Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 849618 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Mutluluktan gözüme uyku girmiyor, Obradovic sayesinde rüyada gibiyim yine.. Ne kadar gurur duysak az geçen senenin şampiyonunu 3-0 yendik!!!

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
maccabi serisi ile ilgili en çok şaşırdığım şeyler Hakemlerin 3 maçda da mükemmel bir yönetim sergilemesi (oğuzun schortsianitise yaptığı faulu basket faul olarak veren siyah hakem dışında)
ve Emir Preldziç nerdeyse elit savunmacılar kadar savunma yapması, her şeyi anlarım da Obradoviç'in Emiri savunma olarak bu noktaya nasıl getirdiğini anlamış değilim.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Neredeyse 20 yıl oldu be..Erdal'ın yaptığı saçma yapan faulle kaybettiğimiz maçın ve belki de Avrupa şampiyonluğunun üstünden..İşte o günün rövanşını aldık..Bu sefer Erdal yoktu kazandık ve gidiyoruz işte...Bu ne büyük olay be...yürü be Obra..Sana komisyoncu diyenin ben ta....

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Cem nerde ya

Final Four icin simdiden temizlige baslamis.  Deplasmandaki maci salonda izlemek zorunda oldugu icin kaza namazi gibiymis onceden temizlik...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Final Four icin simdiden temizlige baslamis.  Deplasmandaki maci salonda izlemek zorunda oldugu icin kaza namazi gibiymis onceden temizlik...

Ha ha...Madrid'de temizlerim ben onu merak etme...Hacı olacak hacı

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
bu arada,

bu forumda az çok lafımızın karşı karşıya geldiği

utkan, umut, ahmet mehmet kim varsa benden yana hakkım helal olsun....

tek derdim fenerbahçe, transfer isterken de, oyunu eleştirirken de...

ibo'lu, turner'lı, dallas'lı kadrodan beri bugünlerin hayaliyle yaşıyoruz, bunu bize yaşatan tüm oyunculardan, koçtan, bu takıma emek veren Aziz Başkan'dan, Ülker grubundan Allah razı olsun.

Kendi adıma takımda inanmadığım tek bir oyuncu vardı o da Kenan,

ilk iki maçta birer tane üçlük bugün en kritik yerde çaldığı topla büyük iş yaptı, inşallah her geçen gün daha da iyi olur..

twitterda da söylediğim gibi, hepinizi seviyorum :)

https://www.youtube.com/watch?v=O-zvKnjMSrw

Eyvallah abi benden yana da helal olsun. Amaç bunları yaşamak zaten :)
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Şu süpürge lazımdı sayfaya
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı south

• Üye
Ben Dünya'nın hiçbir yerinde hiçbir branşta bu kadar karakterli sporcu topluluğu görmedim

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Şu süpürge lazımdı sayfaya

Murat, o ilk grup maclarindaki supurgesi.  Top 8 icin ozel endustriyel supurge aldi. Yoksa, o supurge ile tur gelmezdi.

« Son Düzenleme: 21 Nisan 2015, 01:18:13 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Kazanacağız.

Ne diyorsak o.

Bu gururu bize yaşatanlardan Allah razı olsun.
...

Çevrimdışı south

• Üye
Obradovic geldiğinde birçok kişi Obradovicle Diamantidisin sarılırkenki resmini gösterip Emirlede aynı poz olur mu diyordu.Allaha çok şükür bugün gördük o resmin aynısını  :D

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Fenerbahçe Tv'de maçın tekrarı başladı. İlk devreyi izleyememiştim. İyi oldu. Şöyle tadını çıkara çıkara seyredeyim. Sabah 05:30'da da Golden State maçı var. Yine yarın akşama kadar uyuklayacağız iş yerinde. :D

Spurs ilk macta sıkıntıda
bizim takım iyi

o sene bu sene mi abi :D
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı hkn7

• Üye
  • Yer: İzmir
İnanılmaz bir gece ya Maccabi'yi F8 de süpürdük inanımıyor hala rüya mı bu diorum fakat aklıma Obradoviç geliyor bu adamın bizim koç'umuz olduğu aklıma geliyor , Obradoviç varsa hayaller gerçek olur ...

Çevrimdışı kalimantan96

• Üye
  • Yer: Cenevre
    • utkueroglu
Final Four'da Madrid'de olacagim, burdan gelen arkadaslarla sinerji olusturalim, eger Real engelini asarsak kupaya cok yaklasacagiz gelenler ses etsin lutfen

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Geldimmmmmm
ya maçı her zamanki gibi izlemedim
ugurlu deplasman sweatimi giydim ve temizlik ( tabiki goygoy ) ama izlemedim. Dışarıda tiyatroya gittik ama kafa maçtaydı. Sarjim %1 varken skor baktım euroleague.net den 74 73 maccabi öndeydi .sonra telefon kapandı. Eve gelene kadar 5 dakika geçmek bilmedi.
ama Allaha çok şükür ki kazandik.  Final 4 dayiz
bugün öğlen konsolosluga gittim vize için parmak izi verdik
umarim bi terslik olmaz  güzel vizemizi verirler.
27 ekim gündüzü madrid ucak biletlerimizi almıştık
doktor okan onur abi uğur. Gecesinde pao dan 19 yedik bi 510 dakika moral bozduk ama inanmaya.dinanmaya devam ettik. 1 ay sonra euroleague final 4 biletleri çıkardı onu da aldık
totem yaptik temkinli davrandik ama takıma hep inandık. Obradovic ve bu karakterli oyunculara hep inandık
Allah çok büyük