Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 888375 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Cogu taraftarlar bu mac biletlerini satiyorlarmis.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
eger dogruysa bileti satanlar cok net ayip etmis.
ayip hafif kaldi daha agir birsey yazacakdim ama forum ortamindayiz.

Çevrimdışı exex

• Üye
kazanıp bitirelim...

bilet satma mevzusuna gelince , alan tarafındanda bakmak gerekir. gelecek sene berlinde yarı finalde barcelona yı yendiğimizde bizden finale gitmek isteyip  bilet bulamayan taraftara elenenler bilet satmasa güzelmi olur ? : )))))

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Mutlaka koç daha iyi bilir ama genç oyuncuların, Serhat'ın, Melih'in daha fazla süre aldığı bir maç olur inşallah. Misal ben olsam önümüzdeki sene büyük ihtimal takımda olmayacak Zoric yerine Ömer Faruk'u kadroya alır süre verirdim.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Bence koc bu macta galatasaray macinin bi hazırlığını yapar gibime geliyor.

Çevrimdışı kanazawa1907

• Üye
  • Yer: Japonya
Ya arkadaslar bu sene su igrenc takim sampiyon olsun da gazlari alinsin yoksa bu kacinci final?seneye bu hirsla gasol kardesleri filan da getirir bunlar.
Bu arada gslilar bizi loser ilan etmis.hakem yardimi olmayinca boyle demisler vs.30 a yakin mac yapmisiz iki gruptan da ilk iki de cikmisiz deplasman canavari olmusuz .insanda bir utanma olur.f4 ten bahsediyoruz real cska oly den ikisinin alamayacafi kupa,maccabinin barcanin panning eskinin  tau seramicasi laboralin buralara bile gelemedigi kupa.eger avrupadan bir kupa gelcekse onu da zaten gs getircekmis.eurochallengedeler seneye hala bir aymazlik.

Çevrimdışı kanazawa1907

• Üye
  • Yer: Japonya
Obra donemi Realini hatirlayan var mi?o zamanda mi boylecurkefti bunlar?

Çevrimdışı exex

• Üye
Ya arkadaslar bu sene su igrenc takim sampiyon olsun da gazlari alinsin yoksa bu kacinci final?seneye bu hirsla gasol kardesleri filan da getirir bunlar.

ağzına sağlık abi... olsunlar kurtulalım

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
Bu arada gslilar bizi loser ilan etmis.hakem yardimi olmayinca boyle demisler vs.30 a yakin mac yapmisiz iki gruptan da ilk iki de cikmisiz deplasman canavari olmusuz .insanda bir utanma olur.f4 ten bahsediyoruz real cska oly den ikisinin alamayacafi kupa,maccabinin barcanin panning eskinin  tau seramicasi laboralin buralara bile gelemedigi kupa.eger avrupadan bir kupa gelcekse onu da zaten gs getircekmis.eurochallengedeler seneye hala bir aymazlik.

çünkü gs winner bir takim. baslarinda ergin ataman gibi winner bir koç var?!! Çok takilmayin gslilerin dediklerine, kendi hallerine bakmadan bizim takimi elestirmek hadlerine bile degil zaten

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Sezon basındaki hazırlık turnuvaları kıvamında olacaktır diye düşünüyorym. Bjelicayı dinlendirecek bence koç bu maç öyle hissediyorum. Mantıken çok gereksiz olan bu maçta Bol bol rotasyonla bu sene son kez euroleague sahnesinde izliycez bu guzel takımı. Yaşattıkları onca mutluluk ve gurur için hepsine sonsuz teşekkürler. İsimlerini çoktan tarihe yazdırdılar. Seneye o tarihi de kupayla taçlandıracaklar inşallah. Açıkcası bu maçta galibiyet beklemiyorum.. Umarım gereksiz eleştiriler ağır ithamlar olmaz olası mağlubiyette bu takım herşeyin en güzelini verdi bize bu sene, herseyinde en guzelini hakediyolar. Daha 5 ay euroleague maçı yok tadını çıkarmak yüzümüzde bi tebessümle izlemek gerek diye düşünüyorum bu maçı sonuç ne olursa olsun :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bence biz kazanmaya yakın tarafız. Çünkü CSKA için şampiyonluk dışında hiçbir sonucun tesellisi yoktu; ama biz ilk defa final-four oynuyoruz ve oyuncularımızın heyecanının Madrid'e yenilmekle bitmeyecek kadar dolu olduğuna eminim. Üstelik ilk maçtaki gerginliği de üstümüzden attığımıza inanıyorum. "Gereksiz" bir maç oluşu CSKA'dan ziyade bizim lehimize çevirecektir ibreyi.

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
teodosic yokmus. Sanirim 3. olmak icin oynatmiyorlar

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Umarım kazanırız ama kaybedeceğimizi düşünüyorum.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
0-8 gerideyiz..aaron jackson cok iyi basladi.
ben bu adami acaip begeniyorum cok iyi oyuncu aaron.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
12-0 oldu , bok gibi basladik kimsede istek yok , normal.