Aşağıda yazacaklarım diğer grubun sıralamasının 1.Real 2.Barcelona olacağı varsayımıyla yazıldı.
İlk ikiyi garantilediğimizi düşünüyorum, iki yenilgi alsak bile Olympiakos'un Moskova'da kaybetmesi çok olası,bu nedenle en kötü ihtimalle saha avantajını elde edeceğiz.
Fakat bu şekilde olursa yarı finalde Real-Efes/Laboral galibiyle eşleşiyoruz ve sene boyunca hevesini kurduğumuz final four'a gidip yarı finalde deplasmanda Real Madrid ile oynamak en azından benim tercih ettiğim bir şey değil.
Oysa ki grubu birinci bitirirsek çeyrek finaldeki saha avantajının yanında yarı finalde Barcelona-Olympiakos serisinin galibiyle eşleşmemiz anlamına geliyor ki Real-CSKA eşleşmesiyle beraber düşündüğümüz zaman şampiyonluk için yolumuzun en açık olacağı eşleşmeler bu şekilde. Hem Madrid'de Barcelona ile oynamak fena olmayabilir hem de Real-CSKA eşleşmesinin bir hayli yıpratıcı olacaktır.
Ricky'nin sakatlığına gelirsek sezonu kapadıysa zaten yapacak bir şey yok, Kenan'ı olabildiğince hazırlamak, diğer oyuncuların rollerini biraz daha arttırmak ve başka kimsenin sakatlanmamasını dilemek, elimizden gelen bu olur.
Eğer Ricky bir-bir buçuk ay kadar olmayacaksa ve en azından final four'a yetişebilecekse onun yokluğunda Maccabi yerine Pao eşleşmesinin bizim açımızdan daha hayırlı olacağını sanıyorum.