Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 849672 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Dia hariç şu panadan bize gelsin diyeceğimiz 1 tane oyuncu say deseler kimse söylemezdi herhalde. Gariplik burda işte. Maçın ilk 5 dakikası son 35 dakikası için fragmandı adeta. Pana bize bunları yapıyorsa Real, Barca gibi deplasmanlarda Allah yardımcımız olsun dicem. Önümüzdeki üç maç Barca içerde, Bayern ve Milano dışarda gruptaki yerimizi belirler.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Geçtiğimiz sene Kleiza'yı son maça kadar bekledim ben, geçtiğimiz iki üç haftalık performansla beni yıldıramaz Zoric :D

Zevk kısmına gelirsek güzel attılar be abi. Diamantidis'i de fantasyde almıştım 10 asist yapmış allah bereket versin.
efsane attilar yahu. Işte 100 yilda.1 kere olur euroleague de o da yine bize.denk geldi :) :)

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
Zoc didn’t hide his anger in the press conference: “It’s my responsibility, I have chosen those players and this is my work. I have to change some things. If it’s possible or not, the future will tell. I want to thank the people of Panathinaikos for the way they treated me also today. It’s something special for me to be haere and I feel shame for the image of my team”.

Özetle sorumluluk benim, bazı şeyleri değiştirmek zorundayım, bunun mümkün olup olmadığını zaman gösterecek demiş. Transfer mi olur, kadro dışılar mı olur, ne olur bilmiyorum. Ama önümüzdeki günler hareketli olacak gibi.

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
batiste hala kaçıyomuş yunan polisi zor tutmuş.

Ahahah yunan polisi Zoric'ten biraz daha tezcanlı galiba.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
1-2 kez Çekirdek yiyen tayfa falan demiştim Arena da..Ağzıma edeyim..Taraftarı suçlamak neymiş..

Kombine alır..Rekor kırar..Bilet alır 250 lira bazı biletler! Hasılat rekoru kırılır..Ki Hala ülker Bütçe vs vs diyorlar..

Bu taraftar daha ne yapacak lan! Kaba etini mi verecek..Bir o kaldı zaten!

Başaracaksınız..Yapamıyorsanızda sonuçlarına katlanacaksınız
HaBaBaM GüM GüM GüM

hmetin

• Ziyaretçi
Biraz tez canliyiz bunu kabul etmek lazim.  Daha sene basi; takim dogru sinyaller vermiyor olabilir.  Ama simdi soruyorum, "bu takimdan bir halt olmaz", "subeyi toptan kapatalim" minvalindeki argumanlara karsilik benim soyledigim "basketbolda gelenek olusturamadik" sozu.  Bu ikisinden hangisinin daha asiri ve irrasyonel oldugunu dusunuyorsun? 
Bu takım kim ne derse desin 8-10 senedir hadi onu gec 5 senedir ciddi yatırım yapıyor.En cok para harcayan 5 klupten biri ve en iyi salon ve taraftar destegine sahip o kultur olusmaya baslamıs olmalıydı.Eger su anda sıfır kultur diyen varsa o %30-40 larda olmalıydı.CSKA da para harcayıp karsılıgını alamıyor ama karsılıgını alamıyor dediginde ya 2. ya 3. oluyor.Top8,Top 16 da elenmiyor.Barca,Real,Oly de oyle ayrıca bu takımın bana gore Milano,Pana gibi takımlardan fark yeme de mac kaybetme de hakkı yok.
Hocam 2 yıldır cok buyuk beklenti var.Ama bakıyorsun Sekulic,Jackson gibi isimler geliyor.Gecen sene ozelinde oyununa laf edebilirsin ama kimse Bo yuregini koymadı diyemez.Gecen sene yuregini koyan oyuncu 2. dusunsen aklına zor gelir.Zoric beklentileri karsılamıyor,daha sene basında bilen arkadaslar kısalarda fazlalık var dediler.Gou-Bogdan-Hickman benzer tipte adamlar gibi duruyor.Ve hepsine ayrı bir top verme imkanın yok.2 yıldır en tarafsız FB li dahi oyun kurucu ve uzun konusunda mutlu degildir.Hatalar tekrarlanınca bundan isyan eden arkadaslar da olabilir.

Ben bu takımdan birsey olmaz demem.Bu takımın TR de sampiyonlugu garantidir.Eger olur da mucize eseri olamazsa inanılmaz bir basarısızlıktır.Ama TR de tum kupaları almak ki onu bile alamadık bu takımı basarılı yapmaz.Bu takım F4 de olmadıgı surece benim icin basarısızdır.

Koc da Calathes,Teo mu dedi.Alamadın mı o zaman icabında icine sinmeyen adamı almayacaksın.Ayrıca Obradovic'i bile yeterince takmayan Emir kimi takar onu da bilemiyorum.

Çevrimdışı finkployd

• Üye
efsane attilar yahu. Işte 100 yilda.1 kere olur euroleague de o da yine bize.denk geldi :) :)

100 yılda 1 değil 4 kere olsa 4'ü de bize denk gelir.net

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
100 yılda 1 değil 4 kere olsa 4'ü de bize denk gelir.net

Olmazmı..Geçen sene T 16 DA kaybettiğimiz çok maç bu maçın copy paste si.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
bu maça dair:

1. adamlar üçlük kaçırmadı
2. adamların çirkin kadın taraftarı yok
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
"Bu yenilgi sorumluluğu bana aittir. Bu oyuncuları ben tercih ettim takim benim takımım. Bazi şeyleri değiştirmem lazım. Yapıp yapamayacağınızı zaman gösterecek.
panathinaikos taraftarina bana davranışlarindan dolayi teşekkür ediyorum burda olmak özeldi ve takımın halinden dolayi utanıyorum"

Reis böyle konuşmuş...

Kanepe nin temizlik faturasını gondercem kendisine
Uçak ve otel masraflari da yıkmak lazim üzerine  ;) :)

Çevrimdışı finkployd

• Üye

Olmazmı..Geçen sene T 16 DA kaybettiğimiz çok maç bu maçın copy paste si.

Böyle gecelerde kafamı yastığa koyduğumda aklıma hep Bobby Brown gelir.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
bu maça dair:

hahaahhahahaha okan abi maçtan aklında kalan inşallah sadece bayan taraftarlar olur.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
bu maça dair:

Az önce Twitterda birisi Koça Come back yazmış..

Bizi de alın diye yalvardım Okan..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
bu maça dair:

ya sorma okan sarışın hatun çıkınca Süreyya geldi yanıma. Oo dedi mac ayağına karilara bakiyorsun filan trip yaptı gitti :)
Hayir o değil hatunatam bakamadim

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
"Bu yenilgi sorumluluğu bana aittir. Bu oyuncuları ben tercih ettim takim benim takımım. Bazi şeyleri değiştirmem lazım. Yapıp yapamayacağınızı zaman gösterecek.
panathinaikos taraftarina bana davranışlarindan dolayi teşekkür ediyorum burda olmak özeldi ve takımın halinden dolayi utanıyorum"

Reis böyle konuşmuş...

Kanepe nin temizlik faturasını gondercem kendisine
Uçak ve otel masraflari da yıkmak lazim üzerine  ;) :)

"Taraftarlar sezon öncesi kombine rekoru kırdı, bizi takip ediyorlar ve çok önemsiyorlar. Ben şimdi onlara ne anlatabilirim?"  diye de eklemiş. Kanepe faturasını kesin öder yani.