Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 890072 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hercumerc

• Üye
  • Yer: Tampa,FL
+ Andrew Goudelock bugun cok iyiydi ama bu kadar yuzdeli atamadigi gunler de olacaktir. O zamanalrda bu adam gitsin denmemeli. transfer topiginde de soylemistim. bence en iyi transfer sadece oyuncu ozelligi ile genel transfer profili olarak.

+ Semih'in performansi cok iyiydi. boyle oynarsa eksiklerimizin birini kapatmis oluruz.

+Bogdanovic'in halen adapte olamamasi hafiften endise yaratmaya basladi. insallah bir an once yeni gorevine alisir. kendisine cok ihtiyacimiz olacak.

fbkolik

• Ziyaretçi
Yalnız es geçilmesin bugün bence kazanmamızdan daha güzel birşey vardı, o da Zoric'in 1 saniye bile oynamaması :)

Bu haftanın mvpsi de diğer maçlardaki oyuncuların performanslarını bilmiyorum ama Goudelock veya Teodosic olabilir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Daha fazla söz söylersek ayıp etmiş oluruz :F
sen ayıp etmezsin Kemal Erdem .. konuş :)

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Son maçların(gerçi daha kaç maç oynadık :D) formsuz ismi Zoric süre almadı,Semih Erden aldığı süreleri iyi değerlendirdi,Hickman toparlanmış,Bjelica toparlanmış,Veselj faul atış yüzdemizi düşürüyor,korkarım bu konuda Vidmar'ı aratacak.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Turow kendi evinde Bayern veya Pao dan birisini kesin yener. şurada bulunsun..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
bu arada
VEsely ve Bjelica 40 ar dakika sahada kalamayacağına göre , bir şekilde uzunlar içinde farklı rotasyonlar denemek kullanmak zorunda hoca.

• Üye
Turow kendi evinde Bayern veya Pao dan birisini kesin yener. şurada bulunsun..
Münih'i çelmeler de Pana bir şekilde yırtar abi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Münih'i çelmeler de Pana bir şekilde yırtar abi.

pao da forma oynuyor be abdullah çok iyi durumda değiller ama basketbol kültürleri var hayvan gibi onun ekmeğini yiyorlar.

• Üye
pao da forma oynuyor be abdullah çok iyi durumda değiller ama basketbol kültürleri var hayvan gibi onun ekmeğini yiyorlar.
Tabi abi senin dediğinde olabilir,sinir bozucu bir takım Turow.Neyse Milano 0/2 başladı o güzel oldu,ne yalan söyleyeyim bugün Pana'nın Münih'i yenmesini isterdim.Münih 0/2 olsa güzel olurdu.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
15 sayı fark attık 6 sayfa yazılmış.
5 sayı fark ile yeseydik . 10 sayfa olurdu. 1 sayı farkla yenseydik 13 olurdu
Allah korusun yenilseydik 20 kesin olurdu..

kimse zorla yazacak değil tabiki
ama sanal ortamı , twitterı forumları ağırlıklı olarak kötü ve üzgün durumlarda kullanıyor olmamız da bir garip durum...
yıllardır bu hiç değişmedi böyle de gidecek sanırım.

küfür ettiğimiz kadar eleşitirip kendi haklılığımız ortaya çıkartmak için buraya yazdığımız kadar transfer isteğini yazdığımız kadar mutlu güzel şeyleri de yazabilsek keşke. mutluluk ifadelerinden güzel şeylerden korkmasak keşke.
bak şimdi üzüldüm :( çok afresif bir toplum olduk ALlah sonumuzu hayır etsin.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Tabi abi senin dediğinde olabilir,sinir bozucu bir takım Turow.Neyse Milano 0/2 başladı o güzel oldu,ne yalan söyleyeyim bugün Pana'nın Münih'i yenmesini isterdim.Münih 0/2 olsa güzel olurdu.
vallaha bende pao yensin istedim ama BAtita çıkınca pota altı çok kötülşti Dia reis 6/0 3lük ile oynayınca maç çeviremediler. yoksa bi arada 5 6 sayı öndeydiler.

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Geçen seneki Kiev maçının tersi gibi oldu.Orada son çeyrekte koparmıştık,burada ilk çeyrekte işi hallettik.Hücumu düşünen bir ev sahibi,fark açıldığı zaman savunmanın gevşediği ortamda yenilen 76 sayı adet anlamında çok dert değil ama savunmadaki bazen çok basit hatalar fark azalırken tedirgin etmedi değil.
Hücumda üçlük yüzdemizin düşük olması dışında sıkıntı yok.
Kayıpsız geçmek önemliydi.Barcelona'ya yenilme hakkımızı saklı tutuyoruz hala :D
Haftaya oynanacak maç takım hakkında bu maçtan daha çok şey verecektir diye düşünüyorum.Oakadaki oyun,vereceğimiz reaksiyon nasıl olacak merak konusu.Pana'nın durumunun çok matah olmadığının farkındayım ama forması bile iş yapıyor hala.
Gou'dan Allah razı olsun.Şu ana kadar Euroleague'da iş yapabilir mi sorularını bertaraf etmiş durumda.Marshoon Brooksu niye almadık diye koça onca laf edilmişken bugün Brooksun durumunu görünce şükür diyorum :)
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2014, 00:39:13 Gönderen: Undisclosed Desires »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
maç istatistik kağıdı ek kısmına koydum

fbkolik

• Ziyaretçi
15 sayı fark attık 6 sayfa yazılmış.
5 sayı fark ile yeseydik . 10 sayfa olurdu. 1 sayı farkla yenseydik 13 olurdu
Allah korusun yenilseydik 20 kesin olurdu..

kimse zorla yazacak değil tabiki
ama sanal ortamı , twitterı forumları ağırlıklı olarak kötü ve üzgün durumlarda kullanıyor olmamız da bir garip durum...
yıllardır bu hiç değişmedi böyle de gidecek sanırım.

küfür ettiğimiz kadar eleşitirip kendi haklılığımız ortaya çıkartmak için buraya yazdığımız kadar transfer isteğini yazdığımız kadar mutlu güzel şeyleri de yazabilsek keşke. mutluluk ifadelerinden güzel şeylerden korkmasak keşke.
bak şimdi üzüldüm :( çok afresif bir toplum olduk ALlah sonumuzu hayır etsin.
Ondan değil Cem abi,bunun 2 nedeni var bence.Birincisi;artık herkes yapılan hataları söylemekten bıktı,çünkü sürekli aynı hatalar yapılıyor,top kayıpları,hücum ribaundları,adam değişmesinden yenilen sayılar gibi,artık herkes sürekli kendini tekrar etmeye başladı,bugün kazandık evet ama yine iyi değildik ki  ilk 6 dakika dışında,yine yaşadığımız sorunların hepsi devam etti.İkincisi de Zoric :) O oynadığında 1-2 sayfa Zoric hakkında oluyordu,heralde çoğunu da ben yazıyordum.Zoric hep bugünkü gibi oynasın yeter bana :)
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2014, 00:47:52 Gönderen: fbkolik »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ondan değil Cem abi,bunun 2 nedeni var bence.Birincisi;artık herkes yapılan hataları söylemekten bıktı,çünkü sürekli aynı hatalar yapılıyor,top kayıpları,hücum ribaundları,adam değişmesinden yenilen sayılar gibi,artık herkes sürekli kendini tekrar etmeye başladı,bugün kazandık evet ana yine iyi değildik ki  ilk 6 dakika dışında,yine yaşadığımız sorunların hepsi devam etti.İkincisi de Zoric :) O oynadığında 1-2 sayfa Zoric hakkında oluyordu,heralde çoğunu da ben yazıyordum.Zoric hep bugünkü gibi oynasın yeter bana :)
abicim mükemmel dünya istiyorsunuz öyle bir dünya yok ki . bunu niye anlamak istemiyorsunuz ben de bunu anlamıyorum.
savunma hataları diyorsun 3 lü switcler yapıld bugun niye onlardan övgü ile bahsedilmiyor
hücum ribandları demişsin sadece 6 yazı ile altı hücum rib vermişiz.
bugün Barcelona deplasmanda Mİlano yendi Mİlano 19 hücum ribandu almış biliyor musun
o hataları yapmadığın zaman mükemmel takım olacaksın onunda olmazı zaman ister...

insanlar hataları söylemekten bıkmadı herkes ne yazık ki çok takıntılı....

kazandık ama iyi değildik kısmına hiç katılmıyorum.
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2014, 00:50:53 Gönderen: Cem Ağrak »