Ben kultur,ekol bu konularda fazla bilgi sahibi degilim.Bana gore top iyi oyuncularla oynanır.Celtics,Lakers da kulturun kralı var ama topcu yok.
Barca da da vasat bir koc var.Bu kadar yıldır ben onu tutmazdım mesela Pesic ondan cok daha iyi koc getir Pesic'i 10 sene dursun.Ama bu Xavi Pasqual bence vasat bir koc , coaching olarak cok daha iyiyiz.Navarro,Huertas dedigin adamlar 34-35 yasında adamlar bence oradaki en onemli oyuncu Tomic cıkar oradan onu cook fark eder.Cok sert bir oyuncu degil ama 2.20 boy var.Sırf o boy bile 15-20r alıyor.Tomic'e ribauntlarda ezilmezsek macı alırız.
Bizim takımda Dunya finali oynayan 2 oyuncu var.Bogdanovic ve Bjelica, Bogdanovic bir mac patlayacak.O mac bu olabilir.Bjelica da o uzerindeki olu topragı mı dersin,negatiflik mi dersin hep oyle gitmeyecek.Bu takımda 2 tane sampiyon var.Biri Hickman digeri de Eurocup MVP si Guedelock yani elimizde son derece ciddi bir kadro var.Eger seyirci de seyirci degil taraftar olmaya karar verirse ıslıklanacak yerde ıslık,onlarda iken buyuk ugultu koparsa her turlu avantaj bizde ben cok umutluyum.Ama elinde Jawai,Vuyukas gibi kapasitesi belli oyuncular olsa koc Obra,Pesic,İvkovic kim olsa o takım icin umutlanmam.Tomic'e ezilmezsek kazanırız.Ben umutluyum.