Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 848223 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #4860 : 18 Mart 2015, 18:37:22 »
http://zonebasket.com/euroleague-dagiliyor-mu/

@dr_tyler eline sağlık , sakalına sağlık ;)

Euroleague biraz daha dağılmamak zorunda . Daha yapacak işlerimiz var bizim :)

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
https://www.youtube.com/watch?v=5tBvj7cOLB8
ben dikkat etmemiştim ama maçı tekrar izlerken fark ettim 1:10:15 de başlayan oly atağında lafeyetin 3lüğünden sonra obra semihe koşuyor eline vuruyor heralde tam gözükmüyor ama yada tokatı sallıyor boşa anlamadım doğrusu

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Salon dolsun rahat yenelim inşallah.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
ben dikkat etmemiştim ama maçı tekrar izlerken fark ettim 1:10:15 de başlayan oly atağında lafeyetin 3lüğünden sonra obra semihe koşuyor eline vuruyor heralde tam gözükmüyor ama yada tokatı sallıyor boşa anlamadım doğrusu

Maç içerisinde dikkatimi çekti ama ne olduğunu tam olarak anlayamamıştım. Yenilen bir basket veya hatadan sonra benchteki oyuncularla buna benzer diyaloglara girdiğini zaten biliyoruz. Kızmayacağı bilinse de sorulsa olur ama kim sorabilir orası muamma :)
« Son Düzenleme: 19 Mart 2015, 10:32:43 Gönderen: Semazen »
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı exex

• Üye
Salon dolarsa ve taraftar artık F4 havasına girmişse , maçı taraftar bile kazandırabilir. Ama Allah aşkına lalay malay bağırıp durmasınlar. Biraz seviye yükseltsinler BAĞZI YERLERDEKİ TARAFTARLAR ...

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Bize atacağı tutar şimdi :D

aynısı benim aklımdan geçti. :(

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Maç içerisinde dikkatimi çekti ama ne olduğunu tam olarak anlayamamıştım. Yenilen bir basket veya hatadan sonra benchteki oyuncularla buna benzer diyaloglara girdiğini zaten biliyoruz. Kızmayacağı bilinse de sorulsa olur ama kim sorabilir orası muamma :)
abi orda sakin dururken bir koşuşu var akıllara zarar

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Orada kimsenin eline vurmuyor. sinirlenip reklam panasu üzerine vuruyor.
Pozisyonda Lafayette hücum ederken , swith yapılmıyor Oğuz da yardıma gitmiyor ve Lafayette boş olarak 3 lük kullanıyor.
Obradoviç sinirleniyor ve hemen Oğuz'un back upı olan Semih e gidiyor ve pozisyonu anlatıyor. bir sonraki pozisyonda sen olursa böyle yapma bak orada switch yaptıktan sonra o adamın üzerine çıkmak gerekiyor boş şut attırmayın.. demek istiyor.
« Son Düzenleme: 19 Mart 2015, 17:36:05 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul

yok baba reklam panosuna vuruyor sinirden, Semih'e de pozisyonu anlatıyor

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Konuyla alakası yokta durup dururken aklıma geldi..çok efsanevi basket yorumcularmızdan biri zizis i aldığımızda hücumu iyi ama savunma soru işareti demiştii.;)) hey allahım ya

Çevrimdışı otuzbeşbuçuk

• Üye
  • Yer: izmir
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #4870 : 19 Mart 2015, 21:56:33 »
http://zonebasket.com/euroleague-dagiliyor-mu/

@dr_tyler eline sağlık , sakalına sağlık ;)

Daha öncede söyledim mevcut sistem bir isp-yunan sistemi ve şuana kadar bunu net olarak gösteriyor bazı şeylerin değişmesi için gerekirse euroleague dağılmalı ve tüm ülkelerin eşit şartlar altında temsil edileceği bir organizasyon kurulmalı zaten başkanının ispanyol hakem komitesi başkanının yunan olduğu bir organizasyon daha fazla yürüyemez...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
yok baba reklam panosuna vuruyor sinirden, Semih'e de pozisyonu anlatıyor

keşke Semih'e bi tane yapıştırsa da kendine getirse :)))

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Beyler elimde fazladan 1 bilet var.. Gelmek isteyen bilet bulamamıs biri varsa verebilirim.
yalnız bilet 407den, biraz uzak olabilir :D

Bu arada biletten herhangi bir ücret almayacagım, o konuda sıkıntısı olan özellikle ögrenci arkadaşlar varsa buyursun gelsin
« Son Düzenleme: 20 Mart 2015, 13:53:31 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Beyler elimde fazladan 1 bilet var.. Gelmek isteyen bilet bulamamıs biri varsa verebilirim.
yalnız bilet 407den, biraz uzak olabilir :D

Bu arada biletten herhangi bir ücret almayacagım, o konuda sıkıntısı olan özellikle ögrenci arkadaşlar varsa buyursun gelsin
evim çok uzak olmasa kesinlikle değerlendirirdim.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Fenerbahçe Ülker taraftarlarının uzun zamandır merak ettiği konu sonunda netlik kazandı.

Zonebasket kaynaklarına göre Fenerbahçe Ülker, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan koç Zeljko Obradovic ile prensipte 2 yıllık yeni sözleşme üzerine anlaştı. Kaynaklar, Koç Obradovic’ın genellikle kariyerinde sözleşmesinin uzatılma haberinin sezon sonu açıklanmasını istediğinden, bu seferde resmi açıklamanın sezon sonuna kalabileceğini belirti.

Önümüzdeki sezon kadro yapılanması için de şimdiden Obradovic’e izin veren Fenerbahçe Ülker yönetimi, başarılı koça Final-Four’a kalınması durumunda bütçe artışına gidilebileceğini iletirken, Zeljko Obradovic’in de önümüzdeki sezon için Nizhny Novgorod’un Amerikalı forveti Trey Thompkins’ı kadroda düşündüğü öğrenildi.

BU HABER DOĞRUMUDUR