Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845881 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gozkus

• Üye
burda size katılamıcam alley oop pası sırf şova yönelik bir pasmı? Adam akıllıca temiz bi pas attı bjelica kaçırdı.Takım felaket durumda ancak  bir felaket durumunda ilk olarak hemen Emire saldırılması hoş değil.

güzel kardeşim ben adam gibi sayı görmek istiyorum fark bilmem kaç olmuşken alley oop değil...  bam bam girsinler içeri faul aldırsınlar... Ama haftanın güzel hareketine girsin derdi o paşanın...

active

• Ziyaretçi
Bu maçtan sonra da Obradovic hakkında olumlu şeyler söyleyip savunacağım . Bugün Efes maçını da izledim sayılır mı ?
Tamam savunun

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
herkesi değişerek yaptığımız über savunmanın sonucudur bu maç gününde olan her takım bizi yener . ekstra sokanda deplasmanda kırılgan olduğumızdan 40 lara bağlar bizi
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Bir insanı, bir eseri, bir konuyu doğru ve yanlış yanlarını bulup göstermek amacıyla inceleme işi, tenkit.

Yukarıda eleştirinin TDK sitesinde bulunan anlamını  yazılı .

Kavram istenildiği yere çekilip hakaret edilirse her tepkiye hazır olmak gerekir .

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
Tamam savunun

Sizin yüce izninizi aldığım için müteşekkirim , var olun .

active

• Ziyaretçi
Sizin yüce izninizi aldığım için müteşekkirim , var olun .
Estağfurullah.

fbkolik

• Ziyaretçi
Bir insanı, bir eseri, bir konuyu doğru ve yanlış yanlarını bulup göstermek amacıyla inceleme işi, tenkit.

Yukarıda eleştirinin TDK sitesinde bulunan anlamını  yazılı .

Kavram istenildiği yere çekilip hakaret edilirse her tepkiye hazır olmak gerekir .
Takım 3. periyotta kötü Pana karşısında 30 sayı fark yemiş,kimsenin yanlış yanı yok galiba,tek suçlu biziz evet!

Çevrimdışı fatma k.

• Üye
  • Yer: Ataşehir
bogdan ve bjelica bu senenin şu ana kadar ki hayal kırıklıkları.

Çevrimdışı south

• Üye
Benim eleştirim obradovice değil umarım yıllarca kalır ancak obraya laf eden s.gitsin mantığı çok kaba ve saçma.Kimseyi ilahlaştırmaya gerek yok.

Çevrimdışı exex

• Üye
bidaha göremeyiz sanırım   PAO (%87)    14/16    3 Sayı    2/13    (%15)  FBÜLKER

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
Benim eleştirim obradovice değil umarım yıllarca kalır ancak obraya laf eden s.gitsin mantığı çok kaba ve saçma.Kimseyi ilahlaştırmaya gerek yok.
Demek istediğim anlaşılmamış...

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
Takım 3. periyotta kötü Pana karşısında 30 sayı fark yemiş,kimsenin yanlış yanı yok galiba,tek suçlu biziz evet!

Mesajımı bu yöne çektiğinize göre eleştiri kavramını da istediğiniz yere çekebiliyor olmalısınız .

Mesaj doğru yere gitmiş sevindim .

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
İçeride daha önce "topçu bile değil, ne iş yapar??" dediğimiz Gist bile gövde gösterisi yapıyorsa şayet, boşa konuşuyoruz baylar, bayanlar!!
Hoops and rap

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • BeratAkbaba
Bu arada kadromuzdaki oyıncuların hepsi değerli oyuncular.Zorüc ve hickman da buna dahil.Takımsal sorunlar var.Çözülecek gibi de görünmüyor bence.
#12 Damir Mrsiç

fbkolik

• Ziyaretçi
Mesajımı bu yöne çektiğinize göre eleştiri kavramını da istediğiniz yere çekebiliyor olmalısınız .

Mesaj doğru yere gitmiş sevindim .
Eleştirinin tanımını yazmışsınız",Bir insanı, bir eseri, bir konuyu doğru ve yanlış yanlarını bulup göstermek amacıyla inceleme işi, tenkit." diye.Önce Obradovic insan mı değil mi onu söyleyin bana sonra da,takımın 30 sayı fark yediği maçta yanlış yan var mı yok mu onu söyleyin.Yok diyorsanız hayırlı işler,var diyorsanız da eleştirinin tanımını yazmanıza rağmen anlayamamışsınız çünkü insanlar sadece yanlış olan şeyleri eleştiriyor,kimse biryerlere çekmiyor.
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2014, 23:02:02 Gönderen: fbkolik »