Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845885 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Bizim maçta 5.5 handikap var.CSKA-Oly maçında ise 6.5

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
48saat bile kalmadi maca.bu takimdan baska hic bir subeyi hic bir ismi duymak istemiyorum.

Fenerbahce su andan itibaren basketboldan ibaret benim icin haftasonuna kadar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
16.30 uçağı ile gidiyoruz
ben hanim ablam , okan, @dr_tylerr serkan, @Bohannon_1907 onur abimiz , kardeşi @karinca_ezmez uğur olarak elimizden gelen desteği yapacağız
bu takım çoktan efsane olmuştur.  Alacağı herhangi netice olumsuz anlamda efsaneligine laf getirmez ama alacağı kupa efsaneligine pozitif anlamda derece getirir.
Allaha emanet olun ...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
ben hanim ablam , okan, @dr_tylerr serkan, @Bohannon_1907 onur abimiz , kardeşi @karinca_ezmez uğur olarak elimizden gelen desteği yapacağız
bu takım çoktan efsane olmuştur.  Alacağı herhangi netice olumsuz anlamda efsaneligine laf getirmez ama alacağı kupa efsaneligine pozitif anlamda derece getirir.
Allaha emanet olun ...

Hayirli yolculuklar. Kupayı alın gelin:)

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
  • Yer: izmir
    • @oguzbsrdm
Allaha emanet olun ...

kova kova sular da sizin arkanızdann ;) güle güle gidin kupayı alın efsane olun gelin 8) ;D
goodbye jules we never forget U!!

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Allaha emanet olun ...

İnşallah şampiyon bir takımın taraftarı olarak geri dönersiniz abi:)))
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Hayatta en çok istediğim 2 şey vardı spor müsabakalarında...(özel hayatımın önüne koymuyorum artık)

1 tanesi 2 Sene önce Eurolig Woman da kupa almak olmadı...

Diğeri de Bu sene F4 e kalmak..Oldu...

Kupa alalım demiyorum..Zaten başarılı oldu bu takım..Bundan sonrası Baklavanın kaymağı..Kazandibinin dondurması..

Bundan sonraki Arabanın modifiyesi...

Allah Yardımcımız olsun! Oraya gidenlerden destek olanlardan da Allah Razı olsun..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı nsmert

• Üye
Rüyamda bu maç oynandi tum gece. 4. ceyregin bitimine 8. 25 kala emirin üçlüğüyle 74 71 öne geciyorduk. Son 2 dakikaya 91 99 geride giriyorduk ama mac 99 99 bitiyordu.

Çevrimdışı nsmert

• Üye
Rüyamda bu maç oynandi tum gece. 4. ceyregin bitimine 8. 25 kala emirin üçlüğüyle 74 71 öne geciyorduk. Son 2 dakikaya 91 99 geride giriyorduk ama mac 99 99 bitiyordu.

bu kadar sayi yemeyiz ama

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
Herkese merhabalar, forumdaki ilk mesajım fenerbasket zamanında üyeydim burayı sonradan keşfettim :) Yarınki maç için digiturk play üzerinden tek maç almam mümkün müdür? Kaç tl bir de tek maç acaba?

Çevrimdışı kanazawa1907

• Üye
  • Yer: Japonya
Bu Final four cift macli lig uslu yapilsaydi biz bu kupayi alirdik aga:)ama tek mac iste Real de CSKA da supriz yapip bizi yenebilirler.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
mvp törenini bir daha izledim sfairopoulos f4'ün keyfini çıkarıyordu  laso ve ıtoudis çok gergindi birde OBRA'ya baktım bu ADAM kimseye kupa falan vermez oly'le final oynarız
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2015, 19:39:17 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Herkese merhabalar, forumdaki ilk mesajım fenerbasket zamanında üyeydim burayı sonradan keşfettim :) Yarınki maç için digiturk play üzerinden tek maç almam mümkün müdür? Kaç tl bir de tek maç acaba?

Hoşgeldin hemşehrim. Tek maç alabilirsin ama üye olduğum için fiyatını göremiyorum.

Çevrimdışı exex

• Üye

satış gözükmüyor. Aylık üyelik istiyorlar uyanıklar ya...

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Belli bir süre sonra çok normalmiş gibi geliyor ama Maccabi gibi bir geleneği süpürüp Final Four yaptık ya, inanılmaz bir şey bu. :D Şimdi sırada Real Madrid var. Kupa gelsede gelmese de bu takım başarılıdır aksini kimse iddia edemez. Ama neden daha fazlası olmasın?  Hadi be inanıyoruz sizlere...
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic