Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845883 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #6255 : 08 Mayıs 2015, 15:33:56 »
ulen haftaya bugün maçımız var be...bekle bizi Madrid...yanacaksın ulen

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Sahalarında 23 maçtır yenilmiyorlar.Tam da bize göre.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Godelock'un ritmi önemli olacak zira ona karşı net bir eşleşmeleri yok. Rivers verilirse ağır kalacaktır ancak ikili sıkıştırmayı düşüneceklerdir bence. Ayrıca Doktor için de net bir eşleşme bulmaları sorun olacak. Fakat bizim tarafta da hücum ribauntu vermemek temel unsur bana göre. O konuda Reyes problem yaratmaya bir numaralı aday. Ek olarak Carroll için Hickman tam çözüm olabilirdi fakat onun yokluğunda nasıl savunacağımız hava bulmalarını engelleme bakımından önemli olacak.

Tengri bizimle olsun... 8)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
her ne kadar kontrol yanılsamasıda olsa toteme devam
öttürürüz

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Reyes ve Bourisis seviyesinde sertlik göstermemiz lazım
ilk çeyrek 5 dakika çok önemli
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

(EREN)

• Ziyaretçi
Şu klüp tarihinde b,r kere de yabancıların tabiriyle "underdog" olarak gösterildiğimiz bir organizasyonda galip gelelim,

Bu takım Madridten 4. olarakta gelse hepsiyle gurur duyuyoruz. Tarih yazdılar, yıllarca sayıkladığımız hayali gerçeğe dönüştürdüler. Ama insan kupayı istiyor. Şampiyonluk dışındaki hiç bir sonuç mutlu etmeyecek sanırım. Yıllarca her branşta , gelebilecek en trajik olayları yaşadık. Kaybettiğimiz finallerin sayısını unuttuk. Bu sefer de biz gülelim  ilk kez gerçek anlamda destan yazsın şu klüp.
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2015, 16:21:25 Gönderen: (EREN) »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
biz çok mutluyuz be Eren
ama neden daha çok mutlu olmayalım ..
Başımızdaki, adamın vizyonu hepimizin vizyonundan yukarıda olduğu için o kupayı çok istediğini biliyorum , hepimiz istiyoruz
ama mutluyuz ALlah çok daha mutlu olmamızı nasip etsin

Çevrimdışı ktt

• Üye
  • Yer: istanbul
    • @keremtat
beyler yarın işi musait olanlar (olmayanlar izin alsın yada bir şey uydursun) karşıda olanlar sabah salona,avrupa yakasında olanlar havaalanına gitsin be kardeşim.Ben madride gidiyorum daha ne yapayım bahanesi yok uğurlamak çok önemli.Çocuklar f4 gidiyoruz kiösenin umrunda değil  demesinler .lütfen bunu yapalım beyler.

Not:ikisinide giden candır.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
beyler yarın işi musait olanlar (olmayanlar izin alsın yada bir şey uydursun) karşıda olanlar sabah salona,avrupa yakasında olanlar havaalanına gitsin be kardeşim.Ben madride gidiyorum daha ne yapayım bahanesi yok uğurlamak çok önemli.Çocuklar f4 gidiyoruz kiösenin umrunda değil  demesinler .lütfen bunu yapalım beyler.

Not:ikisinide giden candır.
Izmitten gidecek varsa beraber gidebiliriz?

Çevrimdışı Conrad McRae

• Üye
  • Yer: Denizli
Daha 19 yaşında
Düşlerinde özgür dünya
Öptüğü çubuklu forma
Yaşayacak anısında
Ali İsmail Korkmaz
FENERBAHÇE yıkılmaz!!!

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Maçı günlerdir kafamda oynuyorum 17.periyodun ortalarına geldik Madrid henüz bir kere bile öne geçemedi. Sanırım iki defa finalde kaybedip şimdi de evlerinde oynama baskısını kaldıramadılar. Açık konuşuyorum Madrid'in bizi yenme gibi bir ihtimali yok ama çok çalışırlarsa bir sonraki sene Berlin'de neden şampiyon olmasınlar?

Çevrimdışı Murat

• Üye
Bugüne hiç bir takımımızı başarılı sonuçlar sonrası yurt dışı dönüşünde veya önemli transferlerin gelişinde havalimanında bile olsam karşılamadım. Buna Milli takım etkisinin hala yüksek olduğu 2002 yılındaki başarı sonrası durum dahil. Lakin ilk defa farklı bir hissiyata sahibim ve hissettiğim bu duygu sonrası şampiyonluk gelsin bende gidip havalimanında karşılayayım kerataları :D inşallah
« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2015, 15:06:03 Gönderen: Murat »

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
  • Yer: izmir
    • @oguzbsrdm
ben bizi pek de underdog olarak görmüyorm bütcesiyle kadrosuyla kocuyla biz baya kupaya adayız hani tamam bi kültür bi alıskanlık eksikligi var ama bence bu eksikliği en iyi kapatacak insan basımızdayken ben bu konuda endişelenmiyorm.. hem obranın yeni saha içi süprizlerini de merakla bekliyorm... jayceeye sahayı kenanla zisis dar etsin pota altı azcık sertleşsin son ceyrek dagılmayalım final içten bile degil o gazla zaten kupayı alır geliriz insallah dinimiz amin :)

küçük not:cuma gönlü madridde vücudu izmirde olanlara sesleniyorm madride gidemeyenler olarak buralarda biyerlerde toplansak mı napsak?? ;D 8) tek basına kuru kuru evde olmaz öyle bagırmak... :o
goodbye jules we never forget U!!

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
"Takımımızın 15 Mayıs Cuma günü TSİ 22.00’de Real Madrid ile Madrid’de oynayacağı maç için Ülker Sports Arena’nın kapıları taraftara açılıyor"

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
Beyler Caroll ve Nocioni çok ekstra katkı yapmazlarsa maçı alacağımızı düşünüyorum. Bu 2sinden biri x factor olup ibreyi reale çevirebilir.