Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 889560 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Maç sonu koridorda gerrardini rodriges le konuşuyordu..gelecek sezon oyuncumuz olur inş

Çevrimdışı ata771

• Üye
rodriguezin de çok farkı yok diğerlerinden sadece bu maç geri planda kaldı efes serisinde boş roldeydi şerefsizlikte

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Mümkünse dün akşam Real Madrid forması giymiş hiçbir basketbolcu gelecek sezon oyuncumuz olmasın.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Real'in sinirini Serrod'dan çıkartmayın beyler ne yaptı allah aşkına Serrod ? Maçdan önce de sonra da hem Fenerbahce'yi hem de Obradovic'i övdü , karakteri sorunsuz Sergio'nun..3 period'un ilk 1,30 saniyesini kaçırdım o bölümde birşey yapmamışsa başka da birşey yapmamıştır..faul'ü abartılı göstermek olayını diyorsanız onu Teo da yapıyor o zaman geçen sezon neden çoğu adam Teo'yu istiyordu ? Neyse inşallah Sergio gelir önümüzdeki sene.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Adamlar bizi mac boyu her perdede döverken biz tabirici caizse kız gibi oynadık. Aynı sertlikle cevap verip sinirlerini bozmak gerekiyordu
F4 sertliğine cevap veremedik... 2. yarı verir gibi olduk ama süre yetmedi.

Bjelica vesely o teknikleri keske ilk yarı alsaydı (haklı veya haksız)
bir tepki gerekiyordu takıma
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2015, 12:31:47 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Forumda ve twitter'da sezon bitmis giib bir hava olustu yeni sezon icin kadrolar transfer konuşulur oldu yapmayin abi bunu. Daha 3.luk macina cikacagiz ordan gelip tbl şampiyonluğu icin oynayacagiz.transferleri konusmak icin zamanimiz cok.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bugüne kadar böyle bir şeyi Galatasaray, Beşiktaş ve hatta Trabzonspor için bile dilemedim, istemedim, düşünmedim. Ama şu Real Madrid basketbol takımını taşıyan uçak düşse zerre kadar yazık olmuş dersem n'olayım. O derece kızgınım. Hani mesele Nocioni'yi veya Rudy'i köpek balıkları yese o balıklara rica eder ve selife çekerim.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Ne kadar önemli bilmiyorum. Oynanacak bir maç daha var.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Ben bu takımda herkesle gurur duyuyorum. Bize yaşattıkları şu heyecan için bile teşekkürler. Koç kalsın, Ülker yatırıma devam etsin illaki gerisi gelecektir. Önemli olan sürekli buraları oynayabilmek...

Maalesef buraları oynamanın farklı olduğunu gördük. Tecrübesiz kaldık. Tamam 2. periyot savunma düştü de adamlar da hiç kaçırmadı ya.

İkinci yarı takım net bir şekilde karakter koydu. Helal olsun hepsine. Farkı ne zaman 12-13 civarına çeksek hakemler devreye girdi. Hiç sertlik yapmamıza izin vermediler. Real Madrid savunmada dayak atarken, bize çok kolay fauller çalındı. Ben hakemlerin normal bir maç yönetmesi halinde ikinci yarı maçı kafa kafaya getireceğimize inanıyordum. Neyse, sağlık olsun.

Taraftar da inanılmazdı. Real Madrid'e kendi evlerinde deplasmanı yaşattılar. Gidenlerin ayağına sağlık.

"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Geçmişte birçok basketbol adamı ve koçun da bu 3.lük maçlarından şikayet ettiğini hatırlıyorum. Kaybeden ekipleri iki gece daha orada bekletmenin eziyet olduğu vs. NCAA final-four organizasyonunda "üçüncülük maçı"diye bir şey yok. Eskiden varmış ama ben 20 senedir hatırlamıyorum. Bence doğrusunu yapıyorlar.

Askerlik sebebiyle 2002'yi saymaz isek 2003'ten itibaren, yani Euroleague gerçek anlamıyla Euroleague olduğu ve bütün büyük takımları bünyesine kattığı günden itibaren bir tane bile kaçırdığım final-four olmadı. Her sene Cuma akşamı iki maçı ve Pazar gecesi final maçlarını izledim. Mesela bir defasında o günlerde hastası olduğum Shaq, Wade, Alonzo ve Payton'lı Miami'nin yine çok sevdiğim Carter ve Kidd'li New Jersey ile play-off maçı vardı. Aynı saatte de Euroleague finali... SKY Türk Maccabi-CSKA finalini yayınlarken NTV ise bahsettiğim NBA play-off maçını yayınlıyordu. Benim NBA tutkumu bilenler şaşıracaktır ama final maçını seçtim, diğerine molalarda döndüm. (Sene 2006) Yine bir başka Euroleague finali Fenerbahçe Futbol Takımının Beşiktaş'la oynadığı futbol maçının ikinci devresiyle kesişti; yine Euroleague finalini izledim. (Sene 2009) Oysa benim senelerdir izlemekten vazgeçemediğim iki şeyden birisi NBA, diğeri Fenerbahçe Futbol maçlarıdır.

Mesela NCAA final-four gecelerinde de hangi maç olursa olsun NBA izlemem. Diyeceğim şu ki, final-four ve finallere bu kadar titizlenen ve özel bir anlam yükleyen ben bir defa bile üçüncülük maçı izlemedim. Ömür hayatımda izlemedim. Final-four'a yükselmenin onuru bir takıma yeter. Onu üçüncü ya da dördüncü oldu diye anmak yerine final-four oynadı diye anmak daha doğru olur.

Fakat madem ki bu defa sahnede Fenerbahçe Ülker var, ilk defa bir üçüncülük maçını izleyeceğim, bu takımı bir kere daha alkışlamak için... Sonuç ne olursa olsun alkışlamak için... Ama kazanırsak elbette ayrı güzel olur. Oynanması yanlış ve tamamen ticari sebeplerle oynatıldığını düşünüyorum; ama madem ki oynanıyor ve biz oynuyoruz; bu takımı yeniden alkışlayalım ve maçı da kazanalım. Kaybedersek umursamayalım ama kazanırsak elbette çok sevineceğiz. 
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2015, 14:43:41 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Bir çok kişi gibi ben de sonuçla fazla ilgilenmeyenlerdenim. Kendi adıma, Final Four'a kalmak büyük başarı ve bu yıl için yeterlidir. Ama buna rağmen bir de final olsa süper ötesi olurdu.

Finali herkes çok istedi ama olmadı. Özellikle oyuncularımızın bu aşırı isteği oyunlarını olumsuz etkiledi. Zannediyorum bu hırs ve aşırı isteğin getirdiği olumsuzluğu koç ta görmüş olacak ki, bundan sonra hedeflerinin Galatasaray serisi olduğunu belirterek oyuncuların üzerinden o baskıyı almaya çalıştı. Bu nedenle CSKA  maçı biraz daha rahat geçecektir.

Bizlere bu gururu yaşatan, emeği geçen herkese teşekkürler.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

active

• Ziyaretçi
Zaten sevmezdim Reali iyice nefret etmeye başladım
Olympiacos inşallah gösterecek finalde bunlara ebesininkini

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
3. olarak bitirebilirsek bence çok güzel olur.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
... bu takımı bir kere daha alkışlamak için... Sonuç ne olursa olsun ki, zaten pek umurumda değil. Ama kazanırsak elbette ayrı güzel olur. Oynanması yanlış ve tamamen ticari sebeplerle oynatıldığını düşünüyorum; ama madem ki oynanıyor ve biz oynuyoruz; bu takımı yeniden alkışlayalım ve maçı da kazanalım. Kaybedersek umursamayalım ama kazanırsak elbette çok sevineceğiz.

Aynı düşüncedeyim.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
maçtan önce de düşünüyorudum ama burada dillendirmedim, bu taraftarın çabuk doyuma ulaşmasını istemiyordum parayı koyduk f4 yaptık şampiyon olduk bitti havası oluşacaktı aynı voleybol bayanlarda olduğu gibi tabiki bu tartışmaya açık ancak özellikle maccabi maçı sonrası efes maçı uğurlama ..vs son derece sönük geçti adeta bir cska atmosferi vardı bu hiç hoşuma gitmedi bazı şeyleri biraz daha sindirmemiz gerekiyor.