurucağı oyunla o açığı kapatırız hickmanın performansının artığını da göze alırsak pireden galibiyet çıkarma şansımız .....(totem olsun)

cok degil macın sadece son periot 5:43 den itibaren olan bölümünü izleyin tekrar. cidden macın bi 8-9 sayı farkla kazanılması gerekirken ne kadar ucuz mac kaybedilir dersi olmuş yaa valla izleyince tekrar üzüldüm. bu mac umarım serbest atışlarda gene sacmalamayız ve mac sonu daha sakin oynarız. ama sunu da söylemeden gecemeyecegim biz bence oly den daha iyi takımız. bence bu grubun hakkı CSKA biz oly efes olmalıdır.
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra

Bulent, takimin da cetin ceviz olmasi seyirci faktorunu daha da etkili kiliyor.  Partizan tribunleri iyi ama takimlar o kadar iyi olmayinca, ben fazla zorlu bulmuyorum.  Ote yandan, Yunanistan deplasmanlari bana kazanilmasi neredeyse imkansiz gibi geliyor.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Bulent, takimin da cetin ceviz olmasi seyirci faktorunu daha da etkili kiliyor.  Partizan tribunleri iyi ama takimlar o kadar iyi olmayinca, ben fazla zorlu bulmuyorum.  Ote yandan, Yunanistan deplasmanlari bana kazanilmasi neredeyse imkansiz gibi geliyor.

Son bölüm hariç dediklerine katılıyorum Besim hocam.
Son bölüm içinse "zor diye bişey yoktur, imkansız zaman alır" diyorum.
Belki bu maçta yine yenileceğiz ama çok değil bir süre sonra Yunanistan deplasmanında alınan galibiyetler rutinimiz olacak.
Yeter ki çıktığımız yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edelim. :)
...

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Sonuçta daha önce Papaloukas, Teodosic, Spanoulis, vs adamlar deram team kurmuşken yenmiştik adamları, neden tekrar olmasın.
Bence spa üzerine çok odaklanmamak lazım, bırakalım 20-25 sayı, 8-10 asistle oynasın ama başka bir skorer çıkarmasınlar, lojeski, printezis vs 4-5 sayıları geçmesin.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Yeryüzünün en çirkef takımına karşı Allah yardımcımız olsun.

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Basketbolda en nefret ettiğim tabir olan 'karekter' kelimesine inanmasam da onu ortaya koyacağımız bir maç olur İnş. G.saray realdan 36 sayı fark yediği maçta bile yorumlarda ortaya gerçek bir karekter koyduğu yazılan bir ülke basketbol medyasında biz muhtemelen 3,5 sayı fark yesek bile eleştirileceğimiz 'komisyoncu' Obradoviçe dört gözle sallamaya meraklı çok kesimin olduğu bir ortamda mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Çok zor ama neden olmasın.
#OBRADOVİÇİNASKERLERİYİZ sonuna kadar.
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Son bölüm hariç dediklerine katılıyorum Besim hocam.
Son bölüm içinse "zor diye bişey yoktur, imkansız zaman alır" diyorum.
Belki bu maçta yine yenileceğiz ama çok değil bir süre sonra Yunanistan deplasmanında alınan galibiyetler rutinimiz olacak.
Yeter ki çıktığımız yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edelim. :)

:) Yanlis anlasilmisim o zaman.  Daha cok bende mental olarak yarattigi etkiden bahsetmek istedim.  O deplasman maclarini dusundukce, icime bir karamsarlik dusuyor, zihinsel olarak maci kaybediyorum.  Hatta "ohoooo simdi orada o maci kim kazanacak" diye tembellik cokuyor.