Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 891119 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bide spa ile lojeski ishal olsa grip olsa bişey olsada az rahat etsek mustafa denizli misali kafamda oymuyırum oynuyorum bi turlü maçı kazanamıyorm kendi içimde :) zoricte tam sakatlanacak maçı buldu insallah semih oğuz 2lisi mucizevi bi performans sergilerler yoksa dunston hunter ikilisi bayağı anı bırakır pota altımızda... hakkımızda hayırlısı olsun başımız öne eğilmesin güzel mücadele edelim sonuctan bağımsız...

Yok mu Pire'de sunlarin yemegine mushil atacak bir tanidik? 

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Bütün hafta Spanulisin maçın başında veya maçtan önce sakatlanıp oynamaması için dua ettim. Spanulisin oynadığı bir takımı pirede yenmek mucize gibi bir şey. İstediği zaman sayı atıp. asist yapabiliyor. Çok cins bir oyuncu savunma yaparak bile durdurulamıyor. Avrupanın en formda takımı Olimpiyakosu deplasmana yenebilirsek F4 yapıp ordanda Bağdat Caddesinde tur atarız diyecek kadarda iddalyım. Haydi inşallah.
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
zoriç ikili oyunları en iyi savunan uzunumuz o yoksa maçın kaderi vesely nin sürelerine bağlı. Yanılmıyorsam ilk maçta faul problemine girmişti. Semih ve oğuz pirede varlık göstermesi mucizevi olur.

Zoric hücumda da görünen de fazla katkı veriyor..Zira Oğuz ile Nemanja üstünden oynanan ikili oyunlarda ikisi de perde koyarken o kadar  zayıflar ki savunma etkilenmiyor bile, hücum güme gidiyor.. Ama Zoric ince de olsa sağlam durduğu için savunmayı tutuyor, hücum işlerlik kazanıyor.
 Bakınız, kupadaki KSK maçı...
Ayrıyeten biz bunları daha önce yendik, neden yine yenmeyelim...
« Son Düzenleme: 13 Mart 2015, 16:03:47 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Yok mu Pire'de sunlarin yemegine mushil atacak bir tanidik?
Biz Yenelimde onların içeceği tüm müshili ben içerim kendimi feda ederim artık bikaç gün tuvaletlerde :) goudelock un tek başına alamayacagı kadar zor bi maç ama hersey bi yana
« Son Düzenleme: 13 Mart 2015, 17:37:53 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı gimme

• Üye
  • Yer: istanbul
 Grubumuzun en iyi takımıyla deplasmanda oynayacagız :(

Çevrimdışı gimme

• Üye
  • Yer: istanbul
Bide spa ile lojeski ishal olsa grip olsa bişey olsada az rahat etsek mustafa denizli misali kafamda oymuyırum oynuyorum bi turlü maçı kazanamıyorm kendi içimde :) zoricte tam sakatlanacak maçı buldu insallah semih oğuz 2lisi mucizevi bi performans sergilerler yoksa dunston hunter ikilisi bayağı anı bırakır pota altımızda... hakkımızda hayırlısı olsun başımız öne eğilmesin güzel mücadele edelim sonuctan bağımsız...

;D 

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Biz Yenelimde onların içeceği tüm müshili ben içerim kendimi feda ederim artık bikaç gün tuvaletlerde :) goudelock un tek başına alamayacagı kadar zor bi maç ama hersey bi yana

Goudelock'in tek basina alamayacagi bir maci daha analar dogurmadi :) Eger ishal degilse, bu maci da tek basina alir...

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Tek isteğim hakemler adil yönetsin. Amin.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
mantzaris kadroda oynatacaklar heralde

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Off can sonat ya yunan mısın be kardeşim

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Off can sonat ya yunan mısın be kardeşim
gou faul yapınca bik bik konuşurlar el üstü kaldırıp sokunca ses tonu bile değişmez adamların
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Gou bildiğimiz gibi Solomon tadında hızlı hücumu üçlükle bitiriyor 😍 ama o pozisyon BAŞINDA Bjelica eline verdi topu Sıpanın 😂

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Nazar değmesin akıllı oynuyoruz

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Lojeski ve Lafayette toplamda 20 geçmesin alırız bu maçı pota Altında yenileceğimizi zaten sanmıyorum

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Dış oyuncularımız iyi bugun oldukça şut konusunda