Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 846033 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #75 : 10 Temmuz 2014, 14:40:39 »
Eren bizim hatamız herşeyi yalnız bize zor bellememiz.

Şu an bu gruptaki her takım (Kazan ve Barcelona dahil) diğer gruplara dileniyor

Kolay değil ama herkese zor

Herkese zor muhakkak.

Dediğim gibi ''bizim ne yapacağımız çok mühim''.

Bana kalırsa, bu grubu zor yapan da biziz zaten fakat potansiyelin ne kadarını parkeye yansıtacağımız önemli. Bunun için de ciddiyet çok önemli.

Taraftarın daha şimdiden ''çok zor değil'' demesi, sezonun gerisinde oluşacak olası bir kötü başlangıcın gereksiz bir gerginliğe gebe olabileceğini düşünüyorum.

Fikstür zor olur, son topta es kaza yenilirsin vs vs..

Bizim taraftar profilinin çok fazla gazla çalıştığını düşünüyorum ve beni geren konu bu.

Ben başımızdaki adama güveniyorum. Bir şekilde yoluna koyacaktır.

Çevrimdışı Pesi1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #76 : 10 Temmuz 2014, 14:41:47 »
Kazan kesin gelecek mi ya? Elemeyi geçse bile A gruubnda kalacak diyenler var.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #77 : 10 Temmuz 2014, 14:45:59 »
sanki bu grupta 2. lik onemli...

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #78 : 10 Temmuz 2014, 14:50:22 »
Kazan çıkarsa mecburen bizim gruba düşecek,ben hayatımda böyle bir ilk tur grubu görmedim.Erkek voleyboldan sonra şimdi de bu kura,bundan sonra bütün fenerbahçeliler olarak erkek takımlarının kuralarını abdest alıp izleyelim,olmayacak böyle :) Geçen sene belki 3 tane güçlü takım vardı ama 3 tane de güçsüz takım vardı,bu sene ise Bayern dışında bütün takımlar birbirinden güçlü,6. torbadan gelen Kazan 1. olsa kimse şaşırmaz heralde,aslında ilk turda zor gruba düşsek iyi olur diyordum ama bu sefer de öyle bir gruba düştük ki top16 gruplarında en zor grubu yapmaya çalışsan bu kadar  zor grup yapamazsın.Umarım bir şekilde atarız kendimizi top16'ya ama hiç kolay olmayacak.
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2014, 14:57:05 Gönderen: fbkolik »

• Üye
« Yanıtla #79 : 10 Temmuz 2014, 14:52:46 »
sahsen kazan gelmezse ilk 2'de bitiririz..kazan gelirse 3 olabiliriz..

bayern bence ıyı takım degil; keza bu sene pana ve milano cok iyi takımlar olmayacaklar..deplasmanları zor ama kadroları zayıfladı...

Çevrimdışı cembut

• Üye
« Yanıtla #80 : 10 Temmuz 2014, 14:54:32 »
Milan ve Pana nın nasıl bir takım kuracagı belli değil ve onlarda takım olmaya çalışacaklar.. Hiç tahmin etmedigimiz takım gruplardan çıkamayabilir.Bizim grubun en saglam takımı Barcelona görüntüsünde ve onu da gecen sene yenmiştik. Beni endişelendiren takım zor grupla başlayınca bir sonraki gruplarda fiziksel yorgunluk olabiliyor.. Devamlı belli seviye takımlarla oynamak her hafta takımı yorabilir..

D grubuda kolay gibi gözüksede ispanyol takımları herzaman tehlikeli olmuştur.. Bana göre Efesin grubu en rahat grup gibi.. Sonuç olarak biz kendimize bakmalıyız ve temkinli olmalıyız..

• Üye
« Yanıtla #81 : 10 Temmuz 2014, 14:55:50 »
pana'nın elinden calathes'i almak sart oldu...

Çevrimdışı Tyler Khan

• Üye
« Yanıtla #82 : 10 Temmuz 2014, 14:56:24 »
Sportando kazan a da kalacak diyor?

• Üye
« Yanıtla #83 : 10 Temmuz 2014, 14:59:29 »
vallaha ebnim bildigim degisiklik olmuyor gruplarda..
ama bakalım ne olacak...sanki gecmis sezonların birind eboyle birsey olmustu ama grup degismemisti..
zorunlu olsada 2 ispanyol aynı grupta; 2 rus olsa ne olur..

Çevrimdışı truth126

• Üye
  • Yer: İstanbul - Başakşehir
    • truthuntold126
« Yanıtla #84 : 10 Temmuz 2014, 15:01:22 »
A Grubu

1)Real Madrid   2)Anadolu Efes   3)Nizhny Novgorod   4)Zalgiris Kaunas

B Grubu

1)Cska Moskova   2)Maccabi Electra   3)Unicaja Malaga   4)Alba Berlin

C Grubu

1)Barcelona  2)Fenerbahçe   3)Armani Milano   4)Panathinaikos

D Grubu

1)Olympiakos   2)Laboral   3)Valencia   4)Galatasaray

TOP16

A Grubu

Real Madrid-Nizhny Novgorod-Barcelona-Armani Milano-Maccabi Electra-Alba Berlin-Caja Laboral-Galatasaray

B Grubu

Anadolu Efes-Zalgiris Kaunas-Fenerbahçe-Panathinaikos-Cska Moskova-Unicaja Malaga-Olympiakos-Valencia
bende buna yakın bir sonuçla biteceğini ümit ediyorum. Pana yerine E.milano olsa Valencia yerine de Gs olsa on numara hiç değilse evimizde ki  gs maçı garanti olur.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #85 : 10 Temmuz 2014, 15:02:56 »
kazan gelir mi acaba (rus takımı olduğu için bizim gruba gelebilir) geçen sene 1. çıktıkta ne oldu 1 2 çıkmakla 3 4 çıkmak arasında hiç bir fark yok 4. çıkalım takımı oturtalım iç saha maçlarında 3. 4. vites deplasmanda 1. 2. vites yetrli olur zaten obradoviçin bu tura çok asılacağını sanmıyorum iç saha maçlarını alsan çıkıyorsun doğru yerde kaybetmek diye bir deyim var bu turda maç kaybetmek doğru yer asıl top 16 da kolay gruba düşelim en mantıklı olan bu orada 3. 4. 5. viteste gideriz son 8de ise 4. 5. 6. viteste devam edersin final fourda 7 ye atabilirsen şampiyon olursun
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2014, 15:03:11 Gönderen: lancelot »

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #86 : 10 Temmuz 2014, 15:04:22 »
vallaha ebnim bildigim degisiklik olmuyor gruplarda..
ama bakalım ne olacak...sanki gecmis sezonların birind eboyle birsey olmustu ama grup degismemisti..
zorunlu olsada 2 ispanyol aynı grupta; 2 rus olsa ne olur..

işte sen de zorunlu da olsa demişsin abi ispanyollardan 5 takım var yani her türlü iki takım bir araya gelecek ama ruslardan 3 takım(kazan çıkarsa)var onun için bir araya gelemiyorlar hatta bizden de 3 takım var(kedileri türk sayarsak)bizden de  bu 3 takım aynı gruba düşemiyor

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #87 : 10 Temmuz 2014, 15:06:03 »
Şu grupta Barcelona dışında  eyvah diyecek bir takım yok..Zaten o olmasa o seviyede bir takım gelecekti.. Bu grupta en kötü ikinci oluruz bence...Milano langford'u kaybetti, Gentile'yi tuttular ama Melli'nin de ayrılabileceği konuşuluyor.. Pana yine evsahibi olduğu maçlarda her şeyi yapabilir ama şu anda, transferleri daha şekillenmedi, yine de korkulacak bir halleri yok.. Almanları ve Polonya takımını saymıyorum rakip olarak... Bizim takım, yapılacak uzun takviyesi ile kadro olarak Barça ile rekabet edecek durumda...rezil ötesi takım gibi kura balımız yok ama ben kuradan memnunum yine de..Ayrıca ölüm grubu olmasının sebebi rakiplerin değil bizim varlığımız bana göre..onlar düşünsün

• Üye
« Yanıtla #88 : 10 Temmuz 2014, 15:10:03 »
ben degismeyecegini dusunrek grupların tahmin yapıyorum..
A Grubu
1)Real Madrid   2)Anadolu Efes   3)U.Kazan   4)Zalgiris Kaunas

B Grubu
1)Cska Moskova   2)Maccabi Electra   3)Unicaja Malaga   4)Alba Berlin

C Grubu
1)Barcelona  2)Fenerbahçe   3)Armani Milano   4)Panathinaikos

D Grubu
1)Olympiakos   2)Valencia   3)Laboral   4)Galatasaray

TOP16
A Grubu
Real Madrid-U.Kazan-Barcelona-Armani Milano-Maccabi Electra-Alba Berlin-Valencia-Galatasaray
B Grubu
Anadolu Efes-Zalgiris Kaunas-Fenerbahçe-Panathinaikos-Cska Moskova-Unicaja Malaga-Olympiakos-Laboral

olur diyorum...

A Grubundan Barca-Real-Maccabi-Kazan
B Grubundan CSKA- FB- Oly- Efes

• Üye
« Yanıtla #89 : 10 Temmuz 2014, 15:14:56 »
degisiklik olmama sebebi su bence....ekim bası elemeler oluyor yaklasık 10 gun sonra sezon baslıyor...

son anda boyle bir degisiklik yapmazlar..oyle olsa kuraları o boslukta yaparlardı...

takımların program yapmalarına engel bir durum bu mac takvimi acısından...(konaklama ve diger konular)..malum sonrasında diger grubu da basından etkileyecek..

malum a grubunu etkilerkens adece bu durum simdi c grubunuda etkileyecek ekim ayına kadar...bunun onune gecmek icin degisiklik olmayabilir..
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2014, 15:17:26 Gönderen: Vanguards of FB »