Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 849375 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Ne yapalım arkadaslar?Aman kulturumuz yok diye 50 sene mi bekleyelim.
En iyi salon bizde,seyirci rekoru hep bizde(Sinan Erdem,FB Ulker Arena),Dunya Finali ve Avrupa Sampiyonu olan oyuncular bizde, parayı hamuduyla goturuyorlar,altlarında Bentley,Ferrari vs ozel hayatında son derece hos yasayan oyunculardan sahada da hos perf. gostermesini bekleme hakkımız yok mu?Her sene bir bahane tamam da bir yerde de bitsin artık
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Mesela şunu sormak isterdim koça?

'' Koç geçen sene her maçta azarlayıp adam ettiğin Melih neden kadro da değil..İzzet orada sadece havlu sallıyor neden Melih kadroya giremiyor?''

atla gel istanbula salona götüreyim .seni odasinda sokarım  ilker yardımcı olur. Bu kadar stresss yapma lan
Ac bi bira uykun gelir

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
,

Burada neden öyle yazdığımı zaten yazmışım,nedeniyle beraber yazdığımda bile anlamıyorsanız o sizin sorununuz.

Umarım bunu anladınız :)

Rererö diye bir kavram lügatımda olmadığı için anlayamıyorum , kusuruma bakmayın .

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
O zaman kimse analiz edemez olarak değiştireyim, çünkü rakibi analiz edebildiğiniz bir maçın ilk devresinde 60 sayı yemezsiniz, bunu da şansla açıklamak polyannacılık olur. Bunu kabul etmek çok zor değil bence, bugün kötüydü koç. Ki her fırsatta koç eleştirisi yapan bir adam değilim, ilk defa eleştiriyorum.

Farkettiyseniz şut olayını başka bir paragrafta yazdım, yani Obradovic'in rakibi analiz edememesinden ya da hamlesizliğinden başka bir konu olarak. Burada da oyuncuları eleştirdim.

Bal gibi de yersin.  Oyle bir sunus seklin var ki, mantiksal olarak mumkun degil izlenimi yaratiyor.  Hoca'nin takimi analiz etmesi ile oyuncularin bu analizin gereklerini pratige dokmeleri arasinda fark var.  Benim karsi ciktigim nokta, bu ikisini ayirt etmeden, ayni sey gibi sunman.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Rererö diye bir kavram lügatımda olmadığı için anlayamıyorum , kusuruma bakmayın .
Rerere rarara diye biliyorum ben ama karıştırıyor olabilirim
forumdan kimse gitmesin kimsw kimseyi de kovmasin
her yenildi sonrasi birbirimize sarmayalim yahu

Lan miss gibi yunan rakisi içtik.  Yediğimiz şeyi yazmiyorum ayip olur. Zevkten mayhoş  olmamiz lazim biye sinir kupuyuz anlamadim gitti

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Takmayın kafanızı bu kadar..Kaybedeceksek böyle bir takıma kaybedelim bu turda kaybedelim..Ama Obra'nın formsuz olduğu bir gerçek...Ayrıca maalesef bu takımın kimyası da bozuk..Gaude ve Bogdan aynı takımda olmaz, olmuyor...Tamam iyi oyuncular ama ikisinin de kullandığı top sayısı düşünce bu sefer özelliklerini sergileyemiyorlar ve etkileri azalıyor...Halbuki birini tercih edip, savunmacı birini alsak taşlar yerine otururdu ayrıca Slaughter gibi kıllar da üçlük şov yapamazdı...Bir de geçen haftaki maçta da yazdım, o Polonyalı uzunu tutamayan uzunlarımız ile biz yapamayız diye...Burada da gördük; Batista denize döktü bizi...Halbuki sezon başı pota altı canavarı ararken burnumuzun dibindeydi..Semih ve Vesely'yi alacağımıza Batista'yı kapsak yanına da Konyalı Sean Williams gibi bir oyuncu eklesek, Oğuz, Zo ve Nemanja ile acayip bir rotasyonumuz olurdu..Ama bu takımı kuran Obra vardır bir bildiği deyip geçeceğiz..Sonuçta buraya başarısız olmaya gelmedi bu adam ama formsuz işte...Kısaca Huertel falan değil Jamon gordon tipi bir kısa ve sağlam bir uzun takviyesi ile top 16'ya girersek önümüz açık..Yoksa kırılsın kalemler
NOT: Semih ilk yarıda oyundan alınırken obra'ya el hareketi mi yaptı ben mi yanlış gördüm...

Çevrimdışı denizz19

• Üye
Rerere rarara diye biliyorum ben ama karıştırıyor olabilirim
forumdan kimse gitmesin kimsw kimseyi de kovmasin
her yenildi sonrasi birbirimize sarmayalim yahu

Lan miss gibi yunan rakisi içtik.  Yediğimiz şeyi yazmiyorum ayip olur. Zevkten mayhoş  olmamiz lazim biye sinir kupuyuz anlamadim gitti

;D ;D Haklısınız.

fbkolik

• Ziyaretçi
Anlatamıyorum .
"
Hala burada obra rererö diyenler var,10.üçlüğümüzü yiyoruz hala mola alınmıyor,adamlar 25 sayı önde ilk üçlüğümüzü atıyoruz hemen mola alıyorlar ve mola dönüşü 3 lük ile cvp veriyorlar.

He obra he."

Ben yukarıdaki mesaja tepki gösterdim ve bunun eleştiri olmayacağını söylüyorum . Sadece bu başlıkta değil forumda değil dünyanın herhangi bir yerinde yanlışlar yazılmasın dediğim tek bir anı bulun gelin tekrar konuşalım .
Aradan doğruların cımbızla çekilmesini de istemiyorum sadece görmezden gelinmesin diyorum .
Kardeşim o mesaja yazdığını  anladım zaten ama taraftar oynanan oyundan o kadar üzgün ki bir sinirle yazabiliyor,içini öyle dökme ihtiyacı hissedebiliyor,olur böyle şeyler.Birşey yazıldı diye senin direk cephe alıp eleştirinin tanımını yapmana gerek yoktu,özgür bir forumda sınırları aşmadığı sürece isteyen istediğini yazabilmesi lazım ki burası terbiyesi en yüksek forum bence,burada bile büyük tepki gösterilmesineydi benim kızmamda,benim de anlatmak istediğim buydu en başından.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
En iyi salon bizde,seyirci rekoru hep bizde(Sinan Erdem,FB Ulker Arena),Dunya Finali ve Avrupa Sampiyonu olan oyuncular bizde, parayı hamuduyla goturuyorlar,altlarında Bentley,Ferrari vs ozel hayatında son derece hos yasayan oyunculardan sahada da hos perf. gostermesini bekleme hakkımız yok mu?Her sene bir bahane tamam da bir yerde de bitsin artık

Huseyin Hoca, bana ithafen yazmissin sanirim.  Her hafta ayni seyleri konusuyoruz, o yuzden surekli bunlari tekrar etmenin bir manasi yok.  Kisaca, deginmek gerekirse:

(1) En iyi salon derken kastin nedir?  En yenisi mi?  En moderni mi?  Oyle ise evet.  En iyisi derken, rakip uzerinde en iyi baski yaratan salon mu?  Bence en kotusu.  O yuzden, muglak bicimde bunu konusmak zor.
(2) Dunya ve Avrupa Sampiyonu oyuncularin cok daha fazlasi diger takimlarda da var.  Daha da onemlisi, en iyi oyunculari kadroda biriktirmenin basarinin direkt recetesi olmadigini defalarca gorduk.
(3) Dedigim gibi, ust duzey takimlarin hepsinde, bu tur paralari alan oyuncular var.  Bunun bize has sorunu, Turk oyuncularin mentalite olarak cok calismaya yatkin olmamasi olabilir.

Çevrimdışı denizz19

• Üye

gerçi siz küfür etmediniz,sizin gıyabınızda o arkadaş belki anlar :))

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
Daha önce de dedim, 3'lü savunmada stoperlere adam markajı verip, sarkık liberosuz oynuyor gibiyiz.
Hoops and rap

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Cem rivrivi bırak Barca maçı öncesi organizasyonu ayarla..bu sefer rakı içelim maçta kaybedersek oyunculara saldırır sağlam bir sopa yer ayılırız ;D ;D ;D ;D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cem rivrivi bırak Barca maçı öncesi organizasyonu ayarla..bu sefer rakı içelim maçta kaybedersek oyunculara saldırır sağlam bir sopa yer ayılırız ;D ;D ;D ;D
rivriv nedir abi?  Bugün muazzm benzetmeler görüyorum forumda ahahahah
abi yapalaim da raki ben içemem araba kullanacam ama yaparız bir organizasyon....
forumdan da duyururuz

fbkolik

• Ziyaretçi
%100 değil %1 milyon katılıyorum abi sana.Düşüncelerimi olağanüstü şekilde yazmışsın.

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Abiler biraz Zoric'e yüklensek kimsede sinir stres kalmaz gibi geliyor bana. Hem bir geleneği de atlamamış oluruz :)