Her takimin basina gelen seyler bunlar... Herhalde sakatlik deyince, basketbolda Galatasaray'in bir sezonda yasadigi sakatliklari biz 10 senede yasamamisizdir. Oyunun bir parcasi maalesef...
Bu arada, Emir'e zaten sicak bakan biri degilim. Su birkac mactir kil kapmis durumdayim: bombos kalan Goudelock yerine gereksiz yerlere pas atti. Hickman'in yoklugunda boyle devam ederse, cok guzel laflar hazirlayacagim kendisine...
Her takımın başına gelen şeylerden fazlası bunlar. Bayan basket, bayan voleybol, erkek basket. Verdiğim örneklerin tamamı da en kritik maçlar öncesi olan sakatlıklar. Yerel ve uluslararası şampiyonluklara mal olan sakatlıklar. Bir değil, iki değil. Her sene oluyor.
Gsnin başına gelenlere gelince normal sezon içi sakatlıklardan bahsetmiyorum. Kritik dönemde gelen sakatlıklardan bahsediyorum. Bizde de Vidmar, Tomas, Mirsad, Kenan vs bir çok sakatlık oldu. Bunlar oyun içinde olan şeyler zaten.
Öte yandan Emir iki ucu keskin bıçak ama su anda da en cok siginacagimiz liman. Kenan'a rotasyonda fazla sure verme olayına katılmıyorum. Ligde zaten sure alacaktir ama Avrupa'da Zizis-emir oynamalı.