Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 846144 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Çok yazık oldu. Giderek forma giren ve takımın kilit oyuncularından birisiydi. Zizis'in kenarda olduğu dönemlerde sıkıntı yaşayabiliriz. Transfer olur mu Obra'nın taktiri artık.
Her iyi giden dönemde böyle bir şanssızlık yaşamasak olmaz zaten.
Daha önce belkide eurolaegude şampiyonluk gelecekken son maç öncesi gs maçında Penny'nin sakatlanması.
Seda'nin vakıf yarı finalinde sakatlanması sonucu kaybedilen sampiyonluk
Geçen sene F4'te Vera'nın hamile kalması
Eczacı yarı final serisinde Garay'ın sakatlığı
Hep bizi mi bulacak bunlar.

Her takimin basina gelen seyler bunlar...  Herhalde sakatlik deyince, basketbolda Galatasaray'in bir sezonda yasadigi sakatliklari biz 10 senede yasamamisizdir.  Oyunun bir parcasi maalesef... 

Bu arada, Emir'e zaten sicak bakan biri degilim.  Su birkac mactir kil kapmis durumdayim: bombos kalan Goudelock yerine gereksiz yerlere pas atti.  Hickman'in yoklugunda boyle devam ederse, cok guzel laflar hazirlayacagim kendisine...

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
ulan bu maçı kaybetseydik te  Hickman'ı kaybetmeseydik.İçim acıdı yani en öenmli zamanda adamı kaybettik...Ne yapacaz şimdi ya
« Son Düzenleme: 27 Mart 2015, 14:10:59 Gönderen: Jason Bourne »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
bir ümit bekledim ama kötü haber geldi. Hickman'ın açığını kapatmak için
1-Zisis'in oyununun hücum yönüne de ağırlık vermesi
2-Kenan ile Melih'in rotasyonda daha fazla zaman alıp, takıma katkı vermesi gerekiyor.

Ben açıkça transfere sıcak bakmıyorum. Adam almak için transferin gereği yok...Şu takıma üç günde kim uyum sağlayacak? Kaldı ki bu saatte kimi bulacan? Bence eldeki kadrodan çözüm üretecektir Obra

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Her takimin basina gelen seyler bunlar...  Herhalde sakatlik deyince, basketbolda Galatasaray'in bir sezonda yasadigi sakatliklari biz 10 senede yasamamisizdir.  Oyunun bir parcasi maalesef... 

Bu arada, Emir'e zaten sicak bakan biri degilim.  Su birkac mactir kil kapmis durumdayim: bombos kalan Goudelock yerine gereksiz yerlere pas atti.  Hickman'in yoklugunda boyle devam ederse, cok guzel laflar hazirlayacagim kendisine...
Valla Emir'e dua mı ederiz adak mı adarız bilmiyorum şu an bizim için ilk yardım butonu oldu

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY

Her takımın başına gelen şeylerden fazlası bunlar. Bayan basket, bayan voleybol, erkek basket. Verdiğim örneklerin tamamı da en kritik maçlar öncesi olan sakatlıklar. Yerel ve uluslararası şampiyonluklara mal olan sakatlıklar. Bir değil, iki değil. Her sene oluyor.
Gsnin başına gelenlere gelince normal sezon içi sakatlıklardan bahsetmiyorum. Kritik dönemde gelen sakatlıklardan bahsediyorum. Bizde de Vidmar, Tomas, Mirsad, Kenan vs bir çok sakatlık oldu. Bunlar oyun içinde olan şeyler zaten.
Öte yandan Emir iki ucu keskin bıçak ama su anda da en cok siginacagimiz liman. Kenan'a rotasyonda fazla sure verme olayına katılmıyorum. Ligde zaten sure alacaktir ama Avrupa'da Zizis-emir oynamalı.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
evet hepimiz çok üzgünüz ama en önemlisi takım olmuş olmamızz..tek bir kişiye bağlı değilizz..elbette bir şekilde üstesinden gelinecektir..
« Son Düzenleme: 27 Mart 2015, 16:57:46 Gönderen: selimiyeli »

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Koça ve takıma güvenim tam.

Çevrimdışı exex

• Üye
Hickmann ın dakikalarını KOÇ gerekli şekilde dağıtacaktır...

Çevrimdışı otuzbeşbuçuk

• Üye
  • Yer: izmir
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #5108 : 27 Mart 2015, 18:55:01 »
Nizhy-cska maçı allstar tadında geçiyor

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
« Yanıtla #5109 : 27 Mart 2015, 19:05:51 »
Tv yayını var mı?

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #5110 : 27 Mart 2015, 19:50:15 »
Adamlar ilk yarıyı 55-42 önde kapamış..şimdi 5-6 sayı cska önde

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #5111 : 27 Mart 2015, 20:20:22 »
Novgorod'un 3.çeyrekte ki satışıyla maçı Cska kazandı.
Üçüncü çeyrekte aklımda kalan ev sahibi takımın lise takımlarının yapmayacağı top kayıpları yapması ve sadece 7 sayı atabilmesi.
7/25'lik üçüncü çeyrek skoru maçı Cska'ya getirdi.
...

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #5112 : 27 Mart 2015, 21:44:24 »
Gs maçındaki pana yı gördükten sonra rakip olarak tereddütüm kalmadı..şüphesiz panayla eşleşelim

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #5113 : 27 Mart 2015, 22:37:19 »
Maalesef Maccabi ile eşleşicez gibi görünüyor lider bitirirsek.. He Maccabi'den korktuğumdan değil ama Pana'yı tercih ederim.. Bugün Real yüksek ihtimal yenecek Maccabi'yi ve galibiyet sayıları eşitlenecek.. Iki Takımın da son Maçları Alba ile ve Pana Kızılyıldız Maccabi Gs ile ve ikisi de kazanır bence son iki maçını ve bu durumda Pana 3 Maccabi 4 olur ikili averaj ile

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #5114 : 27 Mart 2015, 23:23:31 »
Valla hicbir seye bakmadan 1. bitirmek lazim.  Boyle zor bir grubu 1. bitiren bir takim, ev sahibi olma avantajina ragmen, diger grubun dorduncusune eleneceksek, F4'e hic gitmeyelim zaten...