Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 859327 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Abi tamamen aynı şeyleri düşünüyorum
hatta Panatikanos Almanya deplasmanından 1 galibiyet alırsa bence güzel olur.

Açık olmak gerekirse Bayern'in ilk maç performansı beni endişelendirdi. Geçen seneden çok daha iyiler, GS geçen sene her maçta çok da iyi oynamadan yenebilmişti onları. Bu sene çok daha derli toplu bir görüntüsü var Bayern'in, en azından ilk maç öyle gözüktü. Gruptaki en kolay rakibimiz Turow bence, grubumuz oldukça zorlu, beklenmedik şeyler olabilir her an :)
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2014, 11:10:46 Gönderen: Solamnus »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Açık olmak gerekirse Bayern'in ilk maç performansı beni endişelendirdi. Geçen seneden çok daha iyiler, GS geçen sene her maçta çok da iyi oynamadan yenebilmişti onları. Bu sene çok daha derli toplu bir görüntüsü var Bayern'in, en azından ilk maç öyle gözüktü. Gruptaki en kolay rakibimiz Turow bence, grubumuz oldukça zorlu, beklenmedik şeyler olabilir her an :)
ben geçen seneden iyi oduklarına katılmıyorum cemo.
Barcelona geçen seneye göre henüz hazır değil o maçın biraz da sebebi bence o .
ama Panatinaikos da iyi değil Bayern kendi evinde alır gibi maçı

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
ben geçen seneden iyi oduklarına katılmıyorum cemo.
Barcelona geçen seneye göre henüz hazır değil o maçın biraz da sebebi bence o .
ama Panatinaikos da iyi değil Bayern kendi evinde alır gibi maçı

Abi umarım haklısındır, bizim 5. (barcelona'dan sonra) ve grupta sonuncu maçlarımız Bayern ile, bizim maça gelinceye kadar onlar da gruptaki tüm takımlarla oynamış olacak biz de. Barcelona maçı sonrası durumdan az çok belli olur zaten Bayern'in gruptaki durumu. Dileğim o zamana kadar geçen seneye dönmeleri :D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abi umarım haklısındır, bizim 5. (barcelona'dan sonra) ve grupta sonuncu maçlarımız Bayern ile, bizim maça gelinceye kadar onlar da gruptaki tüm takımlarla oynamış olacak biz de. Barcelona maçı sonrası durumdan az çok belli olur zaten Bayern'in gruptaki durumu. Dileğim o zamana kadar geçen seneye dönmeleri :D
Bayern iyi bir takım başlarında Pesic gibi saygıdeğer bir hoca var. ne olursa olsun saygı duymak ve dikkate almak lazım
biz her maça kendi konsantrasyonumuzu bozmadan çıkalım gerisi mühim değil

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Bayern iyi bir takım başlarında Pesic gibi saygıdeğer bir hoca var. ne olursa olsun saygı duymak ve dikkate almak lazım
biz her maça kendi konsantrasyonumuzu bozmadan çıkalım gerisi mühim değil

Rakip kim olursa olsun, basketbol sahada oynanıyor, Fenerbahçeliler olarak tarihimiz küçümsediğimiz takımlara karşı yaşadığımız hezimetlerle dolu. Biz herhangi bir branşda herhangi bir Avrupa maçında bir rakibi küçümseme hakkına sahip değiliz çünkü kendi kendimize yaşadığımız ancak dünyada pek bir karşılığı olmayan Dünyanın en büyük Spor Kulübü şiarının sahada bir yansıması yok (voleybol şubeler hariç)

Hal böyle iken Turow da Bayern de veya başka bir takım da bizi yenebilir. Bunu da çok büyütmemek lazım.

Zirveye giden yolda ilk adım kendinin orada olmadığını farketmekten başlar. Fenerbahçe gönlümüzün zirvesinde ama esas zirveden çok çok uzakta
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Rakip kim olursa olsun, basketbol sahada oynanıyor, Fenerbahçeliler olarak tarihimiz küçümsediğimiz takımlara karşı yaşadığımız hezimetlerle dolu. Biz herhangi bir branşda herhangi bir Avrupa maçında bir rakibi küçümseme hakkına sahip değiliz çünkü kendi kendimize yaşadığımız ancak dünyada pek bir karşılığı olmayan Dünyanın en büyük Spor Kulübü şiarının sahada bir yansıması yok (voleybol şubeler hariç)

Hal böyle iken Turow da Bayern de veya başka bir takım da bizi yenebilir. Bunu da çok büyütmemek lazım.

Zirveye giden yolda ilk adım kendinin orada olmadığını farketmekten başlar. Fenerbahçe gönlümüzün zirvesinde ama esas zirveden çok çok uzakta
aynen öyle Okan'ım.
rakip kim olursa olsun sahaya % 100 ü vermemiz lazım , takım tam oturmadan zamana ihtiyacımız varken bu süreci min kaza ile atlatmayı çok istiyorum .
Ksk maçının o min kaza olduğunu düşünüyorum. sanırım Ekim ayı için hem büyük hem de yeterli bir kayıp oldu bizler için
bu ay için fazlasına gerek yok :)

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
Dikkat etmezsek sağlam tokat yeriz. Kadroları kötü değil, olasılıkla sert oynayacaklar. Bize de iyi gelmiyor böyle durumlar!
Hoops and rap

fbkolik

• Ziyaretçi
Kolay kazanacağımız bir maç olmaz,takımın hali ortada.Çok fazla söylemek istemedim ama ilk hafta zar zor yendiğimiz Milano geçen seneki Milano'nun tırnağı değil daha,deplasmanda bu guardsızlık ve pivotsuzlukla dirençli  her takımın bizi zorlayabileceğini düşünüyorum ama inşallah yanılırım da kolay galibiyet alırız.
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2014, 22:47:57 Gönderen: fbkolik »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kolay kazanacağımız bir maç olmaz,takımın hali ortada.Çok fazla söylemek istemedim ama ilk hafta zar zor yendiğimiz Milano geçen seneki Milano'nun tırnağı değil daha,deplasmanda bu guardsızlık ve pivotsuzlukla dirençli  her takımın bizi zorlayabileceğini düşünüyorum ama inşallah yanılırım da kolay galibiyet alırız.
cidd misin milano konusunda ?
Milano her türlü gecen senenin üzerinde  bir takım.

fbkolik

• Ziyaretçi
cidd misin milano konusunda ?
Milano her türlü gecen senenin üzerinde  bir takım.
Bence de geçen seneden daha potansiyelli kadroya sahipler,özellikle Brooks tutarsa daha da tehlikeli olabilirler ama bizim maçtaki Milano'yu geçen seneden çok geride gördüm abi ben,şu an tırnağı etmez dedim zaten ileride yine çok  tehlikeli olma potansiyelleri var.Tamamen Milano galibiyetinin takımı kandırmaması gerektiğini söylemek istedim yani.Bu maç bence Milano maçından daha önemli deplasman olduğu için ve daha çok done verecek takım hakkkında.İnşallah yine bir sürpriz yaşamayız ama sürprize de hazırlıklı olmamız lazım,o zaman daha az hayal kırıklığı yaşarız.Bugünkü Antep maçında yaşanan hayal kırıklığı ortada.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
royal mağlubiyeti sonrası bu maçı nasıl oynayacağız merak ediyorum.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Kişisel olarak oyuncuların Euroleague de sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Kişisel olarak oyuncuların Euroleague de sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum

Utkan'a katılıyorum.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
8 handikap var.

Çevrimdışı hatai

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #479 : 21 Ekim 2014, 20:47:38 »
 digiturkplay kullanan arkadaşlar bu paketten memnun musunuz? İzlerken donma oluyor mu? Netlik nasıl? Tavsiye eder misiniz? Bir de premium paketini mi yoksa eurolig paketini mi tavsiye edersiniz?