Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 846320 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
İste bu önemli..umarız bilmektir..tendon degil.
abi inşallah

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Takımın geçmişte çok kötü idare edilmesinin yanında sakatlık faktöründen çok çektiğimizi, bu yüzden de geçen sene Vidmar'ın sakatlığı, keza Neven Spahija'nın meşhur ilk senesinde yine Vidmar'ı sakatlığı nedeniyle şu takım bir türlü hak ettiği seviyeleri test edemediğini düşünüyorum(N.Spahija ve Zoc'u ilk senesi en kötü top8 yapmalıydık, bu senede f4 yapmamız -hala başarabilme ihtimalimiz var olmakla birlikte- içten bile değildi).

Ciddi ciddi zamanında artık nasıl bir ah almışız ki bir türlü iki yakamız bir araya gelmiyor diye düşünmeye başladım.
...

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Aşağıda yazacaklarım diğer grubun sıralamasının 1.Real 2.Barcelona  olacağı varsayımıyla yazıldı.

İlk ikiyi garantilediğimizi düşünüyorum, iki yenilgi alsak bile Olympiakos'un Moskova'da kaybetmesi çok olası,bu nedenle en kötü ihtimalle saha avantajını elde edeceğiz.

Fakat bu şekilde olursa yarı finalde Real-Efes/Laboral galibiyle eşleşiyoruz ve sene boyunca hevesini kurduğumuz final four'a gidip yarı finalde deplasmanda Real Madrid ile oynamak en azından benim tercih ettiğim bir şey değil.

Oysa ki grubu birinci bitirirsek çeyrek finaldeki saha avantajının yanında yarı finalde Barcelona-Olympiakos serisinin galibiyle eşleşmemiz anlamına geliyor ki Real-CSKA eşleşmesiyle beraber düşündüğümüz zaman şampiyonluk için yolumuzun en açık olacağı eşleşmeler bu şekilde. Hem Madrid'de Barcelona ile oynamak fena olmayabilir hem de Real-CSKA eşleşmesinin bir hayli yıpratıcı olacaktır.

Ricky'nin sakatlığına gelirsek sezonu kapadıysa zaten yapacak bir şey yok, Kenan'ı olabildiğince hazırlamak, diğer oyuncuların rollerini biraz daha arttırmak ve başka kimsenin sakatlanmamasını dilemek, elimizden gelen bu olur.

Eğer Ricky bir-bir buçuk ay kadar olmayacaksa ve en azından final four'a yetişebilecekse onun yokluğunda Maccabi yerine Pao eşleşmesinin bizim açımızdan daha hayırlı olacağını sanıyorum.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
İs guard savunmasına gelirse top 8 de bence maccabi değil plana gelsin...maccabi hem huardlari iyi savunuyor hem daha yıpratıcı guardlari var...panada dd 25 dk otmadiu için 1 numarada ricky nin olmaması çok etkilemez bizi gibime geliyor.

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
Aşağıda yazacaklarım diğer grubun sıralamasının 1.Real 2.Barcelona  olacağı varsayımıyla yazıldı.

İlk ikiyi garantilediğimizi düşünüyorum, iki yenilgi alsak bile Olympiakos'un Moskova'da kaybetmesi çok olası,bu nedenle en kötü ihtimalle saha avantajını elde edeceğiz.

Fakat bu şekilde olursa yarı finalde Real-Efes/Laboral galibiyle eşleşiyoruz ve sene boyunca hevesini kurduğumuz final four'a gidip yarı finalde deplasmanda Real Madrid ile oynamak en azından benim tercih ettiğim bir şey değil.

Oysa ki grubu birinci bitirirsek çeyrek finaldeki saha avantajının yanında yarı finalde Barcelona-Olympiakos serisinin galibiyle eşleşmemiz anlamına geliyor ki Real-CSKA eşleşmesiyle beraber düşündüğümüz zaman şampiyonluk için yolumuzun en açık olacağı eşleşmeler bu şekilde. Hem Madrid'de Barcelona ile oynamak fena olmayabilir hem de Real-CSKA eşleşmesinin bir hayli yıpratıcı olacaktır.

Ricky'nin sakatlığına gelirsek sezonu kapadıysa zaten yapacak bir şey yok, Kenan'ı olabildiğince hazırlamak, diğer oyuncuların rollerini biraz daha arttırmak ve başka kimsenin sakatlanmamasını dilemek, elimizden gelen bu olur.

Eğer Ricky bir-bir buçuk ay kadar olmayacaksa ve en azından final four'a yetişebilecekse onun yokluğunda Maccabi yerine Pao eşleşmesinin bizim açımızdan daha hayırlı olacağını sanıyorum.

Eşleşme yok kura var

Çevrimdışı serkan330

• Üye
    • serkancelik
İs guard savunmasına gelirse top 8 de bence maccabi değil plana gelsin...maccabi hem huardlari iyi savunuyor hem daha yıpratıcı guardlari var...panada dd 25 dk otmadiu için 1 numarada ricky nin olmaması çok etkilemez bizi gibime geliyor.
hucum olarak etkiler dün akşamki maça bak potaya drive ederek savunmayı papatya gibi açıyor
zisis ve kenan da böyle bir şey yok maalesef

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
Ne olursa olsun olsun Pana bu seviyelerde hırçın oluyor bu yuzden Maccabi daha iyi olur

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
Bertan'a da yazık olmuş iyi oyuncu çapraz bağlar gitmiş

Çevrimdışı serkan330

• Üye
    • serkancelik
Ne olursa olsun olsun Pana bu seviyelerde hırçın oluyor bu yuzden Maccabi daha iyi olur
maccabi ev sahibi maçlarından hiç izledin mi :)

maccabi buraların takımı riske gerek yok gelsin pana

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Eşleşme yok kura var

Ben eslesme var diye biliyorum.  Yanlisin var sanirim.

Çevrimdışı furkan

• Üye
Eşleşme yok kura var

Eşleşme var, aynı ülke takımlarının eşleştirilmemesi gibi bir durum da olmadığı için finale kadar tüm yol belli durumda.

Aşağıdaki linkten ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

http://www.euroleague.net/competition/format

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Bu çok iyi bence bu yıl hiç oynamadığımız Real ile ilk maçımızı finalde yapıp yensek bu format işimize gelir bence bu yüzden de son iki maçı alıp lider çıkmak önemli

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Şehir dışı seyahatim sebebi ile maçın ancak ikinci yarısına yetişebildim.
İzlediğim bölümlerde çok iyi bir performansımız vardı. Gerçekten çok kaliteli bir teknik ekip ve sporculara sahibiz.  Uzun zaman olmuştur böyle kaliteli ve uyumlu bir kadro gördüğümü hatırlamıyorum. Hangi sebeple olursa olsun tek bir oyuncu bile kaybetmek istemezdim. Hıckman'ın durumu sanırım henüz netleşmedi. İnşallah onda da ciddi bir sorun çıkmaz ve bir an önce takımdaki yerini alır.

Bu güzel oyun ve galibiyet için emeği  geçenlere teşekkürler.
« Son Düzenleme: 27 Mart 2015, 11:09:20 Gönderen: Semazen »
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Bi açıdan çok üzülüyorum.. Hickman'a dönem dönem inanılmaz sert eleştiriler yaptık tamam eleştiriler çoğu zaman haklıydı kim olursa olsun her oyunumuzu da eleştirme Hakkına sahibiz ama başta ben olmak üzere bazen şerefsiz vs diyecek kadar çok eleştirdik Hickman'ı hatta sakatlıktan dolay uzun süre oynamadığında bilerek yatıyor mental dinlenme mi olur vs gibi inanılmaz şeyler söyleyen de oldu Obra ve Hickman aslında en doğrusunu yapmış bunu bilmeden konuştuk.. Gördük ki en doğru zamanda dönmüş ve takım için ne kadar değerli olduğunu Anladık ama çok Üzüldük bu şanssızlığa zamansız sakatlığa.. Meğer Bambaşka bir Değeri bazen Görülen bazen ise görülmeyen Bambaşka bir katkısı varmış takıma.. Pana ile eşleşirsek artık daha çok zorlanıcaz.. Ama yine de Maccabi değil de Pana ile eşleşiriz de Zisis artısını daha iyi kullanırız Diamantidis savunmasında ve tur şansımız çok çok artar SPA'ya yaptıklarını hatırladığımızda nedenini daha iyi anlarız.. Bal Dudak sana çok haksızlık etmişiz bazen utanıyorum düşündüğümde buna ama nolursa olsun umarım en azından Final Four'da sen de savaşanlardan olacaksın ve bu şampiyonluğu bu yıl alıp profesörümüzü de şampiyon olarak uğurlayacağız NBA'e.. Geçmiş olsun Hickman umarım bir an önce Aramıza dönersin ve yokluğunda Takımın dengesi çok bozulmaz
« Son Düzenleme: 27 Mart 2015, 11:00:44 Gönderen: smith jr »