Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 846997 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RBaggio

• Üye
Maçı baştan sona tüm sakinliğimi koruyarak izlemeye çalıştım ve zaman zaman eksen kaymaları olsa da başardım sayılır.Maç öncesi tv yorumcularının favori olarak bizi göstermesine dayanarak tv başına "acaba mı?" diye geçmiştim ama çok ama çok üzücü bir oyun ve sonuçla karşı karşıya kaldık.Pana geçtiğimiz yıllara göre kadro kalitesi anlamında erozyona uğramış olsada bizim kolay teslim olmamız ve savunmada dik duramamızdan kaynaklı üçlük yağmuru sonucu maç neredeyse ilk yarı bitti.Sanırım geçen seneki deplasmanda da Bramos 9 tane üçlük atmıştı.Zaten mağlup olduğumuz maçların büyük kısmında rakibimiz ortalamaların üzerinde üçlük isabeti buluyor.
Umarım gerekli dersler çıkarılır diyeceğim ama uzun rotasyonunda ki sertlik yetersizliği,oyun kurucu pozisyonu için lider bir oyuncuyu çıkaramamız ve uzun yıllardır izleyip artık bıktığım Emir'in savrukluğuyla EU'da yolumuzun çokta uzun olmayacağı olasılığı yüksek.
Haftaya Barça maçında kazanmak önemli ancak her şeyden önemlisi spor ahlakına,kazanılan ücretin karşılığına ve arkasında milyonlar olan bu forma hakkına gereken mücadeleyi vermek olacak.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Besim kusura bakma ama konuşturana bak demek istiyorum sadece..

Maalesef umutsuz vakka yız

Ya Murat, niye o kadar canini sikiyorsun ki?  Deneyip, gorecegiz.  Olursa olmazsa, olmaz.  Biraz sabirli olmak lazim.  5 sene ise 5 sene.  Demek istedigim sey su: Allah'tan cok muthis bir gecmise sahip bir takim degiliz.  Oyle olsaydik, dusunmek bile istemiyorum.  Bazi yorumlar oyle boyutlara geliyor ki, goren de bu takim 10 senedir basarilara ambargo koymus. 

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
bu arada boş denilen salonda 14500 seyirci varmış

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
Pana geçen hafta ligde 15/27 ile 3'lük atmış  bugünde 18/26 ...

Çevrimdışı Besim

• Üye
Yenilirsek normal, kazanırsak bir galibiyetten fazlası olur diyorduk. Ama yenilgiye normal desek de herkes bu sefer şeytanın bacağını kıracağımızı düşünüyordu, ben de dahil. Yine olmadı. Belki sonuç olarak normal olan oldu ama bu şekilde olması büyük hayal kırıklığı. Sahada ne yapacağını bilmeyen ve en ufak sertlikte sinen bir oyuncu topluluğu izledik. Dağıldık yani özetle. Bu maç özelinde sorumlu tamamen Obradovic'tir. Takımı iyi hazırlayamamış, rakibi iyi analiz edememiş, rakipten gelecek hamlelere de çözüm üretemedi maç içinde.

Bu kadar üçlük yemenin çözümü olur mu derseniz, atılan şuta el kaldırmamak aşağılık bir harekettir. O kadar güven verdik ki adamlara, şuta kalkarken 2.kez düşünmediler bile.

Sezon başı durumunu oturmayan sistem için kullanabiliriz ama bu maçın sezon başıyla falan hiç alakası yok. Bu maç rezalet vardı, şimdi buradan kalkmayı başarabilmek belirleyici olacak. Barcelona maçını kazanmak zorundayız, hatta bırak barcelona'yı, haftaya karşımıza dream team çıksa da kazanmak zorundayız.

Simdi dikkat edersen, yazinda ciddi bir tutarsizlik var.  Obradovic bu takimi iyi analiz edemediyse, kimse edemez.  Bir defa onu gecelim.  Suta el kaldirmayanlara, Obradovic mi el kaldirmayin dedi? 

Çevrimdışı Besim

• Üye
bu arada boş denilen salonda 14500 seyirci varmış

Abicim, daha dur bakalim.  Ne abartilar gelecek.  14500 seyircili salon, bos denecek; Obradovic komisyon aldi denecek...  Var oglu var :)   Yeni basladi...
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2014, 23:41:30 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ya Murat, niye o kadar canini sikiyorsun ki?  Deneyip, gorecegiz.  Olursa olmazsa, olmaz.  Biraz sabirli olmak lazim.  5 sene ise 5 sene.  Demek istedigim sey su: Allah'tan cok muthis bir gecmise sahip bir takim degiliz.  Oyle olsaydik, dusunmek bile istemiyorum.  Bazi yorumlar oyle boyutlara geliyor ki, goren de bu takim 10 senedir basarilara ambargo koymus. 

2 senedir Guard diyoruz..Yine diyoruz..

2 senedir sağlam 5 diyoruz yine diyoruz..

2 senedir 3 numara lazım diyoruz yine diyoruz..

Kota varken 8 yabancı alan takım kota kalktı 6 da kesti..Bu kadar türk almaya ne gerek vardı..

Onu diyorum aynı tas aynı hamam..Geçen sene F16 performansımızdan bukleler sunduk..Rezital yaptırırdık adamlara yaptırdık..

Mvp çıkarırdık çıkardık..Yani demem o olmazsa olmaz..Obradoviçlede olmaz abi..Olmuyorda ayrıca bana göre..Bir kere neden olmuyor..O eski Obradoviç gibi davranmıyor.Adam özünü inkar ediyor..Böyle bir takım Obradoviç tarihinde yok..

Adam gibi Guardı olmayacak...Sağlam 3 numaraların olmayacak..Sağlam Pivotun olmayacak..Bak Pana ile 10 kusur senesine..Varmı böyle takımı..Eee o zaman neden kasıyoruz baba?
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Tamam işte burda aynı noktaya geliyoruz,bu maç için doğru yoksa millet elbette yanlışları yazar,olmayan birşey yazılmaz,aynen bugün olduğu gibi.

Sezon başından beri de doğrularımız 1 ise yanlışlarımız 3 durumunda.Doğal olarak da yanlışlar doğruların üstünü örtüyor,ortada yine birşey kalmıyor.3 yanlış 1 doğruyu götürünce eleştiren suçlu oluyor,eleştirene başka foruma git deniliyor,eleştirinin tanımı yapılıp o kadar yanlışa rağmen cımbızla çeker gibi aradan doğruların çekilip söylenmesi bekleniyor.

Anlatamıyorum .
"
Hala burada obra rererö diyenler var,10.üçlüğümüzü yiyoruz hala mola alınmıyor,adamlar 25 sayı önde ilk üçlüğümüzü atıyoruz hemen mola alıyorlar ve mola dönüşü 3 lük ile cvp veriyorlar.

He obra he."

Ben yukarıdaki mesaja tepki gösterdim ve bunun eleştiri olmayacağını söylüyorum . Sadece bu başlıkta değil forumda değil dünyanın herhangi bir yerinde yanlışlar yazılmasın dediğim tek bir anı bulun gelin tekrar konuşalım .
Aradan doğruların cımbızla çekilmesini de istemiyorum sadece görmezden gelinmesin diyorum .

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
Simdi dikkat edersen, yazinda ciddi bir tutarsizlik var.  Obradovic bu takimi iyi analiz edemediyse, kimse edemez.  Bir defa onu gecelim.  Suta el kaldirmayanlara, Obradovic mi el kaldirmayin dedi? 

O zaman kimse analiz edemez olarak değiştireyim, çünkü rakibi analiz edebildiğiniz bir maçın ilk devresinde 60 sayı yemezsiniz, bunu da şansla açıklamak polyannacılık olur. Bunu kabul etmek çok zor değil bence, bugün kötüydü koç. Ki her fırsatta koç eleştirisi yapan bir adam değilim, ilk defa eleştiriyorum.

Farkettiyseniz şut olayını başka bir paragrafta yazdım, yani Obradovic'in rakibi analiz edememesinden ya da hamlesizliğinden başka bir konu olarak. Burada da oyuncuları eleştirdim.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Mesela şunu sormak isterdim koça?

'' Koç geçen sene her maçta azarlayıp adam ettiğin Melih neden kadro da değil..İzzet orada sadece havlu sallıyor neden Melih kadroya giremiyor?''

HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
aman sabahlar olmasın
bu gece bu forumda rekkor kırılır
hadi herkese iyi eğlenceler, pazar günü yazarız birşeyler
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı denizz19

• Üye
Anlatamıyorum .
"
Hala burada obra rererö diyenler var,10.üçlüğümüzü yiyoruz hala mola alınmıyor,adamlar 25 sayı önde ilk üçlüğümüzü atıyoruz hemen mola alıyorlar ve mola dönüşü 3 lük ile cvp veriyorlar.

He obra he."

Ben yukarıdaki mesaja tepki gösterdim ve bunun eleştiri olmayacağını söylüyorum . Sadece bu başlıkta değil forumda değil dünyanın herhangi bir yerinde yanlışlar yazılmasın dediğim tek bir anı bulun gelin tekrar konuşalım .
Aradan doğruların cımbızla çekilmesini de istemiyorum sadece görmezden gelinmesin diyorum .
,

Burada neden öyle yazdığımı zaten yazmışım,nedeniyle beraber yazdığımda bile anlamıyorsanız o sizin sorununuz.

Umarım bunu anladınız :)

Edit:Siz de hiç bişey söylemeden,s.git diyosunuz.Karşı cevabınız bile yok bu durum çok acınası.
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2014, 23:47:47 Gönderen: denizz19 »

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
Obradoviç Teo'yu istedi ama olmadı tamam 1 numara için düşüncesi topu karşıya geçirsin yeter o yüzden Hickmanı aldık Can'ı da orda kullanıyor diyorlar.Peki o zaman Bo'yu niye gönderdik Hickmanın yerine gayet iyi oynardı en azından savunması vardı hırsı vardı Hickman artısı nedir ? savunma desen orta şutu orta.Neyse yine bir mağlubiyet sonrası adamlar atıyor diyip geçelim böyle gelmiş böyle gider....

hmetin

• Ziyaretçi
Ne yapalım arkadaslar?Aman kulturumuz yok diye 50 sene mi bekleyelim.
En iyi salon bizde,seyirci rekoru hep bizde(Sinan Erdem,FB Ulker Arena),Dunya Finali ve Avrupa Sampiyonu olan oyuncular bizde, parayı hamuduyla goturuyorlar,altlarında Bentley,Ferrari vs ozel hayatında son derece hos yasayan oyunculardan sahada da hos perf. gostermesini bekleme hakkımız yok mu?Her sene bir bahane tamam da bir yerde de bitsin artık

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Maça daldık poyraz'ı unuttuk
Onur abisinin dediği gibi başlarım lan dedi böyle maça kanepeye işedi 8) Allah tan işedi sıçabilirdi de :) hep şükür ederim halime :)