Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 861021 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fbarena

• Üye
  • Yer: İstanbul-Adana
Totem yapıyordum ne zamandır siteye yazmıyordum.Olmadı malesef. Hepsinin canı sağolsun. Bu heyecanı yaşattılar bize. Gurur duyuyorum takımımla.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Bu takima helal olsun. Koca yoneticiye oyuncuya herkese. Mücadeleleri guzeldi ikinci periyodu saymazsak.
Bu takimi gsye karsi sesin solugun çıkmayıncaya kadar desteklemek gerekir. Bu takim herseyi hakediyor.

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Ligde süpürülecek takımlar var daha.

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
Valla ben de gurur duyuyorum bu takimla. helal olsun hepsine. Bjelica'nin 5 faulle oyun disinda kaldiktan sonraki halini görünce aglayacaktim neredeyse

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Tüm takımla,koçla,yardımcı antrenörlerle,manejerlerlerimizle, sponsorumuzla ve bu şube için emeği geçen herkesle gurur duyuyorum.
Biz buraları onceden ancak tvden izlerdik,hayal kurardık acaba bizde bugün buralarda olabilecek miyiz?diye sağolsunlar dünya gözüyle bugünleri gördük,şimdi sıra bunun devamının gelmesinde.biz her yıl buralarda olalım da şampiyonluk nasıl olsa gelecek o yüzden son derece rahat ve gururluyum.
The King Zeljko Obradovic başımızda kaldıkça her zaman her yerde şampiyonluk adayı olmaya devam edecez Allahın izniyle ;)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı aelmacioglu

• Üye
    • aelmacioglu
sezonun şu ana kadar geçilen bölümünden dolayı her sonuca rağmen takıma teşekkür edeceğimi, bu takımla gurur duyacağımı biliyordum ve öyle de oldu. bize bu heyecanı yaşattığınız, daha önce tatmadığımız galibiyetleri tattırdığınız, son raddeye kadar savaştığınız ve bu taraftarı sevindirdiğiniz için sayılamaz teşekkür ediyorum.

belki biraz buruldu içim ama üzülmedim bile. bu takım beni o derece mutlu ediyor, parkede gördüğüm vakit gözlerimin içi gülüyor. bunu söyleten takımdan daha fazla bir şey istemem, isteyemem. euroleague'de tek maç hariç tüm maçları, ligde de vakit bulabildiğim 4-5 maçı salondan izlediğim için ayrıca mutluyum. takım tarihinde ilk kez ulaşılan bu başarıya çok daha yakından tanık olma şansını elde ettim. seneye de artık bir şekilde para bulup berlin'e gideceğim koç kalırsa ki kalacak.

maça gelirsek, teknik-taktik çok konuşmaya gerek yok. kabaca 2. çeyrek ritmini bulan real'i durduramadık ve koçun dediği gibi orada gitti maç. o ritmi bulan real'in karşısında cska dahil durabilecek bir takım yok zaten euroleague'de. tecrübe eksikliğinin de etkisi var tabii o çeyreğin yaşanmasında. oynaya oynaya öğrenecek takım/oynaya oynaya öğreneceğiz biz de taraftar olarak. emir sakat sakat oynuyor (utkan'ın söylediğine göre), nemanja sakatlıktan sonra ilk kez oynadı ve sakatlığın etkisini atlatamamış gözüktü, ricky zaten sakat. kadro olarak en ideal senaryoyla gelmesek bile son ana kadar umudumu kaybetmedim ben. tekrar ve tekrar teşekkürler bu takıma, hakları ödenmez.
vazgeçemem ki senden fener, işlemişsin kalbime.
silinmez yazılarla yazılmış, senin adın kaderime.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
oynanılan 4 ceyregin 3ünü biz kazandık ama macı kaybettik..
Yenilmeyecek takım değillerdi..

Cok acemi kaldık buralarda.. 35-14lük skoru cevirmek cok cok zordu, olmadı...

Ben cok üzüldüm acıkcası
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
bu kodumun real'i alsın şu kupayı da rahatlayalım anasını satayım, hem llull hem serrod hem de rudy nedir be kardeşim ..ya da şu salary cap'ı getirsinler euroleague de biz de rahatlayalım.

bizim öyle geniş kadromuz yok, galip gelmek için herkesin iyi oynaması lazım , bjelica çok kötüydü, vesely hariç diğer uzunlar kötü bile değildi, hele semih...
neyse canları sağolsun berlin'de inşallah.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
sergio rodriguez de delikanlı adammış , o kadar döl israfı ile aynı takımda oynayıp onlara benzememek büyük olay.

Çevrimdışı otuzbeşbuçuk

• Üye
  • Yer: izmir
İspanyol organizasyonu olan euroleaguede lobinin kralını yapan aynı zamanda en karektersizi olan real madrid karşısında hakemlerin tutumlarını gayet normal karşılıyorum.Adamlar ekmek yediklere yere çok güzel hizmet ediyorlar. Her zaman söylüyorum euroleague'e alternatif yeni organizasyon kurmak lazım ben mevcut durumdan italyan ve rusların da pek memnun olduklarını düşünmüyorum.

Tabi bunun dışında maç özelinde fernandez ve ajonun finale çıkamayacak şekilde sakatlamak hiç fena olmazdı biz burda çıldırırken bizim oyuncular gene iyi sabrettiler.
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2015, 04:52:45 Gönderen: otuzbeşbuçuk »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
İspanyol organizasyonu olan euroleaguede lobinin kralını yapan aynı zamanda en karektersizi olan real madrid karşısında hakemlerin tutumlarını gayet normal karşılıyorum.Adamlar ekmek yediklere yere çok güzel hizmet ediyorlar. Her zaman söylüyorum euroleague'e alternatif yeni organizasyon kurmak lazım ben mevcut durumdan italyan ve rusların da pek memnun olduklarını düşünmüyorum.

Tabi bunun dışında maç özelinde fernandez ve ajonun finale çıkamayacak şekilde sakatlamak hiç fena olmazdı biz burda çıldırırken bizim oyuncular gene iyi sabrettiler.

kurulmak üzre zaten , fiba yeni lig kuracak , bir çok baba takım da euroleague'den çıkıp fiba'nın kurduğu lig'e girecek.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Devr-i zamanında FIBA eyyamın, takım ve özellikle ülke kayırmanın kralını yaptı. Sırf FIBA'nın ayak oyunlarıyla ve masa başında seçilen "şampiyonlara" tepki olarak Euroleague kuruldu. Ama şu anda geçmişte Yunan ve Sırp egemenliğinden şikayet edip, güvenilirlik ve adalet söylemiyle İspanyolların öncülüğünde kurulan Euroleague bugün maalesef geçmişte şikayet ettiği şeylerle anılır olmuştur. Ama FIBA'nın cinayet ve günahlarına erişmesi için daha iki fırın şaibe lazım. Yani EL'den kaçıp FIBA'ya sığınmak yağmurdan kaçıp doluya bile değil, kasırgaya yakalanmak olur. FIBA ligi mi? Allah korusun.
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2015, 09:23:09 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Valla ben sabah mutlu uyandım tamam üzüldüm ama bu takımı seviyorum burada olmak bile mutlu ediyor bu yıl büyük iş başardılar seneyede berlinde oluruz Allahın izniyle,  yeterki Obra kalsın.Sorsalar kupayı alacaksın ama Obra gidecek istemem.Obra kaldıktan sonra kupa almasakta olur.Ellerine emeklerine sağlık hepsinin.Kendimi bildim bileli Fenerliyim futbol takımına daha çok düşkündüm Obra gelene kadar ama, ben hiç bir Fenerbahçe takımını bu kadar sevmedim.

Ha bu arada umarım Olimpiyakos kazanır bu kadar karaktersiz mahalle karısının toplandığı takım kaybeder.İnsanda nefret uyandırdılar.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Valla ben de gurur duyuyorum bu takimla. helal olsun hepsine. Bjelica'nin 5 faulle oyun disinda kaldiktan sonraki halini görünce aglayacaktim neredeyse
Dün gece lig tv  de söylediler Bjelica ağlamış zaten sinirlendi sakatlık sonrası istediği gibi oynamayadı diye ama olsun o gurur duyulacak bir oyuncu o hep yureğini koydu hep isyan etti.Yemin ediyorum maçı kaybettiğimize uzulmedim onun ağladığına uzuldüm.
Ulan kal 1 yıl daha gel Berline bizle Bjelica işin yarım kaldı.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bjelica "sahada sadece basketbol oynanmadı" diyerek gereken cevabı vermiş zaten.