Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 849307 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Petway ve Mantzarisin durumları ciddi mi acaba olmazlarsa avantajımıza olabilir.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Bizde de Zoric olmayacakmış . Önemli eksik bizim adımıza . Semih ya da Oğuz'dan standartlarının biraz üstünde katkı almak gerekebilir . Aksi takdirde Bjelica-Vesely 40 dakikaya yakın oynayacaklar .

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Bizde de Zoric olmayacakmış . Önemli eksik bizim adımıza . Semih ya da Oğuz'dan standartlarının biraz üstünde katkı almak gerekebilir . Aksi takdirde Bjelica-Vesely 40 dakikaya yakın oynayacaklar .
Sakat mı?

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
İlk tur grup maçlarında 2-2 olduğumuzda bazı kesimler bu gruptan bile çıkamayabileceğimizi iddia etmişti.Sonrasında herkesi yendik,grubu 8-2 bitirdik.
Top 16 da yine 2-2 olduk yine bazıları kesin çıkamayız,top 8 hayal dediler ama 5 maçımızı kazanıp 7-2 olduk.Yarın da Allahın izniyle kazanıp yine 8-2 oluruz inşallah nede olsa tarih tekerrürden ibarettir😉😉 Ufak bir not:Kemal abi ilk tur başlamadan biz bu grubu 8-2 bitiririz demişti ve o gerçekleşti,bugünde twitterden yarın grupta Biz,Oly,Cska 8-2 olacak demiş,orda kendisine yazdım burda da yazayım tekrardan Allah sesini duysun abi😜😜
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Petway ve Mantzarisin durumları ciddi mi acaba olmazlarsa avantajımıza olabilir.
ikisi de yoklar kardeşim

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Yine güzel bir maç bekliyor bizi. Ve şahsen oldukça umutluyum.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
ikisi de yoklar kardeşim

valla müthiş haber..

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Bide spa ile lojeski ishal olsa grip olsa bişey olsada az rahat etsek mustafa denizli misali kafamda oymuyırum oynuyorum bi turlü maçı kazanamıyorm kendi içimde :) zoricte tam sakatlanacak maçı buldu insallah semih oğuz 2lisi mucizevi bi performans sergilerler yoksa dunston hunter ikilisi bayağı anı bırakır pota altımızda... hakkımızda hayırlısı olsun başımız öne eğilmesin güzel mücadele edelim sonuctan bağımsız...
« Son Düzenleme: 13 Mart 2015, 11:48:47 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Umarım Semih ve oğuz adam gibi oynar..öyle olursa şansımız yuksek..

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Bide spa ile lojeski ishal olsa grip olsa bişey olsada az rahat etsek mustafa denizli misali kafamda oymuyırum oynuyorum bi turlü maçı kazanamıyorm kendi içimde :) zoricte tam sakatlanacak maçı buldu insallah semih oğuz 2lisi mucizevi bi performans sergilerler yoksa dunston hunter ikilisi bayağı anı bırakır pota altımızda... hakkımızda hayırlısı olsun başımız öne eğilmesin güzel mücadele edelim sonuctan bağımsız...
Onlar varken yenmek önemli biz artık büyük takımız.Gerçi Mantzaris'in olmamasına sevindim.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Buraya yazıyorum bu maç Hickman'nın maçı herkes not etsin..

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Zoric keşke oynayabilecek durumda olsaydı.Belki geçen yıl final serisi dönemi dışında istediğimiz seviyelere pek gelemese de yine Semih,Oğuz,Zoric 3'lüsü arasında bu maç oynamasını isteyeceğim ilk oyuncu olurdu.
Oly'de Mantzaris eksikliği çok önemli bence.O zaman Lafayette'e umarım dikkat ederiz.Değişik bir adam,orada katkı veriyor.Perde istedikten sonra uzunun tepede üstünde kalması lazım hemen çünkü böyle cezaları kesebiliyor.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
zoriç ikili oyunları en iyi savunan uzunumuz o yoksa maçın kaderi vesely nin sürelerine bağlı. Yanılmıyorsam ilk maçta faul problemine girmişti. Semih ve oğuz pirede varlık göstermesi mucizevi olur.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bu maçı bize şu veya bu oyuncudan ziyade sezon başından beri en büyük sıkıntımız olan oyun içinde istikrar getirir veya götürür. Belli bölümleri çok iyi oynayıp, aynı maç içinde ve hatta aynı periyot içinde belli bir bölümü tanınamayacak kadar kötü oynamak gibi bir sıkıntımız vardı. Bugün iniş ve çıkış çizelgesi çok keskin olmamalı... Uzun seriler yakalamayalım, razıyım; ama uzun seriler de yemeyelim. Bugünün şifresi istikrar...