Biraz tez canliyiz bunu kabul etmek lazim. Daha sene basi; takim dogru sinyaller vermiyor olabilir. Ama simdi soruyorum, "bu takimdan bir halt olmaz", "subeyi toptan kapatalim" minvalindeki argumanlara karsilik benim soyledigim "basketbolda gelenek olusturamadik" sozu. Bu ikisinden hangisinin daha asiri ve irrasyonel oldugunu dusunuyorsun?
Bu takım kim ne derse desin 8-10 senedir hadi onu gec 5 senedir ciddi yatırım yapıyor.En cok para harcayan 5 klupten biri ve en iyi salon ve taraftar destegine sahip o kultur olusmaya baslamıs olmalıydı.Eger su anda sıfır kultur diyen varsa o %30-40 larda olmalıydı.CSKA da para harcayıp karsılıgını alamıyor ama karsılıgını alamıyor dediginde ya 2. ya 3. oluyor.Top8,Top 16 da elenmiyor.Barca,Real,Oly de oyle ayrıca bu takımın bana gore Milano,Pana gibi takımlardan fark yeme de mac kaybetme de hakkı yok.
Hocam 2 yıldır cok buyuk beklenti var.Ama bakıyorsun Sekulic,Jackson gibi isimler geliyor.Gecen sene ozelinde oyununa laf edebilirsin ama kimse Bo yuregini koymadı diyemez.Gecen sene yuregini koyan oyuncu 2. dusunsen aklına zor gelir.Zoric beklentileri karsılamıyor,daha sene basında bilen arkadaslar kısalarda fazlalık var dediler.Gou-Bogdan-Hickman benzer tipte adamlar gibi duruyor.Ve hepsine ayrı bir top verme imkanın yok.2 yıldır en tarafsız FB li dahi oyun kurucu ve uzun konusunda mutlu degildir.Hatalar tekrarlanınca bundan isyan eden arkadaslar da olabilir.
Ben bu takımdan birsey olmaz demem.Bu takımın TR de sampiyonlugu garantidir.Eger olur da mucize eseri olamazsa inanılmaz bir basarısızlıktır.Ama TR de tum kupaları almak ki onu bile alamadık bu takımı basarılı yapmaz.Bu takım F4 de olmadıgı surece benim icin basarısızdır.
Koc da Calathes,Teo mu dedi.Alamadın mı o zaman icabında icine sinmeyen adamı almayacaksın.Ayrıca Obradovic'i bile yeterince takmayan Emir kimi takar onu da bilemiyorum.