Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 890883 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hmetin

• Ziyaretçi
Bayern'ın 20 lık guardı dediğiniz çocuk kendi yaşıtlarında Avrupa'nın en iyisi geçen sezon draft edildi. Haberiniz olsun. 2-3 yıla yıldız olacak zaten.
Biliyorum Utkancım cocuk klasını belli ediyor.Sonucta o da Kenan gibi genc ve ilk EL macına cıkıyor.Ustelik Barca deplasmanında cıkıyor ve cesurca oynuyor.Biz de ise olmuyor.Takımda tek guard Kenan iken oynamıyorsa ben Obradovic'in bir bildigi oldugunu dusunuyorum.Ve haklı buluyorum.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Krstic kesinlikle iyi savunmacı değil Cem abi ama Zoric'ten de daha kötü değildir bana göre,Zoric'in tek avantajı ayak hızıdır,en azından oyun kurucu vücudunu dayayıp Krstic'i potanın dibine kadar götüremez.

Krstiç ve savunma deyince Zoriç bayağı bi kıymete biniyor benim gözümde. Sadece hücum yönü olan bir oyuncu Krstic, Zoriç te bizim gözümüze girebilmek için bir taraflarını yırtıyor, ağzıyla kuş tutsa da yaranamıyor malesef. Einstein in dediği gibi önyargıları yıkmak atomu parçalamaktan zormuş, bu forum bunun en güzel örnekleriyle dolu malesef. Zoriç asla 5x5 bir oyuncu değil ama asla 3x5 ten kötü ve tukaka edilecek bir adam da değil. Milano maçının en kötü adamı kesinlikle Bjelica, pota altında alınamayan ribauntların da maçın kafa kafaya gelmesinin de baş müsebbibi, ona neden tek laf edilmiyor da Zoriçe çakılıyor. Bu arada bu yazdıklarımdan Bjelicayı sevmediğim veya beğenmediğim anlamı çıkaranlar da olacaktır şimdiden onlara da yuh diyeyim.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yahu milano takımını yendik
farklı maçı mi izledik diyorum bazen şaşırıyorum
real bile zalgiris takima karşı ilk yarı ecel terleri döktü
kimse hazır değil hiçbir takım hazır değil.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ortaokul ve lisede yokluktan pf oynardım ama topu yarı sahaya getirebilecek kadar konuya hakimim.
Pass değil şut firstüm.
Obra ile oyunuma çok şeyler katabileceğimi düşünüyorum.
Yaş 30 boy 1.82 size xl
Kulüp düşünürse telefonumu biliyorsun abi. :D
Vallaha benim boy sorunum olmazsa ben kendim giderim
kuga/kemal saha görüşümü anlatsın sana 8)
Ama dedigim gibi benim.boy senin beden sorunu var gibi :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Yahu milano takımını yendik
farklı maçı mi izledik diyorum bazen şaşırıyorum
real bile zalgiris takima karşı ilk yarı ecel terleri döktü
kimse hazır değil hiçbir takım hazır değil.

Valla Cem, bazi arkadaslar var ki, 50 sayi bile fark atsak, "X neden bilmem kac tane alley-oop yaptirmadi" diye elestiride bulunabilirler. 

Tekrar yazalim.  Takimin eksikleri pektabii var; Obradovic de dahil, herkes farkinda bunlarin.  Bunlari dile getirip, elestirmek kadar dogal bir sey yok ama bazilarimiz siniri o kadar asiyor ki...  Izahi zor ama okuyunca "hah, tamam iste bu" denilen bir hava var yazilanlarda.  Gayet rahatsiz edici.  Bunun olusturdugu antipatik hava nedeniyle, bazilarimiz da surekli savunma yapma ihtiyaci icine giriyor.  Normalde oyle olmasi gerekirken, burada diyalektik bir surec isletip, saglikli analizler cikmiyor.  Cikmiyor cunku bazi elestiriler "esasa" degil onyargi ve kor bilgiye dayali yapiliyor. 

Bizim forumu gectim.  Cok sukur, az cok nezih ve seviyeli bir ortamiz.  Twitter'a bakmaya korkuyor insan.  Allah askina biri soylesin bana, Obradovic'e kufur eden, lanet eden o kadar gerzek insan var ki...  Bu takimin yoneticileri de taraftarinin cogu da nankor. 

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Arkadaşlar elinde boşta ve bizim istediğimiz.gibi.pg olan varsa.bana ilesin ben klübe bildirim yaparım
fantasy değil gerçek hayattan bahsediyorum

Abi benim boy 1.85.Pass first guard'ım,şutum iyidir,savunmada nefes aldırmam.
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 19:17:02 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Kemal,

Öncelikle kapalı salonlarda kabuklu yemiş yasak. Çekirdek futbol maçında olur, basket maçında ancak patlamış mısır yiyebiliyoruz.

Akabinde ben daha yüksek kategoriden biletimi alıyorsam, üstelik lutfedip maça geliyorsam, maçı tiyatro seyircisi gibi izlememe kimse engel olamaz. Çünkü ben basketbolu seviyorum, örneğin Milano yenseydi de alkışlardım.

Ama seni de severim, bir sonraki maçta maçı ve oyuncuları rahat görmen için sana küçük bir hediye aldım

Yeni getirttim hadi sıkıyorsa ayağa kalkmayın bundan sonra ;

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
F16,F8 benim hedefim degil F4 den assagısı beni kesmiyor.Her kupada ezerek kupaları toplamak isterim.Bu da klube,oyunculara ne kadar inandıgımı gosterir.
Kusura bakmayın ama, bu kısımlar sizin kulübe, oyunculara ne kadar güvendiğinizi değil gerçek kavramıyla olan bağlarınızın zayıflığını gösteriyor.

Defalarca söylenmiş, tarihinde bir tane F8 olan takımın taraftarı beklentiyi tepeye gidecek bir kültür oluşturmaya harcamalı. Lakin bizde hep aynı terane: "En büyük bütçelerden biri bizde(!), en iyi hoca da bizde, demek ki sonuç F4 olmalı." Böyle olmadığını siz de en az benim kadar iyi biliyorsunuzdur ama ya batıl inanç sahibisiniz, takıma fazla güvenip nazar değdirmek istemiyorsunuz ya da başka bir durum var ama ben kavrayamıyorum.

Bu arada oynadığımız takım da hiç dandik bir takım değil. Değerli parçalardan oluşan ve ritm bulması halinde içeride-dışarıda her takımı yenebilecek potansiyel taşıyan bir kadro. Bizden de pek aşağı değildir bütçeleri.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Vallaha benim boy sorunum olmazsa ben kendim giderim
kuga/kemal saha görüşümü anlatsın sana 8)
Ama dedigim gibi benim.boy senin beden sorunu var gibi :)

Nasılsa top16'ya kadar transfer yok diyollar.
O döneme kadar fitt olurdum aslında. :D
...

hmetin

• Ziyaretçi
Kusura bakmayın ama, bu kısımlar sizin kulübe, oyunculara ne kadar güvendiğinizi değil gerçek kavramıyla olan bağlarınızın zayıflığını gösteriyor.

Defalarca söylenmiş, tarihinde bir tane F8 olan takımın taraftarı beklentiyi tepeye gidecek bir kültür oluşturmaya harcamalı. Lakin bizde hep aynı terane: "En büyük bütçelerden biri bizde(!), en iyi hoca da bizde, demek ki sonuç F4 olmalı." Böyle olmadığını siz de en az benim kadar iyi biliyorsunuzdur ama ya batıl inanç sahibisiniz, takıma fazla güvenip nazar değdirmek istemiyorsunuz ya da başka bir durum var ama ben kavrayamıyorum.

Bu arada oynadığımız takım da hiç dandik bir takım değil. Değerli parçalardan oluşan ve ritm bulması halinde içeride-dışarıda her takımı yenebilecek potansiyel taşıyan bir kadro. Bizden de pek aşağı değildir bütçeleri.
Evet hocam klube baglarım cok zayıf haklısınız.Cımbızla laf cekme isi de ayrı bir olay

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Evet hocam klube baglarım cok zayıf haklısınız.Cımbızla laf cekme isi de ayrı bir olay
Cımbızla laf falan çekmiyorum, bu bir. İkincisi, kulübe olan bağlarınız zayıf demiyorum, gerçekçi değilsiniz diyorum. Üçüncüsü de şu olsun: Destek olup biraz zaman tanımak yerine daha ilk maçtan, böyle hunharca eleştirince hakikaten çok güvendiğiniz de belli oluyor zaten oyunculara, kulübe, hocaya...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı exex

• Üye
Ben farklı düşünüyorum, iyimser olmak bir şey kazandırmadığı gibi karamsar olmak da kaybettirmiyor. Her eleştiriyi karamsarlık olarak görmemek lazım, bugün kazandık evet ama bu yanlış yapılan şeyleri örtmüyor, o nedenle kazansak da eleştiri var sözü doğru bir argüman değil. Bu arada bu yazdığım asla size karşı bireysel bir durum değil, yanlış anlaşılmasın.

olumlu düşünmenin gücü,getirisi vardır bence. Karamsarlık elbette kaybettirmiyor ama karamsarlık inanmayı baltalıyor bence. Ve inanmıyorsan asla yapamazsın. Kendime karşı algılamadım zaten renkdaşım :D
Kazanmak birşeyleri örter, takıma zaman ve inanç kazandırır.Mesela bugün futbol maçında Kadlec kafayı içeri vursa kazansak, bu deplasmanda 10 kişi kazandık dicektik , ama şimdi Alves'in kırmızısını , İ.Kartal hocanın maç sonu söylemlerini vs. konusuyoruz. Kazansak bu açıklamalarda olmayacaktı,Alves te daha az konuşalacaktı.Şimdilik zaman kazandık, karamsar olmak için sebebimiz yok, eksiklerimizide biliyoruz  , demek istediğim bu umarım anlatabilmişimdir.

Çevrimdışı exex

• Üye
Siz 2.çeyrek saçmalamasak 70 in altında tutucaktık derseniz onlarda ilk çeyrek saçmalamasaydık maçı kazanmıştık derler sanki şans eseri 28 sayı yemişiz gibi söylüyorsunuz biz o çeyrekte bişeyleri yanlış veya eksik yaptıkki o 28 sayıyı yedik, ve şunuda söyliyim o 28 sayıyı 2. çeyrek değilde son çeyrekte yemiş olsaydık maçı toparlama şansımız olmazdı, o yüzden tabiki eleştiriler olucak ama bunları karamsarlık olarak görüp görmemek sizlere kalmış birşey.

ihtimaller üzerine konusmak suna benziyor kardeşim
halamin bıyığı olsa dayim olurdu...

kesinlikle katılıyorum Cem abi. 3 çeyrek sonunda gou bogdan ikilisi 11 de 2 değilde (öyle okudum yanlış hatırlamıyorsam) 11 de 7 atsa 15 sayı daha fazla atmış olacaktık vs. diye uzatabiliriz bunu yoksa

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
Arkadaşlar elinde boşta ve bizim istediğimiz.gibi.pg olan varsa.bana ilesin ben klübe bildirim yaparım
fantasy değil gerçek hayattan bahsediyorum

ben olurum abi hem sıze olarak bütün guardları ezerim sıkıntı kalmaz
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2014, 00:30:06 Gönderen: fb_balkay »
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yeni getirttim hadi sıkıyorsa ayağa kalkmayın bundan sonra ;

lannnn
garcia abimiz gelirken mi getirdi ?
Biz zaten okan ile hep ayaktayiz ama hazır snipper eline almışken bizim önümüzdeki 4 luyu temizle be kardeşim 8)