Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 859666 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fbkolik

• Ziyaretçi
Takımda bazı anlarda at Fink'e durumu var,Goudelock'a veriyoruz,o ne yaparsa yapıyor,Hickman ve Vesely hücumda çok büyük zaaf yaratıyor,Vesely 5 oynamayıp 4 oynamaya devam ederse en iyi olduğumuz 4 numara bölgesinde bile büyük problem yaşayacağız.
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2014, 23:29:37 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı exex

• Üye
Vesely ve Oguz un boş orta mesafeleri denemesi lazım . Birde sanki NET SET gerekiyor son 5 dakikalar için...

fbkolik

• Ziyaretçi
Skor 78-73'e geldiğinde Vesely ve Bjelica aynı anda oynamaya başladı ve şu anda skor 91-76,çok fazla söze gerek yok.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
91 76 yendik . deplasmanda.
hayırlı olsun. önemli bir galibiyetti bizim için.
dönem dönem salakça ve bize yakışmayacak top kayıpları yapsak da geneli ile rahat ve hep önde götürdüğümüz bir maç oldu

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • BeratAkbaba
76-91 kazandık.Haftaya pana deplasmanı çok önemli.Ben böyle zorlu deplasmanlarda takımın ne yapacağını çok merak ediyorum.Açıkçası bana güven vermiyor takım.
#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı exex

• Üye
2 de 2  . Olması gereken oldu , gerisi gelir umarım ...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
nazar etmemek için Gou ya laf etmiyorum kendimi çok zor tutuyorum :) :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Skor 78-73'e geldiğinde Vesely ve Bjelica aynı anda oynamaya başladı ve şu anda skor 91-76,çok fazla söze gerek yok.

Vesely Bjelica milano maçını da çözmüştü...

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
Goudelock çok değişik bir adam, güven veriyor özetle, nazar değmesin Bjelica da çok faydalıydı, Bogdan'ın maça girememesi bizi zaman zaman ciddi sıkıntıya soktu.

Vesely 4 numara oynadıkça hücumda tıkanmaları gelecek maçlarda da göreceğiz muhtemelen.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Deplasmanda kazanmak rakip kim olursa olsun önemlidir . Tebrikler takıma .

Takımın en büyük sorunu dengesizlik . Maç içinde en dip ile en tepe arasında Euroleague , Türkiye 2. ligi arasındaki kadar fark oluyor .  İleride telafi etmesi zor olabilir .

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Andrew Darius Goudelock ..

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Maç içinde zaman zaman saç baş yolduran yok artık bu da yapılır mı bu kadarı da olmaz denilecek sıkıntılı kötü anlarımız oldu yine de güzel şeylere bakmak gerek sanki...
-Goudelock ı allah başımızdan eksik etmesin.
-Bjelica artık geri dönüyo üzerindeki ölü toprağını atıyo  bu da bize hem savunmada hem hucumda büyük fark yaratıyo.
-benim için maçın en özel ismi semihti. Aldığı sürenin hakkını sonuna kadar verdi. Biraz istikrar biraz oyun temposu semih bizim için çok değerli olacaktır.
-hickman daha derli topluydu ve savunma gayretini beğendim.
-emir bence her zaman iki ucu keskin bıçak bugun iyi tarafına geldik :)

Artık sahne alma sırası bogdan da. Saha da pek bi şaşkın geziyo, ki yeri geliyo gözlerinden ateş saçıyodu hem partizan hem milli takımda. Takım içi rolüne alışması belli ki biraz daha zaman alacak.

Mr kenan sipahinin de artık bu oynadığı dakikaları daha verimli geçirmesi gerekiyo, sanki sakatlık sonrası şut mekaniği de ciddi şekilde etkilenmiş.

Galibiyetin her türlüsü güzeldir hepsinin eline koluna yüreğine sağlık.
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2014, 00:03:08 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Andrew Darius Goudelock ..
yeter mi diyorsun .. başka söze gerek yok ..
Detroit çocuğu diyorlar doğru mudur ?

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
yeter mi diyorsun .. başka söze gerek yok ..
Detroit çocuğu diyorlar doğru mudur ?

Daha fazla söz söylersek ayıp etmiş oluruz :F

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Güzel bir galibiyet oldu. Farkın kapandığı bölümü fazla kafaya takmamak lazım.. Daha iyi olacağız.

Semih, Kenan ve Hickman performansları iyiydi. Can da fena değildi. Bu oyuncuların sürekli iyi performans göstermesi bizi cok rahatlatacak...

Goudelock show yaptı bu maçta ileride skor anlamında 1-2 oyuncu daha eklediğimizde yenemeyeceğimiz takım yok bence.