Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 849672 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
dilloluk deği bugün belkide tek olumlu şey zoriç'ti düşün artık takımın halini.
adama 1 hafta küfür ettim gitsin dedim toparladi kendini
ağız ağız değil ki barışım

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Besim
ne diyon amk ?
Lan yeni tecavüz den çıktık sende kafamızı .....me allasen :)
Ya o kadar komplike yazıyorsun ki 3 kere okuyorum anlamıyorum. Cidden eziklik kompleksi yaşıyorum senin yazdıkları anlamaya çalışırken :) :(

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Besim Hocam gucume giden iyi ki kulturumuz yok bir de ona sahip olsak yapılacak elestirileri dusunemiyorum minvalinde yorumlar bu sizin de olabilir bir baskasının da olabilir.FB Sk gelen oyuncuyu neden oldursun.Gelen oyuncu burada oynamıyorsa,is ahlakı zayıfsa bu neden klubun ve kocun sucu olsun.Ben bunu anlayamıyorum.
İngiltere Q2 arenadan sonra Avrupa'nın en modern salonuna sahibiz.O oyunculardan rakiplerde de olabilir.Ama bizde de var.Top 10 oyuncudan belki 32u bizde spor da iyi oyuncuyla oynanıyor.Pana bize fark atacak,Bramos 10 ucluk atacak,Pana ilk yarıda 60 atacak takım degil bunu yeme hakkımız yok,olmamalı...Avrupa'nın en iyi kocu bizde,digerlerinde bu luks yok.Ayrıca o salonun akustigi de cok iyi ama sen cekirdek yiyicem dersen o akustik olmaz.Bizim verdigimiz paraları veren de toplasan 4 takım varsa biri de biziz.En iyi antrenoru getiriyoruz,parayı veriyoruz,salonu veriyoruz,taraftar seyirci rekoru kırıyor.Kombinede rekor kırılıyor.Burada oyuncunun da payına birseyler dusmuyor mu?Seyirci rekor kırıyorsa,parayı dokuyorsa basarı isteme hakkı yok mu?

Ben koca birsey demiyorum.Ama koc da istedigi kadroyu kursun,kimsenin bahanesi olmasın.Ben bir taraftar olarak basarı isteme ve bekleme hakkımın oldugunu dusunuyorum.Bir Baskan ve taraftar olarak Ahmet Ozokur'un da,Aziz Yıldırımın da basarıyı isteme hakkı oldugu dusuncesindeyim.OAKA,Dia falan beni acıkcası enterese etmiyor.Real yarın gidip 20 vurup gececekse sen de 3 sayı ile gec.Milano rovansı ne olur tahmin edebilen yoktur.

Biraz tez canliyiz bunu kabul etmek lazim.  Daha sene basi; takim dogru sinyaller vermiyor olabilir.  Ama simdi soruyorum, "bu takimdan bir halt olmaz", "subeyi toptan kapatalim" minvalindeki argumanlara karsilik benim soyledigim "basketbolda gelenek olusturamadik" sozu.  Bu ikisinden hangisinin daha asiri ve irrasyonel oldugunu dusunuyorsun? 

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Böyle maçlardan sonra aklıma direk şu basın toplantısı geliyor .

www.youtube.com/watch?v=48_HckET5m44

""Bugün oynadığımız Prokom takımı 50 sayı fark atmamız gereken bir takım. 22 sayıyla kazandık.

Bazılarına göre Panathinaikos Final-Four'a gidecek. Şaka gibi. Bu Panathinaikos mu Final-Four'a gidecek. Bu oyunla hiç şansımız yok. Hiçbir şey iki günde değişmez.

Hayatım boyunca en iyisini, hatta daha fazlasını yapmaya çalıştım. Bu benim karakterim. Bazı oyuncularımda da bu karakteri görüyorum ama tekrarlayayım, bazı oyuncularımda... Bazıları ise Panathinaikos forması giymeyi hak etmiyor.

Ben ve ekibim bir işi başarmak için herşeyi yaparız. ama benim yüreğim bunun çok zor olacağını söylüyor. Ben ve ekibim birlikte cephedeki askerler gibi savaşacağız.

Molada savunmayı şöyle yapın, hücumda şunu oynayın diyorum. 10 saniye sonra bazı oyuncular tam tersini yapıp kafalarına göre oynuyor. Onlar bu yolda giderlerse benchte otururlar. Onlar için sunabileceğim başka seçenek yok. 10 saniye sonra hatırlamıyorlarsa kafaları başka yerde demektir. Benim için çok basit. Oynamak isteyenlerle oynayacağım. Ben oynama isteğini oyuncunun gözünde görmeliyim. Kim olduğu hiç önemli değil. Geçmişte yaptıkları geçmişte kaldı (ıslık çalarak), beni gelecek ilgilendiriyor. Gerçekten özel bir oyuncu olduklarına inanıyorlarsa bunu şimdi göstersinler.

Siena'ya geçen hafta neden kaybettik? Aptalca hatalarımız yüzünden. Bazı oyuncuların yeterince kazanma isteği olmadığı için kaybettik.

Artık yeter... 6 oyuncuyla oynarım, 7-8 oyuncuyla oynarım. Benim için sorun değil. Onlara verdiğim süreyi, Panathinaikos'ta oynadıklarını fark edemiyorlar. Bu aptallık.

Her antrenmanda binlerce defa aynı şeyleri tekrarlamaktan bıktım. Bana haklı olduğumu söylüyorlar antrenmanı durdurduğumda... Haklı olduğumu biliyorum. O zaman konsantre olun. Panathinaikos'un milyonlarca taraftarı olan bir kulüp olduğunu anlayın." 

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
Isabetli bir noktaya parmak basmissin ama sunu gozden kacirmamak lazim: Hoca'nin ne sekilde analiz ettigi ile oyuncularin ne sekilde ortaya koydugu arasinda ic ice gecmis bir yapi var.  Gayet guzel analiz etmesine ragmen, oyuncular bunu icrada basarisiz olmus ise, ortaya kotu bir sonuc cikiyor.  Yani kotu sonuc, kotu analiz denklemi olusuyor.  Bu yukarida bahsettigim mantiksal dizin icinde yanlis olabiliyor. 

Farklı şeylerden bahsetmiyoruz abi zaten, ama gidiş yolumuz farklı. Oyuncular %100 suçlu zaten, mücadele etmiyorlar en başta. Ama koç da suçlu. Maç sonu açıklaması da bunu kabul edip bazı şeyleri değiştireceğine dair olmuş, umarım ki değişir.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
Savunma da başarılı oyuncumuz yok kısmına kesinlikle katılmıyorum. .tamamen sonuç odaklu konuşuluyor

Sato ömer bo varken 100 yerdik he maçtan. Çok iyiydiler bireysel olarak. Sonuç.  Takim gibi hareket etmezsen böyle yunan şeyi yersin muratim...
bogdan da hickman da iyi savunmacilar
savunmada oyuna enerji katacak oyuncu yok abi kinsey,ömer onan,eddie basden tarzı bi adamımız olsa belki farklı olabilirdi.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Besim

• Üye
Besim
ne diyon amk ?
Lan yeni tecavüz den çıktık sende kafamızı .....me allasen :)
Ya o kadar komplike yazıyorsun ki 3 kere okuyorum anlamıyorum. Cidden eziklik kompleksi yaşıyorum senin yazdıkları anlamaya çalışırken :) :(

Yav hemso, sen uzoya devam et :)

Orada spesifik bir mesele vardi.  Meseleyi tartistigimiz arkadasin onceden bahsettigi hususlari gormediysen, anlasilmaz gozukebilir :)

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
ahahaha adamsin güzel kardeşim...
sende tecavüz den keyif alanlardansin desene ..
ne demiş atalar kaçınılmaz ise zevk almak lazım diye 8)

Geçtiğimiz sene Kleiza'yı son maça kadar bekledim ben, geçtiğimiz iki üç haftalık performansla beni yıldıramaz Zoric :D

Zevk kısmına gelirsek güzel attılar be abi. Diamantidis'i de fantasyde almıştım 10 asist yapmış allah bereket versin.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
adama 1 hafta küfür ettim gitsin dedim toparladi kendini
ağız ağız değil ki barışım
hahahhahahahhaah abi sen çaktırmadan obradovicide bitiriceksin bence koça biraz sövsen fınal-four uzak değil.
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
Yemin ederim Pianigiani çaresizliğini iliklerime kadar hissettim bugün yeniden. Arkadaş 2 yıldır takımda oyun olarak 1 gram mı bir ilerleme kaydedilemez? Hala savunma elek gibi hala hücumda ben doğru dürüst bir set hücumu göremiyorum hep isolation ve zorlama hücumlar. Her maçı büyük bir heyecanla bekliyorum bu maç farklı olur bu defa sert sağlam  bir görüntü veririz diye ama her maç hayal kırıklığı en ufak bir ışık göremiyorum geleceğe yönelik

Çevrimdışı Besim

• Üye
Farklı şeylerden bahsetmiyoruz abi zaten, ama gidiş yolumuz farklı. Oyuncular %100 suçlu zaten, mücadele etmiyorlar en başta. Ama koç da suçlu. Maç sonu açıklaması da bunu kabul edip bazı şeyleri değiştireceğine dair olmuş, umarım ki değişir.

Eyvallah.  Yani simdi, Hoca'nin kendi analizini mac heyecani ve adrenalini ile icra etmekteki basarisi da farkli bir mesele.  Ben Obradovic'in analizde kusur isledigini sanmiyorum.  Mac ici performansi zayif kalmis olabilir. 

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
dilloluk deği bugün belkide tek olumlu şey zoriç'ti düşün artık takımın halini.

Savunmada Batista'yı kaçırmasa benim için maçın mvp'siydi :)

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Bu mağlubiyetin sorumluları (koç ve oyuncular kadar) geçtiğimiz hafta Pao'yu yenen Bayern'dir.
... vardı geçtiğimiz hafta Pao'yu yendiniz.
Adamlar bize patladı.
Hani çok ümidim yok ama inşallah benzer bir konsantrasyonla bizde Barca karşısına çıkar bu mağlubiyeti unuttururuz(aslında tüm defolarımızı kabak gibi gösteren bir maç olduğundan hiç unutmamak en iyisi ya neyse).
...

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
Savunmada Batista'yı kaçırmasa benim için maçın mvp'siydi :)
batiste hala kaçıyomuş yunan polisi zor tutmuş.
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Koç dediğini yapsın..Değişim yetmez..Çok değişim şart.Değişimler lazım!
HaBaBaM GüM GüM GüM