Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 859589 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Her yenilgiden sonra ortaya cikan enteresan arkadaslar var.  Bu gibi maglubiyetlerin ardindan foruma bakinca, Fenerbahce'ye degil de Real Madrid veya Barcelona'ya ait forumlari okur gibi hissediyorum.  Bazi arkadaslarin yaklasimi o kadar olumsuz ki, zannedersin 50 senelik mazisinde 10 defa Avrupa Sampiyonlugu kazanmis ve son 5 sene Final Four'a abone olmus bir takima sahibiz. 
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2014, 23:23:48 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
Obradovice laf eden s.gitsin yazıyosun sonrasında da bozuk bir uslüpla yazanlara cevabım bu yazıp çevirmeye çalışıyorsun dediklerin gayet net anlaşılıyor merak etme.Birine basketbolun tanrısı futbolun tanrısı tenisin tanrısı demek kadar saçma bi şey yok Allaha inanan birine göre Allahın yapamayacağı bir şey var mıdır? Obra basketbolun tanrısıysa kazandırsın o zaman bu maçı hiç adam basketbolun tanrısı ya hede hödölerine girmeyin. Sen kimsin ki milleti kovuyorsun? Tanımadığım biriyle senli benli değil sizli bizli konuşurum ancak sen tanımadığin birine s.git diyebiliyorsan benimde en azından buna hakkım vardır diye düşünüyorum
Söyledigimin arkasindayim

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Euroleague rekoru 19 üçlüktü , 18'de kaldı Pao . Ama 2014'in en yüksek sayısına ulaştılar .

Maçın son çeyreğini çıkartıp ilk 3 çeyreği koçtan başlayıp , en küçük takımımızın oyuncusuna kadar defalarca izletilmesi gereken bir maç oldu .

Önemli bir eşik var önümüzde umarım gerekli reaksiyonu gösteririz.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
El rekoru kime aitti..kişilerde Stombergas 9'da 9 ile ama takımı hatırlamadım

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Lan iyi ki madride  uçak bileti aldik sabah otei de ayarladik
ilan hep bizim suçumuz :) 8)
okan dr serkan. Onur uğur ben benim hanim ... lan utkan sen bilet almadın hep senin essekligin
Bilet alanlarin arasinda birimiz kesin cenabettik kim acana o ?
O kadar keyifle güldük ve biletleri aldik ki hemen icimize kaçtı :) :)
önce susuz oldu yunan rakisi gibi sert çarptı
 sonra biz krem sürdük fazla acitmasin diye , yeşil efeye döndük  sonra mariachi.bira  içer gibi oldu...
Ben bi keyif sigarasi iceyim iyi gider bunun üzerine
tavsiye ederim !! :)

« Son Düzenleme: 30 Ekim 2014, 23:26:47 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
El rekoru kime aitti..kişilerde Stombergas 9'da 9 ile ama takımı hatırlamadım

Takım olarak Siena'da 19 üçlük 2012-2013 sezonu Prokom'a karşı .

Oyuncu bazında dediğiniz gibi Stombergas'ın 9/9'u rekor .

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Hatalarımızdan ders alacağımız diye başlayacağım ama takımın pek hatalardan ders alacağı varmış gibi durmuyor.
...

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Koc genelde savunmada sert ile baslardi can ile hazir olmayan kenan ile baslayip bitirdi ilk ceyrekte takimi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bu maç kırılma maçı olur. Ya daha iyiye gideriz ya çakılırız. Sonumuz hayrolsun.
kız o resimdeki kim çıkaramadım  ?

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Her yenilgiden sonra ortaya cikan enteresan arkadaslar var.  Bu gibi maglubiyetlerin ardindan foruma bakinca, Fenerbahce'ye degil de Real Madrid veya Barcelona'ya ait forumlari okur gibi hissediyorum.  Bazi arkadaslarin yaklasimi o kadar olumsuz ki, zannedersin 50 senelik mazisinde 10 defa Avrupa Sampiyonlugu kazanmis ve son 5 sene Final Four'a abone olmus bir takima sahibiz. 

Besim kusura bakma ama konuşturana bak demek istiyorum sadece..

Maalesef umutsuz vakka yız
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Lan iyi ki madride  uçak bileti aldik sabah otei de ayarladik
ilan hep bizim suçumuz :) 8)
okan dr serkan. Onur uğur ben benim hanim ... lan utkan sen bilet almadın hep senin essekligin
Bilet alanlarin arasinda birimiz kesin cenabettik kim acana o ?
O kadar keyifle güldük ve biletleri aldik ki hemen icimize kaçtı :) :)
önce susuz oldu yunan rakisi gibi sert çarptı
 sonra biz krem sürdük fazla acitmasin diye , yeşil efeye döndük  sonra mariachi.bira  içer gibi oldu...
Ben bi keyif sigarasi iceyim iyi gider bunun üzerine
tavsiye ederim !! :)

Genç merak etme ben seni Sol'de cici mekanlara götürürüm...Boşver maçı

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Tek kelime ile felaket bu başımıza gelen... Bundan sonrası çok daha önemli hale geldi...

Çevrimdışı denizz19

• Üye

İnanın yenildik diye değil eleştiriler,yenilebiliriz ama mücadele vs hic bişey yok.Bir de geçen seneden bu yana hatalar devam ediyor.

fbkolik

• Ziyaretçi
Çıtayı çok yükseğe koyup beni kurtarmışsınız . Bu maç için doğruları konuşmak konusunda oldukça zorlanacaktım ama sezon başı demişsiniz .
Tamam işte burda aynı noktaya geliyoruz,bu maç için doğru yoksa millet elbette yanlışları yazar,olmayan birşey yazılmaz,aynen bugün olduğu gibi.

Sezon başından beri de doğrularımız 1 ise yanlışlarımız 3 durumunda.Doğal olarak da yanlışlar doğruların üstünü örtüyor,ortada yine birşey kalmıyor.3 yanlış 1 doğruyu götürünce eleştiren suçlu oluyor,eleştirene başka foruma git deniliyor,eleştirinin tanımı yapılıp o kadar yanlışa rağmen cımbızla çeker gibi aradan doğruların çekilip söylenmesi bekleniyor.
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2014, 23:34:30 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
Yenilirsek normal, kazanırsak bir galibiyetten fazlası olur diyorduk. Ama yenilgiye normal desek de herkes bu sefer şeytanın bacağını kıracağımızı düşünüyordu, ben de dahil. Yine olmadı. Belki sonuç olarak normal olan oldu ama bu şekilde olması büyük hayal kırıklığı. Sahada ne yapacağını bilmeyen ve en ufak sertlikte sinen bir oyuncu topluluğu izledik. Dağıldık yani özetle. Bu maç özelinde sorumlu tamamen Obradovic'tir. Takımı iyi hazırlayamamış, rakibi iyi analiz edememiş, rakipten gelecek hamlelere de çözüm üretemedi maç içinde.

Bu kadar üçlük yemenin çözümü olur mu derseniz, atılan şuta el kaldırmamak aşağılık bir harekettir. O kadar güven verdik ki adamlara, şuta kalkarken 2.kez düşünmediler bile.

Sezon başı durumunu oturmayan sistem için kullanabiliriz ama bu maçın sezon başıyla falan hiç alakası yok. Bu maç rezalet vardı, şimdi buradan kalkmayı başarabilmek belirleyici olacak. Barcelona maçını kazanmak zorundayız, hatta bırak barcelona'yı, haftaya karşımıza dream team çıksa da kazanmak zorundayız.