Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845882 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Dün konsantrasyon yoktu iddiasına ben pek katılmıyorum..

Bu maça konsantre değil isek hafta sonu oynanacak olan Banvit maçını mı düşünüyorduk?

Biz 1 izliyorsak bu oyuncular rakipleri 5 kere izliyor. Laboral'ın ne durumda olduğunu, ne şekilde oynadığında tehlikeli olduğunu onlarda biliyor. Malaga, Nizhny maçı filan olsa anlarım ama şu maçta konsantre olmamaları için bir durum yok. Öyle olduğunu da sanmıyorum.

Top kaybı yapmak ya da kötü oynamak sadece konsantre ile alakalı bir şey değil. 
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2015, 10:11:44 Gönderen: Utkan Şahin »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #5341 : 03 Nisan 2015, 10:10:46 »
Evet. Ancak bunun değişmesi için Real'in son hafta Zalgiris'e kendi sahasında kaybetmesi ve Barcelona'nın da Galatasaray'ı yenip liderliği alması gerekiyor. O zaman final four yapmamız halinde Barcelona-Laboral/Efes galibiyle oynarız.

Çok düşük bir ihtimal tabi bu. Lider olsak f4 te daha iyi olur gibi ama bu sefer de çeyrek final zora girebilir. Çok fazla ihtimal var devre yakan cinsten. Ama Real le finalde karşılaşırsak şansımız yarı finale göre daha yüksek olur. Bekleyip görelim bakalım.

• Üye
  • Andrew Goudelock
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası

Bu maça konsantre değil isek hafta sonu oynanacak olan Banvit maçını mı düşünüyorduk?

Biz 1 izliyorsak bu oyuncular rakipleri 5 kere izliyor. Laboral'ın ne durumda olduğunu, ne şekilde oynadığında tehlikeli olduğunu onlarda biliyor. Malaga, Nizhny maçı filan olsa anlarım ama şu maçta konsantre olmamaları için bir durum yok. Öyle olduğunu da sanmıyorum.

Şöyle desek bazen kaybetmek işimize gelebilir felesefesi takıma işlediyse...

Mesela koç bir direnç aradı 3. çeyrek başı bunu gördü fit oldu ve ipleri saldı desek.. Olamaz mı?

Bana çok garip geldi bişeyleri değiştirmek için pek uğraşmadı maç boyu Semih ve Bogdan la uğraştı sadece.Maccabiden kaçarım dedi bence..Benim kanım bu..Tabi pek de anlamıyorum bu işlerden
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14

Bence çok üzülmek gereksiz biz bazen böyle maçlar kaybedip tekrar seriye bağlıyoruz.Kaybedilen tatsız maçlardan sonra takım tekrar refleks gösteriyor ama dünkü maçta oyuncularda bir eksiklik vardı kötü oynamakla açıklanacak bişey değil.Konsantrasyon mu motivasyon mu, arzu mu bilmiyorum.Anadolu Efes kupa finaline benziyordu içine girmediler maçın..

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
ben yinede konsantrasyon diyorum...

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
fersu deniz denilen eleman vardı takım çok iyi değilken sallayıp tutardı, takım seriye bağladıktan sonra bizle ilgili yazı yazamıyor artık:)

Çevrimdışı truth126

• Üye
  • Yer: İstanbul - Başakşehir
    • truthuntold126
Fener tersten saplar  :D

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra

Şöyle desek bazen kaybetmek işimize gelebilir felesefesi takıma işlediyse...

Mesela koç bir direnç aradı 3. çeyrek başı bunu gördü fit oldu ve ipleri saldı desek.. Olamaz mı?

Bana çok garip geldi bişeyleri değiştirmek için pek uğraşmadı maç boyu Semih ve Bogdan la uğraştı sadece.Maccabiden kaçarım dedi bence..Benim kanım bu..Tabi pek de anlamıyorum bu işlerden
ben yinede konsantrasyon diyorum...

Bizim takim her macta degil ama Laboral gibi zorlu maclarda krize girdigi anlar oluyor.  O kriz anlarinda, ekstra bireysel performansla skor bulursak, dengede gidiyoruz.  Eger bu olmazsa da, gardimizi dusuren bir fark olusuyor.  Boyle bir mac oldugunu bildigim icin Goudelock'in gununde olmasinin cok muhim olduguna degindim.  Onun ekstra sayilari bugune kadar hemen her macta geldi ama dun gununde olmayinca, maalesef o kritik anlari atlatamadik; skor bakimindan cok zayif kaldik (ki Laboral gibi skor acisindan evinde sikinti yasamayan bir takima atmadan kazanmak zor).

• Üye
  • Andrew Goudelock
Senin dediğine örnek olarak abi Obradovic in maç sonunda önemli oyuncılarım böyle oynarsa bizi zor bir süreç bekliyor açıklamasını gösterebiliriz.

Olay sadece Goudelock değil ama çoğunluk Gou ya da Bogdan sıkıntı çözüyor. Bazende sürpriz bir oyuncu..

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Senin dediğine örnek olarak abi Obradovic in maç sonunda önemli oyuncılarım böyle oynarsa bizi zor bir süreç bekliyor açıklamasını gösterebiliriz.

Olay sadece Goudelock değil ama çoğunluk Gou ya da Bogdan sıkıntı çözüyor. Bazende sürpriz bir oyuncu..

Evet, daha onceki maclardaki yorumlarima da bakarsak, illa ki benzer yorumlari bulabiliriz.  Farkin ciddi bicimde acilmasini, attigi cok ekstra sayilarla engelledigi en az 5-6 mac sayilabilir.  Aslinda basit gibi gozukuyor ama takimin mental olarak macin icinde kalmasi belki de bu seneye damgasini vuran unsur oldu.  Evimizdeki CSKA ve Olympiakos maclari disindaki maglubiyetlere baktigimizda, herkesin yakindigi husus oyuncularin "motivasyonsuz" gozukmesi.  Dikkat edersen "motivasyonsuz olma" ile "motivasyonsuz gozukme" arasinda fark var.  O kritik anlardaki gardimizi almamizi saglayan hamleler gelmeyince, "motivasyonsuz gozukme" hali ortaya cikiyor.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #5351 : 03 Nisan 2015, 19:57:51 »
Şimdi cska yı mı desteklicrz:))

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
    • @ObiCanKimobi
« Yanıtla #5352 : 03 Nisan 2015, 20:10:44 »
Ben öyle. İlk 2yi garantileyelim rahat bir nefes alayım. Sonrasına bakarız. F4e kalalım da varsın ilk maçı Real'le oynayalım. Tarihimizde bir ilkten bahsediyoruz :)

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #5353 : 03 Nisan 2015, 20:22:43 »
Efes yine fark yiyor

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
« Yanıtla #5354 : 03 Nisan 2015, 20:58:54 »
O kadar çok şanssızız ki.. Bugün CSKA yendi diye kabul ediyorum. Haftaya ilk maçı biz oynuyoruz. Saat 8'de. Alba-Maccabi maçı saat 9'da. Milano CSKA maçı ise saat 9.45'te. Yani kaderimizi belirleme hakkımız yok. Aksine CSKA'nın elinde oyle bir avantaj var ki. Eğer biz yener isek Efes'i, Alba Maccabi maçının sonucuna göre CSKA Milano'ya yenilir ve ya yener. Malesef Alba ile eşleşmemiz gerçekten bir mucize. Peki CSKA yine de 1. olmak ister mi? Ve ya biz Efes'i yenip 1.liği zorlar mıyız? F4'ün ilk maçında Real'den kaçmak için Alba'yı karşısına almaya çalışma riskine girer mi acaba takımlar?

Allah sonumuzu hayır etsin.