Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 850021 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Sari Melekler icin dis hatlari yakan bu taraftarin, Sabiha Gokcen'i haritadan silmesi gerekir!

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
laciverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrt

En büyükkkkkk

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
hadi be..ufaklığı okuldan alacam karşılayamayacam takımı

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
en kötü günümüz böyle olsun

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
uzun süre sonra yazıyorum , herkesi tebrik ediyorum , sonuna kadar hakkettik , sezon başından bugüne kadar bir saniye olsun inancımı kaybetmedim , final foura kalacağımıza emindim hatta 12 numara forumuna da yazmışdım 19 haziran 2014 tarihinde http://forum.12numara.org/showthread.php?t=103612&p=5059627&viewfull=1#post5059627

hickman olsaydı kesin şampiyonduk ama şuan şampiyonluk şansımız yüzde 95 ..şampiyon da olacağız.

Çevrimdışı Besim

• Üye
uzun süre sonra yazıyorum , herkesi tebrik ediyorum , sonuna kadar hakkettik , sezon başından bugüne kadar bir saniye olsun inancımı kaybetmedim , final foura kalacağımıza emindim hatta 12 numara forumuna da yazmışdım 19 haziran 2014 tarihinde http://forum.12numara.org/showthread.php?t=103612&p=5059627&viewfull=1#post5059627

hickman olsaydı kesin şampiyonduk ama şuan şampiyonluk şansımız yüzde 95 ..şampiyon da olacağız.

Agzindan bal damliyor...  Insallah!!!

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Bu sezon emir icin olumsuz konusmayacagım demiştim
Bunu Fenerbahce forması döktüğü sürece olarak değiştiriyorum..

bugün oynadıgı oyuna ne desem az gelir.
O maccabi baskının arttıgı seyircinin cıldırdıgı dönemde, macı öyle bir tuttu ki daha da bırakmadı

Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Ben Dünya'nın hiçbir yerinde hiçbir branşta bu kadar karakterli sporcu topluluğu görmedim

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
madridden kupa ile dönerim, söylemedi demeyin...Öyle kötü mesajlar da istemiyorum artık.Güvenin şu takıma yeter

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
bugün bu saatden sonra yapılacak tek şey bu videoyu en az 1 kez izlemek , 3 kez izledim , ilkinde ağlayacakdım utanmasam , yok böyle bir sevinc https://m.youtube.com/watch?v=XeFB4qazYsU

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Fenerbahçe Tv'de maçın tekrarı başladı. İlk devreyi izleyememiştim. İyi oldu. Şöyle tadını çıkara çıkara seyredeyim. Sabah 05:30'da da Golden State maçı var. Yine yarın akşama kadar uyuklayacağız iş yerinde. :D

Çevrimdışı Besim

• Üye
Bu sezon emir icin olumsuz konusmayacagım demiştim
Bunu Fenerbahce forması döktüğü sürece olarak değiştiriyorum..

bugün oynadıgı oyuna ne desem az gelir.
O maccabi baskının arttıgı seyircinin cıldırdıgı dönemde, macı öyle bir tuttu ki daha da bırakmadı

Sana ben de katilayim.  Gecen seneki gibi yine donemsel olarak vites arttirdi ve ne mutlu ki bu en onemli doneme denk geldi. 

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
bugün bu saatden sonra yapılacak tek şey bu videoyu en az 1 kez izlemek , 3 kez izledim , ilkinde ağlayacakdım utanmasam , yok böyle bir sevinc https://m.youtube.com/watch?v=XeFB4qazYsU
Inanılmaz güzel bir video

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Artık kimse kusura bakmasın herkes Kayıtsız Şartsız takıma ve kupaya inanmalı her oyuncuya güvenmeli aksini düşüneni artık kabul edemem asla

Çevrimdışı kalimantan96

• Üye
  • Yer: Cenevre
    • utkueroglu
Bu forumdaki ilk iletim, yaklasik 22 seneden beri fenerbahce basketoblunu yakindan takip ediyorum, boyle bir mutluluk yok, gercekten hayatimda ilk kez bu kadar mutluyum, inanilmaz bir gurur, butun oyuncularimiza ve koca helal olsun