Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 861808 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kanazawa1907

• Üye
  • Yer: Japonya
http://www.yarisaha.com/fenerbahce-ulker-cozumu/

muhtesem bır analız.bu arkadası tanıyan var mıdır?

Çevrimdışı south

• Üye
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2014, 03:34:27 Gönderen: south »

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
olur böyle sıkıntılar...
keşke yaşanmasaydı ama yaşandı. yapacak birşey yok
buradan Ayağa kalkacağız , ve savaşmaya devam edeceğiz.
ARCH ENEMY - We Will Rise (OFFICIAL VIDEO)

biraz sert parçadır ama çok severim
''WE ll Rise '' ARc Enemy  @bohannon_1907

üzerimizdeki ölü toprağını atalım tekrar motive olalım perşembe günü Barcelona maçı var.
Cem, buna sadece Bismillahirrahmanirrahim diyorum.  :D
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Stratofarius

• Üye
  • Yer: türkiye
Çok kötü bir maç olduğunu söylemek yanlış olmaz.Maç esnasında spikerin dediği gibi biz bir hücum takımıyız.Takımımızda çok iyi bir savunmacı diye bileceğimiz bir kaç kişi vardır. Ne zaman hücumu iyi oynarsak o zaman iyi savunma yaptığımız söylenebilir.Ama Panathinaikos
maçında ikisini de yapamadık.Ve bun sonucunda da doğal olarak üçlükler geldi. Pota altında da Batista ya basket atmasına izin vermişcesine savunma yapınca o da bu teklifi geri çevirmedi ve basketleri attı.Ve bunlar üst üste gelince takım çöktü moraller bozuldu ve savaşma duygusu
tamamen kayboldu.3. ve 4. çeyreklerde biraz mücadele gösterdik ama o da Obradovic in zoruyla oldu.Sonuçta maçı kaybettik.Böyle bir deplasmanda böyle bir fark  ağır olur tabi ama takımımızın kendisini toparlaması gerekir.Güçlü bir kadroyuz bunların üstesinden gelebiliriz.Bu maçı da hiç unutmamalı ders çıkarmalıyız.

« Son Düzenleme: 01 Kasım 2014, 12:08:24 Gönderen: Stratofarius »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
dun murat didin dogru soyledi..pana evinden cıkarken oyuncular 3 luk sokmaya baslamıs dedi...cidden olacak is degil...bir ara 22 de 18 di..

bunun savunma ile de cok alakası yok..bos bıraksan tamamen o kadar sokamazlar..bırak 3 lugu ft atsan olmaz o kadar...cidden olaganustu bir olaydı...

biz kotuyduk ayrı ama ne yapsak o yuzde karsısında duramazdık bence..

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Hayırlısı..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
Belki fazla anlam yüklememek gerekir ama sezonun kritik maçlarından, yerden kalkmak adına bu maç iyi bir fırsat. Normal şartlarda yenilgi beklenen bir sonuç olsa da biz bu durumdayken işleri daha da karıştırabilir. Kazanmaya çok ihtiyacımız var.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
sezonun ilk kırılma maçı
ya gaza gelicez ya karalar bağlıycaz
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

hmetin

• Ziyaretçi
Gecen sene el kol hareketleri yapan Huertas'a soyle sert bir faul yapan olursa kendi adıma sevinirim.Macı almalıyız ve 2 sayı ile de olsa alacagımıza inanıyorum.Ribauntlarda ezilmeyelim macı alırız.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Takımın karakterini gösterecek maç.
Kazanmak elbette önemli ama bir o kadar da gerideyken "neden geldim Istanbul'a" bakışı atmayan, isyan eden bir oyuncu topluluğu görmek(ki Pao maçında rakip dalga geçerken sert bir faulle mesaj bile verememek mağlubiyet kadar beni üzmüştü) en az galibiyet kadar önemli benim gözümde.
...

hmetin

• Ziyaretçi
Ben kultur,ekol bu konularda fazla bilgi sahibi degilim.Bana gore top iyi oyuncularla oynanır.Celtics,Lakers da kulturun kralı var ama topcu yok.
Barca da da vasat bir koc var.Bu kadar yıldır ben onu tutmazdım mesela Pesic ondan cok daha iyi koc getir Pesic'i 10 sene dursun.Ama bu Xavi Pasqual bence vasat bir koc , coaching olarak cok daha iyiyiz.Navarro,Huertas dedigin adamlar 34-35 yasında adamlar bence oradaki en onemli oyuncu Tomic cıkar oradan onu cook fark eder.Cok sert bir oyuncu degil ama 2.20 boy var.Sırf o boy bile 15-20r alıyor.Tomic'e ribauntlarda ezilmezsek macı alırız.

Bizim takımda Dunya finali oynayan 2 oyuncu var.Bogdanovic ve Bjelica, Bogdanovic bir mac patlayacak.O mac bu olabilir.Bjelica da o uzerindeki olu topragı mı dersin,negatiflik mi dersin hep oyle gitmeyecek.Bu takımda 2 tane sampiyon var.Biri Hickman digeri de Eurocup MVP si Guedelock yani elimizde son derece ciddi bir kadro var.Eger seyirci de seyirci degil taraftar olmaya karar verirse ıslıklanacak yerde ıslık,onlarda iken buyuk ugultu koparsa her turlu avantaj bizde ben cok umutluyum.Ama elinde Jawai,Vuyukas gibi kapasitesi belli oyuncular olsa koc Obra,Pesic,İvkovic kim olsa o takım icin umutlanmam.Tomic'e ezilmezsek kazanırız.Ben umutluyum.

Çevrimdışı exex

• Üye
Hickman ın maçı olur ..

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
Euroleague'de en fazla karşılaştığımız takım Barcelona. 14'ü ULEB 2'si FIBA olmak üzere 16 kez karşılaştık.
3 galibiyet 13 mağlubiyetimiz var. 3 galibiyetin 2'si içeride 1'i deplasmanda.
1112 (ortalama 69,5) sayı atıp 1338 (ortalama 83,63) sayı yedik.
Tarihimizin en ağır mağlubiyetini 1991 yılında Barcelona deplasmanında aldık (95-50)
Kendi sahamızdaki en ağır yenilgi yine Barcelona'ya karşı. (2012-2013 sezonu 60-99)
Euroleague tarihimizin en düşük verim puanına 2009-2010 sezonunda Abdi İpekçi'de 82-59 kaybettiğimiz Barcelona maçında ulaştık (27)
Hemen hemen tüm istatistiklerde Barcelona'nın gerisindeyiz.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Yeniliriz ama Fenerbahçeden vazgeçmeyiz. :)

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
hem bu maci hem karsiyakaya yenilirsek (asla oyle bir sey istemiyorum iki macida alacagimiza inaniyorum ama) o zaman cok bilgili basketbol bilginleri obradovicin kellesini isterler.