Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845881 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hmetin

• Ziyaretçi
Macın kaybedilmesi onemli degil bunun telafisi var.Ama oynanan oyunun izahı yok.Su rezil gecen sene de rezil olan ve herkesin paspas yapacagı Pana'dan ilk yarıda 60 sayı yiyorsun.60 da 2. yarı yesen 120 yapar.NBA macı gibi,hadi hucum yapamadın.Savunma yapsan atıyorum 40-28 girersin,ikinci yarı umudun olur.Gercekten su Pana'dan 60 sayı yemek,gecen sene FB forması giydirsen 3 mactan fazla alamayacak takımdan fark yemek bunlar kabul edilir seyler degil,hadi maglubiyeti de normal dedik.76-72 falan kaybedersin.İlk yarıda mac skoru attı adamlar gercekten uzulmemek ve sinirlenmemek elde degil, Real den yesen abi Real dersin.Bu takım ne zaman savunma yapabilecek ya da yapabilecek mi bilemiyorum.OAKA,Dia mıs hikaye su takımı iddialı her takım ezer.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Bu gece galibiyetle döneceğimizi hatta fantastik bir sonuç dahi alabileceğimizi söylemiştim. Sanırım tam tersi olacak.

Bu kadar üçlük değil All star, serbest atış çizgisinden attırsan girmez. 12-10 üçlük! Sanırım ilahi takdir bu gece Fenerbahçelilere azap çektirmek istemiş. Yoksa bunun başka izahı yok.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı south

• Üye
Sanırsın takım 25 sayı önde alley oop yapıyor emir başkan afferin afferin harika.... Pes beah bu kadar sorumsuzluk olmazz
burda size katılamıcam alley oop pası sırf şova yönelik bir pasmı? Adam akıllıca temiz bi pas attı bjelica kaçırdı.Takım felaket durumda ancak  bir felaket durumunda ilk olarak hemen Emire saldırılması hoş değil.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
Mücadele eden bir tane adam yok sahada, pao deplasmanında kaybetmek değil anormal olan, bu kadar reaksiyonsuz olmak. Adam üçlüğe el kaldırmıyor yahu, nedir bu. Her hücumda sayı buldular istisnasız, antremanda bu kadar rahat oynamadıklarına eminim. Onları da sokalım ki havaya grup iyice karışsın. Mental olarak güçlü oyuncular aldık, artık deplasmanlarda sinmeyiz diyorduk, hakikten mental olarak şahane olmuşuz.

Çevrimdışı south

• Üye
Obraya laf söyleyeceksen s.git başka platforma
bu nasıl bir mantıktır Allah aşkına Obradovic tanrı mı? İnsanlar takımı koçu eleştiremeyecek mi? Forumun anlamı ne o zaman

Çevrimdışı exex

• Üye
Obra ya laf söyleyen vizyonsuzdur, vizyonsuz adamda bugün konuşur , yarın susar. Gün sizin. Ama bende Obradovic i az çok tnaıyorsam sahada başka bir takım oalcaktır 2.yarı

Çevrimdışı denizz19

• Üye
Obradovic iyi ki başımızda . Umarım çok uzun yıllar daha başımızda kalır diyorum ben hala .

Ona şüphe yok,Obra,obra gibi olduğu sürece.

active

• Ziyaretçi
Amacınınz ne ya sizin.Trolluğün de bir sınırı var.Ya basketbol cahilisn ya da troll.Obra dediğin adama laf söyleyeni asıyor musunuz ne bu adam?Şu oynanan basketboldan sonra millet önüne falan yatsın istersen.Savunabilirsiniz ama şu maçtan sonra da olumlu şeyler söyleyip savunuyorsan daha önce toplam 40 dakika basketbol izlememişsindir.

Çevrimdışı denizz19

• Üye

Sana küfür etmeye bile değmez :)

Goy goy yapma :)

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
    • BeratAkbaba
Bu takıma hangi oyuncu gelirse gelsin kurutuyoruz.Ulan önceki sezon harika performans Gösteren adam bizde vasat görüntü çiziyor.Eksikleri de kapatsak bu takımın sorunu çözülmez yine.Hani sorun ne gerçekten bilemiyorum ama transfer,koç Değişikliği vs ile çözülecek gibi değil bence.3 sezondur aynı filmi izliyoruz malesef.
#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı denizz19

• Üye
Amacınınz ne ya sizin.Trolluğün de bir sınırı var.Ya basketbol cahilisn ya da troll.Obra dediğin adama laf söyleyeni asıyor musunuz ne bu adam?Şu oynanan basketboldan sonra millet önüne falan yatsın istersen.Savunabilirsiniz ama şu maçtan sonra da olumlu şeyler söyleyip savunuyorsan daha önce toplam 40 dakika basketbol izlememişsindir.

Aklın yolu bir.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri

Bu maçtan sonra da Obradovic hakkında olumlu şeyler söyleyip savunacağım . Bugün Efes maçını da izledim sayılır mı ?

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Savunmada muhteşem çaba harcanıyor mukemmeliz.

Çevrimdışı denizz19

• Üye
İnşallah ikinci yarı,Obra'nın takımı gibi oynarız.

Hala bu adamı eleştirilmez diye düşünenler var maalesef.Lafımız kariyerine değil bunu anlasalar keşke.

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
bu nasıl bir mantıktır Allah aşkına Obradovic tanrı mı? İnsanlar takımı koçu eleştiremeyecek mi? Forumun anlamı ne o zaman
Evet basketbolun tanrısı adam. Neyse konu bu değil. Kımseye niye eleştiriyorsun demedim şu zamana kadar demem de. Ama eleştirmenin adabı olduğu defalarca söylendi burada. Bozuk bir üslupla yapılan yoruma hele ki sinirler bu kadar gerginken başka türlü bir yorum yapamazdım.